Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
Integra
titán
miért kapcsol le a notebook csak úgy magától?
hibernál vagy mi a tököm?
hogy lehet feléleszteni?
ezekhez az energia menedzsment dolgokhoz baromira nem értek.. még..
-
-
Integra
titán
ma bent voltam a notit bevittem trémobilhoz venni webenvalkot
először egy express cardosat akartam venni, bedugtam, hát úgy lógott ki belőle, olyan csenevész volt a kártya, hogy inkább lemondtam róla, mert hogy letörik...
tényleg vicc
aztán kértem pcmcia-s cuccot.
felment, install, minden megvolt, királyság, stabilan az aljában a notinak.
connect, puff, kék halál és kivág.
kétszer is.
na ennyit a pcmcia-s globetrotter kártyájukról... faszán inkompatibilis
úgyhogy maradt az usb stick amitől paráztam hogy letörik..
de van hozzá kábel, úgyhogy azzal fog menni, ez faszán működött, nem is vágta le.
itthon nálam 320kbyte/sec sebességgel hasított.
azért ez nem rossz..
ja igen, melyik lenovo szoftverrel írom ki a teljes image-t backupnak?
-
Integra
titán
ma befigyelt egy r61i ismerősnek hosszas keresgélés után
1.66 c2d, 3gb ram, 1200x800, wifi, kékfog, pcmcia, expresscard, 3 usb, svideo, vga, audio minden kutya füle, 160gb sata, trackpoint, tácsped, 6 cellás akksi, ujjlenyomatolvasó, xp pro, office 2007 small business, lenovo táska, ms egér..
mindez megállt brutto 281ezerből..
durva
azért az ms kapja be a faszt a licenszeivel.. -
Integra
titán
válasz
Shadowfax
üzenetére
igen, asztali munkagépnek lesz.
a 15.4-en többet lát mint a kis csíkkijelzőn, ezen majdnem megjeleníthető egy a4-es lap, az 1200x800-on meg szar sem.
aki használni fogja, nem fog focizni rajta meg hajigálni, kap majd hozzá egy szép táskát is. hasonló vagy ugyanez T61-ben még erősebb vázzal már bazi drága, annyi nincsen noteszra.
amivel bajom van, hogy mobil internetet akar hozzá, ami ugye tudjuk, hogy vagy működik az adott helyen vagy nem...
pannon vagy vodafone? lövésem sincsen... -
Integra
titán
Lenovo (IBM) ThinkPad R61 (NF5DFHL)
vélemény?? -
Integra
titán
ha őszinte akarok lenni, akkor most kb semmit se vennék és még ez is előfordulhat.
van egy két dolog, ami engem bosszant, hogy még nincsen a gépen fent.
ha komolyan dolgozni akarok rajta, és használnám és médiára etc, akkor bizony olyanok valóban hiányoznak mint noteszra integrált két hdmi ami lássuk be már igencsak széria kéne legyen minden gépen. spdif hurrá, ez már van, akkor hdmi-vel miért megy a szívózás?
a dokkoló is mekkora vicc, hogy csak ati gpu esetén támogatja a dvi csatlakozót?
szóval lépni kéne pár kicsi, de annál inkább fontos dologban..
munkagépnél pedig pláne elgondolkodtató, hogy miért nem képesek úgy hozzá állni, hogy sokan két monitort használnak. vagyis használnának.. vagy az már szigorúan multimédia?
nem 100e ft-os extra költségről van szó, csak végre csináljanak már egy új csipszetet, ami ezt is támogatja. évek óta ugyanaz meg.
és szvsz ezért várom hogy az ati mobil platformja mit fog végre magával hozni, mert vicc azért ez a hiányosság. és nem lehet ráfogni hogy ezek az igények nem munka igények.
azt hittem munka, haladás, fejlődés, erre kőkorszakban tartja az embert bizonyos fokig.
ettől függetlenül szerintem is a lenovo a jobbik, dell se rossz, de nem érzem, hogy a dell a marketingje ellenére annyival jó vagy jobb lenne.
vagy bánom is én! akkor multimédiás erőmű minden ilyennel, de könyörgöm, akkor azokat rakják már be egy strapabíró vázba..
egyszerűen érthetetlen számomra, hogy miért nem lehet ezt megoldani.. -
Integra
titán
válasz
Shadowfax
üzenetére
Lenovo (IBM) ThinkPad R61 (NF5DFHL)
ez viszont már annak tűnik. ára is szép
de webcam ebben sincsen.aha, most látom van hozzá tuti cucc: Lenovo USB Webkamera (40Y8519)
ki lehet a beszállító? de mennyivel jobb lenne, ha beépített lenne, nem hiszem, hogy ne férne el benne..Lenovo (IBM) Thinkpad Advanced Mini Dock (39T4587)
na ez tök jó, csak pár dolog van ami lehetne jobb, két dvi csatlakozó kéne, de lassan már fel lehetne inkább 2 hdmi-t applikálni rá..
és a notikra is ideje lenne felrakni, még a munkagépekre is.
vagy még van nekik 3 konténernyi d-sub csatlakozójuk raktáron?!
-
Integra
titán
válasz
dabgergo
üzenetére
Lenovo (IBM) Thinkpad R61 (UV1DMHL)
ebben sincsen sajnos webcam
de ez 1+2 év garisvagy még ez is szóba jöhet esetleg:
Lenovo (IBM) Thinkpad R61 (NF5B8HV)
ez full rollcage, de kell bele még egy giga ram. és webcam ebben sincsen..
és ehhez még kell kötni 2 év garanciát is.a T sorozatból ugyanez már nagyon húzós

sajnos.. pedig jó az a ful rollcage -
Integra
titán
köszi az infókat!
tudsz egy boltot ajánlani ahova betudok rontani és megnézni a lenovokat élőben.
még van pár dolog ami érdekelne.
vajon webcamera rakható e r61-be és így tovább..
ekkora összegnél az a kis vacak pár ezer ft már annyira mindegy..ja igen, ha csak 667-es fsb-t támogat a chipset akkor a 800as fsb-s cpu tök felesleges, simán elég egy régebbi 667-es is, nem?
az ujjlenyomat olvasó képes több embert is elraktározni?
teszem azt, hogy az egész család hozzáférhessen, 4 fő, de más nem.. -
Integra
titán
hi
na akkor a hard core R júzerekhez
ezen töröm a fejem.
mit kell tudnom róla?
amik kérdések:
1. kikapcsolható e a teljes tapipad rész és ha igen, hogy?
2. van e benne tpm chip?
3. a hdd levédhető e kóddal?
a 667-es fsb-s memória később cserélhető e 800-asra ha már a proci 800as benne? vagy az 4. alaplap még ebben csak 667-et támogat?
5. magyar a billentyűzet kiosztása? í és ű a rendes helyén van?
6. ebben van rollcage?illetve furcsa ez a sok variációs lehetőség: "1 db Type I/II 2.1 kártyahely/CardBus 32bit, a második foglalat helyén vagy 1x ExpressCard34/54 foglalat vagy Smart Card Reader
4 az egyben Media Card olvasó"
na most itt akkor mi van?
-
Integra
titán
válasz
Shadowfax
üzenetére
nézem az add remove programs-ban
thinkpad power management driver
thinkpad ultranav driver
thinkpad 56modem driverígy néz szerint hogy wireless device drivers nincsen ahogy onscreen display utlility sem
de device managerben viszont minden fent van és minden működikwindows update-ről rakott fel magának minden hozzá passzolót
ami most jobban aggaszt hogy nem értem mi csúszott el ebben az adminisztrátori dologban.
egy user van, abban vagyok, admin joggal, erre azt írja ki hogy admin nem engedi, nincsen shut down-om, se task managerem a userben.. LOL -
Integra
titán
hi, épp egy régi r51-est telepítek, mingyá kész.
felkell telepítenem egy 3g kártyát hozzá, és addig ki akarom kapcsolni benne a wifit
milyen billentyűparanncsal kapcsolom ki???
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- MSI notebookok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest