- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LimaBravo69
tag
válasz
ricsi0307 #854 üzenetére
Létezik "My new arrivals" és "My daly discovery". Spotify algoritumus szerintem jobb, de minőségben Tidal veri a Spotit.
Megint felröppentek hírek a Spoty Hi-Res vagy Hifi vagy nemtommiről, de ezt én már akkor sem fogom elhinni, ha látom az appban, olyanrégóta ígérgetik.
Miután a Spoti eléggé háttérbe szorult nálam, az ajánlások úgy lettek egyre gyengébbek - rételemszerűen.Mindkét kép amit linkeltél, a Spoti rádióhoz haonló funkció, az éppen hallgatott zenéhez hasonlókat dob fel lejátszási listaként.
-
energomatt
őstag
válasz
ricsi0307 #854 üzenetére
Értem. Ezt én nem használtam és nem is vettem észre, mivel albumokat hallgatok, popzenét meg általában nem. Logikai úton ez abból következhet, amit az előbb írtam. Vagyis lehetnek ilyen, stílus alapon elkészített listák, és nem minden szám egy egy ilyennek a része, ezért ott nem látsz ilyen lehetőséget. VAlószínűleg itt is vannak ajánlások, de ezeket nem nagyon figyelem, mert nem az újdonságok érdekelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple Watch
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB Graphite 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest