- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
TOZ
addikt
Ha jol ertettem a sracnak el a penze a vasakban, nem hiszem, hogy sokmilliot tud benne forgatni... ezert lehet, hogy addig nincs uj adag, amig a regieket el nem adja. Es igy nyilvan azt sem tudja megmondani, hogy lesz-e 3 heten belul esetleg T400...
Nekem azt meselte, hogy egy ceges kapcsolata szokta ezeket kapni ajandekba, es o atveszi, es tovabbarulja, minimalis haszon van rajta, azert is tudja ilyen aron adni, viszont tutti, hogy nem ragad be neki honapokig. Laptopinfonal evek ota vannak csucs thinkpadok, de mindig lutri, hogy eppen milyenek esnek be hozza. -
Scalpel
senior tag
A Thinkpadekre világgari van, kell, hogy az us gépeket is simán szervizeljék itthon.
evone: Én is azért vettem meg a 14"-es T60 mellé az R100 (Toshiba, aki esetleg még nem tudja
), mert egész napra felszerelkedve két egyetem között ingázok keresztül kasul a nagyfaluban. Megérzem azt a minusz 1 kg-ot, amikor beteszem a táskámba a 1,5 literes ásványvizet
. Ráadásul a befoglaló méretek is kisebbek, könnyebben be tudok pakolni.
Ezért mondanám el megint, hogy sokat cipelni max 14, de tényleg inkább alatta, főleg válltáskával...
. Tapasztalatból beszélek.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Bluetooth-headsetekről általában
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Dell Inspiron 14 5401 / i5-1035G1 / 8gb ddr4 / 500gb nvme ssd / jó akku/ magyar bill. / töltő
- Dell Latitude 7490 i7-8650u / 16gb ddr4 / 500gb ssd / Magyar Bill /jó akku / töltő
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest