- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bitpork: Ingatlan eladás
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
bimbiri
tag
Szépjóestét mindenkinek!
Belefutottam egy Thinkpados problémába, de nekem idegen a terep így a szakértőkhöz fordulok, hátha tudtok megoldást és elkerülöm a hosszú szívást.
Adott egy Tp x301 Vista Business amin mappaszinkronizálást egy Win2003 szerver megosztott mappáira. Több különböző verziót próbáltam: user/local admin/domain admin felhasználóként több különböző mappát (végül már everyone full controll joggal rendelkezőt is). A szinkronizálás kezelő elvileg leszinkronizálta a mappát, offlineban meg tudtam nyitni a fileokat. De a következő szinkronizáláskor ASSERT-hiba üzenettel sikertelen szinkronizálást jelzett. És az áltlaam létrehozott fileokat nem is rakta fel a hálózati mappába.
Ugyanezen műveletett egy másik konkurens gyártó szintén Vista Business oprendszerrel telepített gépén minden gond nélkül meg tudtam csinálni. Csak jelentéktelenebb szoftverkörnyezetbeli eltérések vannak köztük.
Ebből gondoltam, h esetleg a Vantage beállításai között kellene keresgélnem a megoldást.
Kérdésem: találkozott valaki hasonló problémával? Esetleg tud megoldást rá?Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- HP ZBook FireFly G11
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest