- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sajnos mar nagyon reteg ez a stilus, de meg mindig imadom. -
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
F34R
nagyúr
Sracok mostanaban nem nagyon kovetem a hardcore torteneseket, de erre felfigyeltem... Mad Dog miota valtott az Italian Mainstream -rol Nu-style Gabberre? Furcsa de megis jo.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Buliban kellene mar ennek mennie, akkor a dorco is jobban kopna...
-
F34R
nagyúr
Ez az orult kutya, mar megint remekel...
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Jau

Ophidian tavaly ujrakrealta TOA-val a Silence c. tracket...
[
The Outside Agency & Ophidian - Return of the Silence
]The Outside Agency & Ophidian - Church of the Silence
Ezert a kettoert is imadni fognak

Milyen auto, milyen hangrendcccer?
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nincs mit... Hellfish uj notaja is belemhozza a Gabbert

-
F34R
nagyúr
Aaaahh mi ez a szam gyerekek...

-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére

En akkor meg Hands up-s voltam

-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor szulettem majdnem,,,
kar hogy akkor meg nem HC-t hallgattam. -
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Industrial, Mainstream, Frenchcore? ilyesmik nem ? Early-HC mar nagyon ritka, mindenfele.
(#697) mekker
Magyarorszagon egyaltalan nincs semmilyen HC-scene, sajnos. DJ-kbol van egy par akik leginkabb nem a sajat szamaikat porgetik. DnB-be es Breakbeat-be nem vagyok jartas..
Current Value, Pendelum-t ismerem csak.. .Crossbreadbol meg oket:
Switch Technique, The Outside Agency, Gancher & Ruin, Lowroller, Sinister Souls, Deathmachine,
Igneon System, Hallucinator, Limewax, Detest... es lehetne folytatni a sort a vegtelensegig..
Ezek szamomra jobbak, nem mondhatom hogy elvezhetoek vagy allandoan ezt nyomatnam.Amator DnB-bol pedig egyet kedvelek az pedig Mellow Sonic..
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Netherlands-be? hogy ne mar
Gabber-nek lenni mar magaban pusztulatos, nem meg megkenve
Kashmir volt a legjobb hely a kemenyebb undeground stilusoknak.. Kar erte 
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valemelyik nap lattam.... badsz-ek odatettek vagyis inkabb Bylatman. Nah igen az egy eleg regi video a csajrol, valoszinuleg szanaszet cuccozva

Lida Belka a neve egyebkent.
-
F34R
nagyúr
Ez mekkora Trailer mar xD
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Magyarorszagon biztos megneznenek..
Nekem csak a "fulembe" szol megis vannak fura szemparok. -
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
2:17-tol kihivtak ram a rendorseget.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Terror Clown mekkora mar...Jo hogy tud, az oldschool gabber-ek mar csak ilyenek.
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére

Nincs az orszagban egy normalis party

-
F34R
nagyúr
Volt most valami jo buli szilveszterkor?
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Penz beszel a HC scene-ban is, sajnos mar regota arrol szol hogy valogatom az EP-ket mert mar minden tizedik csak a jo : :S .
Mondjuk meg mindig jobban meghallgatom mint barmelyik commercial bullshitet.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van UK hardcore, de az nagyon gyenge... esetleg ha meg freeform volna akkor talan elvezned.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kashmirt ne is emlitsd, az volt az egyetlen jo hely

UK-ban mik vannak?
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hallotam mar, elmegyunk valamikor valami jo kis buliba??

-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
Nekem ilyenektol sosem fordult ki a gyomrom... speedcore-t, terror-t mondjunk nem hallgattam rendszeressegel, de parat szeretek. Nah igen a Sickest Squad igencsak jofele frenchcore, sot Radium, Speedfreak is, meg egy idoben Stormtrooper is nyomatott jokat. Industrial lassu nekem ugye az igazi ipari az 150 bpm-tol sosem tobb, amit linkeltel az Crossbread (hardcore-dnb/breakbeat kevereke) oket nem nagyon szoktam, 2012-13 korultol tudok roluk nyilatkozni alapvetoen elhallgatom oket, nem unalmasak.
Orulok, hogy van meg valaki a topikban aki az alternativ oldalat kepviseli, mert ugye ez is a hardcore egyik szeglete (subgenre)."Van egy intervallum ami utan mar nem tudnak ujat mutatni, szinte kiprobaltak az osszes fajta variaciot..."
Ezt amúgy konkrétan mire értetted?En alapvetoen a mainstream-hc ra gondolok nem az iparira, alternativ-cross-ra, ott eleve kevesebb a release.
A regi nagyoknak Angerfist, Neophyte, Endymion, Ruffneck, Nosferatu, Triax (o lassan teljesen eltunik), Dione... stb lehetne meg sorolni, egyre kevesebbet tudnak mutatni, ezet probalnak kolobralodni (collabs), voltak is sikerek labelek IDEIG ORAIG . Mondjuk a Chain Reaction fele harsdstyle nem kimondottan rossz (Azthiszem Angerfist csinalja), de azert nem az o mufajuk, foleg konnyezem mikor Endymion probalkozik.
A hardstyelos idoszakom 2008-tol volt ugy 2013-ig. Eleg volt, belangyultak, ritmustalanok, furcsak stb...
Nem kopom oket, mert tiszteletben tartom, hogy tudnak ha akarnak jo zeneket csinalni. Csak nem ez az igeny, a fiatalok tudnak rossz zenere is buluzni. -
F34R
nagyúr
Van egy intervallum ami utan mar nem tudnak ujat mutatni, szinte kiprobaltak az osszes fajta variaciot...
Sajnos a Mainstream kezd commercial lenni (mert mindenhol mint itt is a penz diktal.)
Ott van ra a pelda Endymion teljesen elkurvult es langyons hardstyleokat csinal, ha pedig neha napjan van egy HC EP-je akkor azon nem kicsit meglatszik.... Pedig milyen muzsikai voltak te joisten. Egyebkent a japanok veszett modon jonnek fel, meglepo hogy milyen jokat tudnak csinalni. -
F34R
nagyúr
2013-bol egy gyongyszem, ultem a buszon hazafele, melan kitekintve a tr-909 torzitott veretesetol extazisba leptem es kikapcsolt az agyam.... Imadom Delta 9, Hellfish, I:gor, Bryan Fury, Deathmachine, DJ Producer, Teknoist, Lenny D, Tieum, Promo stb.... mind gyongyszemek... Sajnos mara kezdtek elkurvulni.
-
F34R
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Yeeeppp adok is hozza neked zenet
Kozben eltelt par ev de meg mindig nem tudom elfelejteni a hardcore-t, ezzel temetnek valoszinuleg

-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
F34R
nagyúr
Negative A ft MC Justice - Breaking Barriers (Thunderdome Anthem 2010)
Nem lett olyan rossz, bár mainstream jobban esett volna

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos mar nagyon reteg ez a stilus, de meg mindig imadom.

Nekem csak a "fulembe" szol megis vannak fura szemparok.