Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
Zola_
tag
Gar. kiterjesztést 4 héten belül lehet venni hozzá, szóval majdnem ''azonnal''.
(Elvileg máshol is veheted, csak az kissé macerásabb.)
A rejtett partíciót a kék gombbal feljövő menüből éred el. Van egy ''rescue and recovery'' program, amit bekapcsoláskor is el lehet indítani, ha a windows nem menne. Azzal lehet adatot menteni és újratelepíteni. Még soha nem csináltam, csak a menüjét nézegettem.
Igen, első bekapcsoláskor végigvezet a dolgon, és a nevedre írod.
Bár ezt sem csináltam még, mert csupasz gépet vettem, saját XP-t tettem rá, és a support honlapról töltöttem le a kiegészítő progikat.
Azt Neked is ajnálom, hogy a software installer-rel, (vagy mostmár a system update progival) nézd meg, hogy nincsenek-e újabb driverek a géphez. Egy szélessávú kapcsolaton pik-pak frissül minden.
Azonban nagyon igaz amit sssent írt, hogy ha le tudsz mondani a dvd íróról, akkor az R51 sokkal jobb vétel! Én is most arra szeretném cserélni a gépemet. (amint olvashatod
)
Bár tény, hogy az XP prof. nekem is felesleges, lévén saját is van, de így is jó az ár. Egy hete még 250 körül volt, sztem valami kifutó adag lehet. (és benne van a kb 40e-t érő garkiterjesztés)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Odavág az AI-piacnak legújabb gyorsítójával az Amazon
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Asztalos klub
- Google Pixel topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- 2021 MacBook Pro 14 16GB RAM 512GB SSD - Magyar Bill - 97% akku 100ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Elvileg máshol is veheted, csak az kissé macerásabb.)