- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
giigz ilyenkor hol a túróban van, és miért nem vagánykodik most hogy "megmondtam a Shaktart megmondtam X lesz"...
(3-0)
-
B-L-A-C-K
titán
Jó reggelt!
WaterWave: Remélem nyernek...
Zjunior: Grat...
(#44669) jpm: Látod itt a baj, te úgy látom azt veszed észre nem akarjunk nyer, meg kb szeretnénk ha buknál. Én nem vagyok kárörvendő annak örülnék ha minden nap mindenki nyerne, de te fogalomzavarral küszködsz, nem1x meghazudtoltad magad itt (és nagyon nem a mostani dologra értem), + már személyeskedsz is, úgy hogy nem adtam rá okot. Szóval ezzel a viselkedéssel nem kell meglepődni ha sokan kikacagnak.
Még ennyit elakartam mondani, amúgy innentől kezdve hanyagolom a kommunikációt veled, de gondolom te is így gondolod hogy hanyagolod velem....A továbbiakban azért sok sikert neked.
-
B-L-A-C-K
titán
Ú mekkora ez a tenisz....
GabN73: Persze hogy nincs, ez csak a minimálbére...
-
B-L-A-C-K
titán
Nézegetem most a tenisz világ raglistát, Federe neve mellett:
Prémiumok: 76 014 777 $ (anyád...)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Shkiz0 #44602 üzenetére
De legalább nyertél is azt is nézd, de amúgy igen szerintem én tudom itt a legjobba milyen idegesítő ez, viszont már kezdek belőle kilábalni. + ha ma úgy nézzük nekem szerencsém volt mert az 5 ezres szelóra ráakartam rakni a Liverpoolt de lekéstem, majd a Lyon-t, azt már el is mentem megrakni de végül azt se tudtam, és ugye mindkettő kikapott...
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Na Nadal
-
B-L-A-C-K
titán
Na Nadal is elkurta az adogatását így 1-1 lesz, verjem a szájába...:DVissza veszi úgy néz ki....
-
B-L-A-C-K
titán
Azért megint milyen nevetséges már hogy egy 1,12-es oddsért kell izgulni...
-
B-L-A-C-K
titán
Na végre Nadal is elvette az adogatását Berdych-nek...
-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy a Realnak csak 1,12-es volt az oddsa, és nem raktam ennyiért...
-
B-L-A-C-K
titán
És csak behúzza a Bayern...
-
B-L-A-C-K
titán
Na mondtam én nem kell a Bayernt piszkálni...
pohár: Tőlem csórta, Jpm-től ezzel búcsúztam el...
-
B-L-A-C-K
titán
Jaj de jó hogy lemaradtam a Lyonról....
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó nekem ez lesz, nem érzem de valamiért izgulni kell....
118 T. Berdych - R. Nadal V 1,45
167 Bastia - Lyon V 2,00
225 Groningen - Twente V 2,15
218 Napoli - Atalanta H 1,45
209 Osasuna - Atl. Madrid V 2,05Eredő odds: 18,53354
-
B-L-A-C-K
titán
Hát baszki nem tudom mit rakjak...
-
B-L-A-C-K
titán
Még jó hogy kifutottam az időből Liverpoolt akartam még rakni...
-
B-L-A-C-K
titán
Van valami atom tutid amit egy közepes tétes szelóba belecsaphatnék?
Ronye93: Meccs vége után én is olyan okos tudok lenni mint te meg mindenki más, nem értem miért nem előtte osztottad meg ezt a szép gondolatmeneted, számomra is kami volt, de ugyan úgy jöhetett volna ahogy elment...
-
B-L-A-C-K
titán
Na úgy látom kamimon az első meccs kuka, lassan indulok az 5 ezrest megrakni....
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó kami megrakva, most csinálok egy kis sült csirkét mexikói rizzsel, kér valaki?
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó az 5 ezresre még rápihenek, addig 2x200 Ft-tal felküldöm ezt...
147 Aston Villa - QPR D 3,20
146 Everton - Manchester City V 2,00
150 Swansea - Arsenal V 2,13
126 Kuban Krasznodar - Dinamo Moszkva V 2,45
219 Torino - Lazio V 2,75
129 Nürnberg - Schalke V 2,25Eredő odds: 934,14725
Tét: 200Ft 2x -
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #44310 üzenetére
Én is ugyan így gondolom...
néha:
egy 6/7-bes az odds miatt belefér, de ha elmegy szerintem más is, vannak ott még cinkesebb meccsek, pl a Dinamo se egy életbiztosítás.Á most nézem nem jó 6/7-be se ha egy elmegy csak 6 ezret hoz, akkor már inkább egyenesbe rakom....
De egy 5 ezrest csak csinálok, Twente/Napoli/Nadal szerintem jó lehet, valakinek még valami tutija amit nagyon érez?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WaterWave #44300 üzenetére
Lehet kimegy a bokája a 3. percben...
Én egy 5 ezer forintossal akarok ma valamit, de lehet először rakok egy 6/7-est ha az elvérzik rámegyek valamire 5-el, ezt a tegnapit lehet elküldöm 6/7-be:
129 Nürnberg - Schalke V 2,25
219 Torino - Lazio V 2,75 -
B-L-A-C-K
titán
Én a Bayernt nem piszkálom már 2 hete, nagyon sok ponttal vezetnek, egy X vagy egy vereség szerintem most már nagyon benne van a levegőben, így én azt kihagynám, de persze lehet ismét sima lesz, de már a múltheti találkozón is rezgett a léc, éppen hogy nyertek az utolsó pillanatban.
Arsenal/Liverpool szerintem hozza, a Lyon meg ugye kiszámíthatatlan, elvileg annak is jönnie kellene, de én azt sem bántanám.
Shkiz0: az csak ideiglenes volt, míg nincs kész az új, mondták pár napig bent lehet, de közbe még mindig nem találtam új képet ami tetszeni így levették.
-
B-L-A-C-K
titán
Végig azt írod az edzésre raksz, érdekes időmérőt mindig időmérőnek írod, most meg az edzést akkor az időmérőre. Tegnap felvázoltad 50 ezerrel megy, majd később említetted már hogy legrosszabb esetben mennyi is jöhet azaz egyértelműen megraktad, erre benyögöd reggel nem raktad meg
. Sokszor mondasz érdekes dolgokat, amit privát üzenetben sokszor kacagunk is most nem írnék neveket kivel de néha úgy bekavarod magad hogy kicsit vicces vagy, csak nem hangoztattam itt eddig mert te dolgod.
Ha pedig fogalom zavarod van akkor ne engem szerencsétlenezzél, mert én is írhatnám ami valójában vagy: egy csicska...:/(#44287) Daniel Alves: + ez is érdekes
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Most nézem a Twentének is most már nyernie kell nincs mese szerintem ajándék 2,15x odds lesz...
Ezekbe látok fantáziát:
219 Torino - Lazio V 2,75 -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ronye93 #44230 üzenetére
Egyiket se, a reggeli edzést rakta.
Az hogy Vettel nyer 3,5-ért szerintem elég merész, és hogy miért is, ki tudja milyen erőviszonyok vannak, első futam semmit se lehet tudni. Ki tudja időmérőn hol végez....Illetve ha minden simán is menne neki időmérőn ott van a futam ahol akármilyen jó is a kocsi megállhat, kilökhetik, technikai problémája lehetnek, boxát elbaszh@tják és mind ez 3,5x oddsért szerintem nagyon kevés. Tippmixen amúgy csak 2.00x az odds rá jelenleg ami még nevetségesebb.
-
B-L-A-C-K
titán
Zwolle -200 Ft
-
B-L-A-C-K
titán
Nekem ma a kamimon csak 1 meccs van a Roda szóval azt kérném az nyerjen...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Betfriend7 #44166 üzenetére
Éljen egy újabb oldal, látom manapság már ez a divat hogy minden 5. ember csinál egy ilyet...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
gyuromoj #44148 üzenetére
Becsípődött a nyakam, és nincs kedvem felállni miatta mert meghalok....
Az egyik ez ezt elmentettem:
209 Osasuna - Atl. Madrid V 2,05
246 Kerkira - Olympiakosz H 6,65
219 Torino - Lazio V 2,75
99 Zwolle - Roda V 3,05Eredő odds: 913,95464
-
B-L-A-C-K
titán
Na mivel ma folytatom a kami hetem ezért 3x200 Ft-al indulok harcba a hétvégére.
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff, én is néztem, sajnálom.....
Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest