- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Megjelent egy elvileg eddig nem látott videó.
-
alien_
őstag
Ilyen lett volna:
Tiberium Level 1 Intro.
Tiberium Level 1 Outro -
Gregorius
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Egyébként az ilyen leállított projektekkel mi lesz? Nem lehetne rászánni pár napot, és olyan formába pofozni, hogy legalább le lehessen ingyen tölteni?
1. Azt a pár napot is ki kell fizetni az alkalmazottnak.
2. Ha ingyen publikálod, akkor abból max. intellectual property theft lehet, haszon viszont semmi.
3. Szerződés függvényében a fejlesztőnek részesedés jut (és nem biztos, hogy az eladási ár függvényében).
vagyis több, mint valószínű, hogy még nullszaldóval sem úszható meg egy ilyen manőver.A Black Isle az annyiban speciális, hogy az Interplay része volt szervezetileg, vagyis házon belüli a fejlesztés. Viszont nem árt észben tartani, hogy az Interplay anyagilag hol is van mostanában.
-
Dilikutya
félisten
válasz
mindfreak
üzenetére
Az EA csak kiadó, nem ők fejlesztenek. Épp ez az, hogy nem tetszett nekik sem, ezért leállították. Egyébként az ilyen leállított projektekkel mi lesz? Nem lehetne rászánni pár napot, és olyan formába pofozni, hogy legalább le lehessen ingyen tölteni? Még jó is kisülhetne belőle, pl. az ingame videókból azért mindent nem lehet megtudni, mivan ha kedvező reakciókat kapna, és értelmét látnák újra kezelésbe venni. Volt már rá példa úgy emlékszem, hogy félbehagyott fejlesztést letölthetővé tettek, csak nem jut eszembe, mi volt az.
Megvan, a Black Isle által fejlesztett Fallout 3-ra gondoltam. Ezt is leállították, aztán feltették a netre ami már készen volt.
-
Dilikutya
félisten
Vége. Az EA leállította a Tiberium fejlesztését.
[link] -
alien_
őstag
-
Gyusz
őstag
Tényleg nem CryEngine 2-t használnak, pedig a bejelentéskor mindenhol ezt írták.
-
fpeter07
veterán
-
fpeter07
veterán
hátő... nem CryEngine 2 lesz? [link]
-
Skynet258
veterán
Gyusz kolléga megmondta a helyes választ, egyszerűen budget kategóriás játék volt (és nem az ára miatt
). Hamar eltűnt a süllyesztőben. Nagy volt a hipe, mindenki várta, aztán ronda is lett, esetlen is lett. A sok ígérgetés után az ember mást várt, nem azt kapta végül. Félek, hogy ez a Tiberiumra is igaz lesz az eddig látottak alapján 
De persze majd kiderül minden a maga idejében, nem akarom senkitől elvenni a várakozás örömét, mielőtt arra gondolnátok, hogy csak vészmadárkodni jöttem ide
Csak láttam azt a videót, és kíváncsi voltam, másnak is feltűntek-e azok a dolgok, amik nekem 
-
Gyusz
őstag
válasz
üzenetére
A nagy többség pedig többet várt volna a Renegade-től és ezt az eladások és az értékelések is mutatták, ez van. Személy szerint én is elszórakoztam vele, de pl.: a RtCW, az AVP 2 vagy az Undying messze jobb volt nálam. A Doom 3 nekem tetszett, de a 90% és afölötti értékelésekre furán nézek, abban meg egyetértünk, hogy a COD egyszerjátszható (a 2 is az volt, mivel multiban nem érdekel, és szerintem a 4 is ilyen lehet, de még nem próbáltam, csak a demót).
A grafika pedig tényleg nem minden, de ez a Tiberium gameplay videó nekem azt mutatta, hogy nincs túl sok fantáziája a készítőknek (szürke, sivár, unalmas volt a környezet, megyek oszt' lövök játékmenet) és ez csak egy újabb, tucatFPS lesz. Persze olvastam biztató információkat, de abban egyetérthetünk, hogy jóval több információra van még szükség, hogy helyesebben tudjunk a játékról ítélkezni.
-
törölt tag
Pedig hangulatilag eg ynagon jó játék volt. Ellenben a Doom 3 hiába "szép" és felpontozott, egyszerűen egy nagy rakás fos. Ahogy a COD is egyszerjátszható arcade hulladék volt (Veteranon 4,5h, egyszerűen szánalmas).
Engem spec a grafika érdekel a legkevésbé egy játékban. Nem az adja a tartalmát.
Mai napig a Close Combat 3 amivel a legtöbbet játszok, pedig egy Trio64 is bőven elég hozzá. Csak ugye nem egy üres látványorgia, hanem tartalmas játék.
-
Skynet258
veterán
Persze, én se temetek semmit előre, csak feltűnt, hogy a grafika milyensége még senkinek sem szúrt szemet. Mindenki áradozik a neten, hogy így meg úgy, de a grafó az nem igazán hozza a szintet. Legalábbis a videók alapján nagyon nem

Plusz rossz ómenként ott lebeg az előző fps köntösbe bújtatott C&C játék, ami csúfos bukás volt.
-
fpeter07
veterán
movie-ből kivégott képek:[link]
Azon a sivatagi pályán olyan a szikla textúra mint vmi fatörzs befestve barnásra.
viszont vannak egész szépek is, remélem low grafikán futtatták
-
Skynet258
veterán
válasz
üzenetére
Megnéztem, ez egy átvezető movie volt, ami ugyebár semmit nem árul el a játék grafikájáról. Amit én linkeltem, az pedig ingame jelenetekkel van tele, és szerintem az elég ronda...
Ettől függetlenül egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet jó, csak azt, hogy gányul néz ki.
(1:52-nél például a "homokos rész" és a sima placc találkozására gondolok, igen ronda).
De ha megnézed a többi résznél, a textúrák úgy nagy általánosságban nézve elnagyoltak, mosottak, és (nekem) rondák. A karakter karja, fegyvere szintén az.
Nem tudom milyen lesz végül, de amit ez a videó mutatott... hát semmi pozitív (grafikailag!!). -
törölt tag
-
Skynet258
veterán
Most nézem az ingame videót, ez most komolyan ennyire ocsmány lesz vagy mivan??
-
fpeter07
veterán
Én a CaCTW-al játszottam asszem végigvittem a GDI küldetéseket, fps nézet érdekes lesz

-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Egyezzünk ki döntetlenben. Mondjuk ebben az esetben 2-3 Disruptorral 4-5 lövésből le lehet rombolni egy közepes méretű bázist...
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Disruptor-t a népnek! Csak legyen egy fokkal gyorsabb, mint a TS-ban.
-
törölt tag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Érdekes, főleg a vége. Van ott ugyanis két Titan. Csak nem visszatérnek a Kane's Wrath-ben?
-
ChromeX
addikt
válasz
raskolnikoff
üzenetére
nagyon ász vid, GDI nanosiut
csak menjen picivel gyorsabban mint a crysis -
fpeter07
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Azért lehet látni h van benne egy kis crysis

-
raskolnikoff
őstag
Na kérem, alakul ez...Videjó!! SQUAD CONTROL!!!! Isteni!!
Már alig várom...De addig is majd Kane's wrath. Hihetetlen hogy nem hagynak nyugodni az ÍÉsek. -
alien_
őstag
Rengeteg screenshot érkezett! CryEngine 2 odaba..!
-
Arnold2
őstag
Nekem nagyon bejött a Renegade. Főleg multiban, miután rájöttünk, hogy ha az Ion bacont vagy a nuki hívó cuccot az épületen kívül teszed le ugyan úgy leszedi az épületet.2-3 kör erejéig a srácok benn az épületben keresték a stiklit,míg mi röhögtünk azon a beszólásokon,hogy:-hol a f@szban van? -mond má' meg hova tetted? -te,b@szki,lehet ohgy rossz épületben vagyunk!
Közben ott volt kívül, az épület sarkánál
Volt egy hangulata a játéknak,na. Nagyon sajnálom hogy a Renegade 2 cancelt kapott,pedig már volt belőle egy in game trailer is. -
peterszky
őstag
-
Gregorius
őstag
Roppant nagy fantáziára utal az elnevezés. Remélem csak munkacím.
A fő karakter elnevezése sem valami szerencsés: Vega ugyanis egy szarházi drogos NOD tábornok volt még a Tiberian Sun időkben. FMV-kben is igen szép részesedést kapott. -
octaviaRs
csendes tag
nah még 1 game ami sekinél nem megy majd rendesen

-
alien_
őstag
Renegade ennyire elvette mindenki kedvét a c&c fps-ektől?

-
alien_
őstag

Az Electronic Arts hivatalosan bejelentette immár két éve titokban készülő Command & Conquer FPS játékát, a Tiberium -ot!

A játék története a harmadik tiberium háború után játszódik 11 évvel, és a főhős egy bizonyos Ricardo Vega nevezetű egykori GDI parancsok, aki azonban már jó ideje visszavonult kommandója igazgatásától. A csapatalapú FPS leginkább a Ghost Recon Advanced Warfighter, a Battlefield, és a Rainbow Six Vegas keveréke lehet, amelyet az Unreal Engine 3.0-ás verziója fog hajtani. Az egy és co-operative játékmódban végigvihető sztoriban Vega egy speciális fegyverrel, a GD-10-el lesz felfegyverezve, amely négy különböző funkcióval is rendelkezni fog. A PC-re, Playstation 3-ra, Xbox 360-ra készülő Tiberium valamikor 2008-ban jelenik meg.
+Találtam egy videót, ami "C&C3 -concept render" néven van fent youtube-on... =)
*"Crytek's FPS game engine CryENGINE2 was licenced to EA Los Angeles in February 2007" /Wikipedia/
[ Módosította: Loretto ]
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Építő/felújító topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- LG LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). Hamar eltűnt a süllyesztőben. Nagy volt a hipe, mindenki várta, aztán ronda is lett, esetlen is lett. A sok ígérgetés után az ember mást várt, nem azt kapta végül. Félek, hogy ez a Tiberiumra is igaz lesz az eddig látottak alapján 

(1:52-nél például a "homokos rész" és a sima placc találkozására gondolok, igen ronda).

csak menjen picivel gyorsabban mint a crysis

), Mammuth tank, stb...