Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Aktív témák
-
Szab_576
csendes tag
Udv!
A T41 be szeretnek wireless kartyat (miniPCI) cserelni, mar ha egyaltalan van benne, eloszor meg akarok gyozodni rola, h van-e benne. Bios nem jelzi ki, h volna benne, es a Fn+F5 re sem reagal semmit... Szoval az a kerdes, hogy hol alljak neki az szetszerelesnek. PC-t kismilliot szetszedtem mar apro darabokra, es raktam ossze, de meg eddig laptopot nem vallaltam be. Csak fobb pontokban szeretnem ha leirnatok, vagy hogy mire vigyazzak kozben. Videot kerestem, de nem talaltam.
-
Szab_576
csendes tag
Elnezest, hogy szemetelek...
de..most figyeltem, ujrainditottam, a betolteskor, es utana egy ideig hangtalan a gep, es neztem a homersekletet, mikor a CPU 48 fokra emelkedett akkor kapcsolt be a venti. Behutote 38 fokra 1 percen belul, es nem all le a venti. Pedig prociszabajzot is hasznalok, es es a proci csak 600MHz fut, csak akkor megy feljebb ha szukseg van az izomra, de netezes kozben nem megy fel... Nem ertem... -
Szab_576
csendes tag
De most nezem a
Wincseszter: 38
A CPU: 36 fokos, es a venti megy. -
Szab_576
csendes tag
Udv a csapatnak!
Vettem egy T41et, es az vele a gondom, hogy a ventillator folyamatosan porog. Mukodik a szabalyzas, tehat bekapcsolom, mig hideg addig csend van, de aztan 5perc, bemelegszik, es elkezd porogni a ventilator, de nem azon a lightos hangon, es megsem all mig lakapcsolom. Jah, es nem jatszom rajta, vagy ilyenek, hanem netezek, meg filmet nezek, nem is megy nagyon fel a hofok, mert neztem, mikor bekapcsolom 37 fok, mikor mar megy egy oraja 41 fok.
Ezen szeretnek segiteni valami modon, nemtudom van-e megoldas, ilyen speedfan progit mar probaltam, de nem is erzekeli a vetin, gondolom ehez regi a vas, vagy nemtudom. Ha tudtok vmi megoldas szivesen varom a lehetosegeket.Csak abbol indulok ki, hogy ismerosom T40-es gepe, csak ha nagyon dolgozik a gap, akkor kapcsol be a venti, es le is all utana.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- ProBook 450 G6 15.6" FHD IPS i5-8265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest