Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
eBeni
tag
válasz
Scalpel
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is nagyon tetszik az X301, de a benne lévő hardverek nekem nem túl meggyőzőek, a méret és a súly látszik, hogy sokkal előrébb való volt. A T400-ban, tetszik az átkapcsolható videó kari, meg azért a processzor is jobb. A W500 meg egy erőmű (felsőkategóriás videókari, 1900x1200 képernyő stb...), de azt meg nehéz cipelni.
Igazából nem tudom miért írnak, úgy az X301-ről, hogy kompromisszumok nélküli gép, meg h a notebookok királya stb, azért ennyire nem tűnik jónak (de javítsatok ki ha tévedek). 13" colban már vannak diszkrét videókaris gépek, jobb processzorral. Igaz, hogy a kialakítás meg a megbízhatóság elsőrangú, de összesítve azért nem emelkedik ki a mezőnyből. Vagy mit nem veszek észre? -
_ak_
addikt
válasz
Scalpel
üzenetére
Mintha azt olvastam volna, h az R és a T széria közt minimális különbség van. Ami konkrétan beugrik az pl az ultra bay, de pl rollcage és a shock protect van minkettőbe (leszámítva az egyéb jelzéssel ellátott modelleket i/e)
Más. Szinte megrökönyödve vettem észre pár screenshoton, h t61eken is elöl van a jack kimenet?! Nem tudom kinek az ötlete volt, de remélem tisztába van vele, h ez egy égbekiáltó failure.

Aktív témák
- Hobby elektronika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Asus Zenbook 13 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest