Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
Aktív témák
-
Szab_576
csendes tag
Udv!
A T41 be szeretnek wireless kartyat (miniPCI) cserelni, mar ha egyaltalan van benne, eloszor meg akarok gyozodni rola, h van-e benne. Bios nem jelzi ki, h volna benne, es a Fn+F5 re sem reagal semmit... Szoval az a kerdes, hogy hol alljak neki az szetszerelesnek. PC-t kismilliot szetszedtem mar apro darabokra, es raktam ossze, de meg eddig laptopot nem vallaltam be. Csak fobb pontokban szeretnem ha leirnatok, vagy hogy mire vigyazzak kozben. Videot kerestem, de nem talaltam.
-
Szab_576
csendes tag
Elnezest, hogy szemetelek...
de..most figyeltem, ujrainditottam, a betolteskor, es utana egy ideig hangtalan a gep, es neztem a homersekletet, mikor a CPU 48 fokra emelkedett akkor kapcsolt be a venti. Behutote 38 fokra 1 percen belul, es nem all le a venti. Pedig prociszabajzot is hasznalok, es es a proci csak 600MHz fut, csak akkor megy feljebb ha szukseg van az izomra, de netezes kozben nem megy fel... Nem ertem... -
Szab_576
csendes tag
De most nezem a
Wincseszter: 38
A CPU: 36 fokos, es a venti megy. -
Szab_576
csendes tag
Udv a csapatnak!
Vettem egy T41et, es az vele a gondom, hogy a ventillator folyamatosan porog. Mukodik a szabalyzas, tehat bekapcsolom, mig hideg addig csend van, de aztan 5perc, bemelegszik, es elkezd porogni a ventilator, de nem azon a lightos hangon, es megsem all mig lakapcsolom. Jah, es nem jatszom rajta, vagy ilyenek, hanem netezek, meg filmet nezek, nem is megy nagyon fel a hofok, mert neztem, mikor bekapcsolom 37 fok, mikor mar megy egy oraja 41 fok.
Ezen szeretnek segiteni valami modon, nemtudom van-e megoldas, ilyen speedfan progit mar probaltam, de nem is erzekeli a vetin, gondolom ehez regi a vas, vagy nemtudom. Ha tudtok vmi megoldas szivesen varom a lehetosegeket.Csak abbol indulok ki, hogy ismerosom T40-es gepe, csak ha nagyon dolgozik a gap, akkor kapcsol be a venti, es le is all utana.
Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 (82JW006EHV) Gamer laptop
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 laptop, Ryzen 7 7735HS, RTX 3050 6GB, szép állapotban
- Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7390 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-8350U 8GB 256GB magyar vbill gar
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest