Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
polgárjenő
tag
kihagyták a büntetőt...
-
B-L-A-C-K
titán
Ezt nem hiszem el ismételten, elmentem most rakni, mondom rakok egy 2-3 ezres szelót este ne unatkozzak mivel a netes szelómat elvitte a Napoli...Mondom míg kinézem a meccset kaparok egy bukszát, kérek egyet volt rajta 2 ezer, mondom akkor ezért még lesz kettő, egyiken semmi, másikon 22 ezer... Múlt héten meg 27 ezer volt az egyiken, arra 1:5000 esélye volt hogy nyerek, ennek meg 1:2500.... Amúgy gondolom már páran el sem hiszik ezt utána gondolkoztam le kellene fotózni, de mindig elveszik a sorsjegyet széttépik és kidobják...
Viszont így már nem 2-3 ezerért raktam hanem 10 ezerért....
[ Szerkesztve ]
-
N-vidi-A
őstag
Juventus... Olaszok...
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
stefyY
őstag
Juve vezet...majdnem kiröhöghettem az egyik haverom
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
N-vidi-A
őstag
OMFG, Juventus GÓL!
Eskü, hogy kb 10 mp válaszott el attól, hogy első meccs miatt tépjem a szelót! Fuffufufufufuffu[ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
zitromz
tag
bazdmeg Juve.....utolsó pillanatban.......pedig milyen jónak tűnt a 2. félidőben a 3as odds a döntetlenre
-
Ronye93
csendes tag
na nyer a Frankfurt vagy mivan?
-
-
GabN73
addikt
Na, lesz X a román kosárlabdán?...
-
pohár
félisten
no akkor hajrá Pool, de kérek egy gólt a csirkéktől is
ja, meg hajrá Fradi[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
ezek a nyúkászüli legények elkezdhetnék a gólgyártást
#43016 pohár: pool-spurs gg kell, fradni meg 2,5over , gyííí
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
7. Perc es mar vezet a MU
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
giigz
veterán
Ez gyors volt, ajándék odds
-
WaterWave
veterán
hát ez is idegbajnélküli nap, sima Mu :-)
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
na, gyerünk már fradi
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
Cisse, very thanks
már csak a fradi meccsen kéne egy gólocska, tökmind1 melyik hálóba
[ Szerkesztve ]
-
m4rk_
aktív tag
Newcastle a hosszabításban vágott egy gólt 2-1
-
Speedhs
őstag
Aki nézi a LivRpool -Tottenhamet az megírná, hogy kb milyen a meccs? Liverpool esélyesebb?
-
zolynet
veterán
fradi nem rúgta be a 2. gólját???
mi volt, vissza vette az eredményt (1-1) a bet365Life is too short to stay stock!
-
pohár
félisten
válasz zolynet #43033 üzenetére
nem rúgott semmilyen gólt, még kétes gólt sem
NA GYERÜNK MÁÁÁÁÁR ZÖLDEK
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Hát ez a bánat Fradi se fog már nyerni 2x is 1 méterről mellé fejel, vagy a kapufára...
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #43037 üzenetére
Nem szokasom magyar szarokra fogadni de te is raktad illetve gondoltam akkor csak megrakom en is.
Meg mellettuk szolt hogy a felkeszulesi idoszakban is szarra vertek mindenkit.
Ha most ezt a fos ujpestet nem tudjak megverni akkor szopjanak lovatÚj hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
zolynet
veterán
Lyon 0, -0.5 = DNB Lyon ?
én úgy gondolom, de a 0.5 bekavar
amúgy 2.00x odds, raknámeközben Vertonghen dupláz, nofene
1-2 spurs[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz zolynet #43039 üzenetére
ha X lesz a meccs, akkor a tét fele vissza, a másik fele pedig bukó
-
zolynet
veterán
kösz
sima Lyon 0 -ra csak 1.6x ... lehet jól ki kéne hagyni a meccset de most az a megérzésem hogy a lyon behúzza a 3pontot ... érzi még ezt más is?jött a fradi szeló is, így már vmit kell még rakni estére
inter-t nem merem, lyon marad[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
HUHÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ GYEREKEK
a 85. perc körül visszafogadtam 3,1-ért UTE 0.0-ra, mondom ki tudja... ez így jó, akkor legyen két-két gól az ATMA és Lazio meccsen
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Hát mindig rühelltem a Fradit, de ezzel a 90. perces góljukkal most sem lopták magukat a szívembe. X
PSN: xszabikax
Aktív témák
Hirdetés
- Független Iphone Xr 128GB 87% Akku Red Hibátlan Dobozos
- MacBook Air 13" 2017 - iStyle - Thule laptoptáskával és Transcend Jedrive 130-al (256 GB)
- Samsung Galaxy A3 2017 Leharcolt állapotban!
- iPhone 13 Starlight 256GB független + Apple Watch Series 2 KORREKT ÁRON!
- HP DL360 G9 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, P440 2GB RAID, ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest