Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
Akkor mégegy pont a track pointnak.
Az enyémen van tapipad is, de nem szeretem használni. Sokkal kényelmesebbnek és használhatóbbnak tartom a trackpointot. Egyébként a gombok meglepő módon: bal gomb, scroll, jobb gomb. És szerintem nagyon kézre állnak. Ha esetleg attól félsz, hogy nehéz lesz használni, megnyugtatlak, tök szuperul megy. Annyi, hogy érdemes az érzékenységét maxra tenni.
Egyébként meg sorolj fel nekem 3 olyan USB-s eszközt, amit egyszerre szeretnél használni.
Szóval,ezen én is rágódtam, de azóta sem használtam egyik USB portot sem.
mod: látom sokat vacakoltam és közben emitter is válaszolt pár kérdésre.
emitter: nekem viszont a billentyűzettel mai napig az a bajom, hogy a ctrl helyett az fn-t találom meg egy csomószor, pedig a ctrl gyakran kell. A másik meg a böngészős gombok. Az elején elég idegesítőek voltak nekem. A harmadik parám a bill.-tel, hogy a numlock-os rész macerásan hívható elő. Hugom Dell notiján ez sokkal kényelmesebben van megcsinálva, mert ott csak Fn+Numerikus rész.
Amúgy frankó a billenytűzet, jó rajta programozni, csak az Fn lehetne máshol...
[Szerkesztve] -
emitter
őstag
válasz
--=Gefi=--
üzenetére
aláírás: C:\TEMP\WINDOWS _ _ _ trekpojnt forevö!!!
amint látod, én két hónap alatt (már 2 hét alatt) annyira megszoktam a trackpointot, h még a sima egér is kezd idegennek tűnni!
Jó ehhez hozzá kell azt tenni, h mióta lapim van, kb hetente 1x ülök le az asztali gép elé...
A trackpoint nem a 3 hosszúkás gomb, azok a jobb- és balegérgombok, ill. a scroll-gomb. A trackpoint a billentyűk között ül, egy kis piros pöcök, (lehet cserélni a fejét, kinek milyen szimpi - lapos, gömbölyű, homorú - 3db-ot adnak a géphez.)
Szerintem azért sokkal kényelmesebb, mint a touchpad, mert nem a lapi alján van, hanem a biil. közepén, így a csuklód simán fel tudod fektetni a 3 egérgomb alatti részre. Míg a touchpadnál lelóg a csuklód, az szvsz sokkal kényelmetlenebb.
Scrollozni meg tudsz a középső egérgomb nyomvatartásával, és a pöcök egyidejű le-föl mozgatásával.
Ami még jópont ennél a gépnél, az a billentyűk elhelyezkedése, kb úgy mint, az asztaliknál:
Insert | Home | PgUp
Delete| End | PgDn
És a kurzor-nyilak mellett kétoldalt van 1-1 gyorsgomb a böngészőben való előre-hátra navigáláshoz. Nagyon király!
Ezenkívül van a gépen 2 hangerőszabályzó gomb, és egy mute(némítás).
Eddig nagyon meg vagyok elégedve ezzel a masinával, jó vétel lesz, arról biztosíthatlak!
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen autót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- BestBuy topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az enyémen van tapipad is, de nem szeretem használni. Sokkal kényelmesebbnek és használhatóbbnak tartom a trackpointot. Egyébként a gombok meglepő módon: bal gomb, scroll, jobb gomb. És szerintem nagyon kézre állnak. Ha esetleg attól félsz, hogy nehéz lesz használni, megnyugtatlak, tök szuperul megy. Annyi, hogy érdemes az érzékenységét maxra tenni.