- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- hcl: MS Office365 Linuxon
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Nekem is furcsa, hogy kicsit lötyög, de.
De szedtem már szét pár IBM/Lenovo laptopot, és mindenütt pontos illesztéseket, precíz mérnöki munkát találtam. Nem hiszem, hogy kizárólag az akkunál végeztek volna hanyag munkát.
Valaki nemrég linkelt egy jó cikket, miért is nem egyenes az új sorozatok kijelző-fedele. Ránézésre az is olyan, mint ha gagyi lenne az összerakás - de elmagyarázták, hogy ez direkt van így, nagyobb a teherbírása. Szerintem az enyhén lötyögő akku is ilyesmi lehet, pl. az akku jobban hőtágul, mint a többi alkatrész, és kell neki egy kis hely. A T42-esemben is picit lötyög, de nem tudom elhinni, hogy ha az egész gép kompletten fájintos, akkor az akkut valahol egy dzsunkán faragták volna bele.
Üdv,
Sipi
Aktív témák
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest