Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-02-02 21:11:34

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7851) Wlac válasza Rossi (#7849) üzenetére


Wlac
Ármester

Ja, ez ilyen, de ne aggódj, kb. mindenki ugyanazon a szinten fejezi be a játékot.

“The wha-"

(#7852) k-adi


k-adi
nagyúr

Hát ez eszméletlen jó volt :D lesz 4. rész? ugye lesz?? :)

200+ óra játék után végére értem a story szálnak is, úgy érzem az összes mellékküldetést megcsináltam (bár biztos van 1-2 eldugott még valahol a világvégén)

Farkas tier4 felszerelés, lvl 36, epic kardok, stb.

Geralt nem unatkozott: Triss, Yen, Shani, Kiera, +3 novigrádi csaj :DDD kár hogy az animáció szinte mindig ugyanaz :U

Az egyetlen dolog ami nem tetszett az a tüköremberes végső boss fight a HofS dlc-ben, az kissé erőltetett volt már. Ja meg Keszeg sokszor suta, elakadt nekem láthatatlan falakba ami néha elég idegesítő volt. Ezeket kívül nem tudok felhozni negatívumot, persze voltak néha bugok, de kibírhatóak voltak és némelyik még vicces is volt (pl. mikor átvezető közben a 2 karakter közt átfutott ez őz :D vagy Keszeg szimplán besétált a képbe :D )

Amit én kaptam végkimenetel teljesen várható volt és elégedett voltam vele, így azzal is meg vagyok elégedve :)
(Ciri átveszi a hatalmat, Radovin (egyértelmű), Kiera (saját hülyesége miatt), Dykstra (persze majd elárulom a haverjaim mikor nemrég eljöttek KM-be megvédeni Cirit? :D nem is értem hogy gondolták ezt a készítők) meghalt, Geralt marad egyedül witcher ahogy eddig, Cyres pedig Skelligán békét hoz remélhetőleg, ahogyan Temerián is béke lesz elvileg....... szerintem ez a leglogikusabb ending, igaz Cirinek szívás, de az embereknek jó, ahogyan Skelliga szigetein is véget érnek a klánháborúk és Temeriát se fenyegeti a császár hadai)

Ami kiemelnék de azt nagyon: Heart of Stone dlc kieg. lagzis rész! Na az valami remek lett! :K na meg persze a frappáns párbeszédek és ami eleinte nem tetszett de később beleszerettem: gwynt (pedig ez csak egy butított kártyajáték mégis olyan jó! :D )

Kíváncsi leszek, hogy a MassEffect új része felveszi-e a versenyt ezzel, mert jelenleg ez a top az tuti.

[ Szerkesztve ]

(#7853) Rossi válasza S1M0N (#7850) üzenetére


Rossi
addikt

Ok, csak akkor már kb értelmetlen lesz megszerezni a farkas páncélt, ha 20-as szinten érek oda, az meg 14-es szintű.

"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."

(#7854) S1M0N válasza Rossi (#7853) üzenetére


S1M0N
senior tag

Nem értelmetlen, mert tudod fejleszteni 3 lépésben az egész szettet (az egész öltözetet és a kardot is), így magasabb szintre is jó lesz.

És a magasabb szintű változatokhoz kell az alap is.

[ Szerkesztve ]

(#7855) K1nG HuNp


K1nG HuNp
őstag

Kezd kihalni a játék? :F

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#7856) atainprison válasza K1nG HuNp (#7855) üzenetére


atainprison
senior tag

Heh?
Nem teljesen értem, kihalni? Mi?
Ez egy kizárólag single player játék, szóval, mire értetted?

(#7857) K1nG HuNp válasza atainprison (#7856) üzenetére


K1nG HuNp
őstag

Semmi hirt nem hallottam a devekről már egy jó ideje

(raw_item.get("pk").unwrap().as_s().unwrap().to_string()).split("#").collect::<Vec<&str>>()[1].to_string()

(#7858) Mans20 válasza S1M0N (#7854) üzenetére


Mans20
addikt

Az a fejlesztés miből áll?rakom a 5%-ot adó rúnát ami horror áron van,vagy az amiket külön kell küldetésbe összeszedni ruhát azt máshogy is lehet fejleszteni?

(#7859) atainprison válasza K1nG HuNp (#7857) üzenetére


atainprison
senior tag

A második és egyben utolsó kiegészítőt készítik a fejlesztők, ami várhatóan nyáron jelenik meg, szóval az érdemi infók a következő hónapokban várhatóak (ahogy ők is mondták). Utána már nem lesz új tartalom a játékhoz (így is sokat hozzátettek/tesznek az alapjátékhoz).

(#7860) micafighter válasza Mans20 (#7858) üzenetére


micafighter
nagyúr

A witcher iskola felszereléseket 3 lépésben tudod fejleszteni. Mindegyikhez kell külön diagram, és az előző fejlesztésből a tárgy. Van az alap, első fejlesztés az enhanced, a következő a superior, és a végső a mastercrafted. Tehát pl egy mastercrafted farkas iskola ezüst kardhoz kell a diagrammja, kell a superior ezüstkardja a farkas iskolának, plusz összetevők, plusz meg kell találnod a kovácsot aki elég ügyes hozzá hogy el is készítse neked.

A superior kardhoz kell a diagramm, plusz az enhanced kard plusz összetevők. Az enhanced kardhoz kell a diagramm, plusz alap kard, plusz összetevők.

Minden fejlesztésnek különböző szint követelményei vannak, pl alap farkas lvl 14 de az első fejlesztés az enhanced már vagy lvl 22 körül van, a superior lvl 28 körül a mastercrafted meg lvl 36 körül.

[ Szerkesztve ]

(#7861) Mans20 válasza micafighter (#7860) üzenetére


Mans20
addikt

Köszi,és melyiket érdemesebb?macska griff vagy medve?most a griffhez keresem a dolgokat,de még mászkálni akarok csak nem tudom meddig bírok,nem akarom hogy a fő küldetések beszürküljenek ha már nagyobb szinten vagyok.

(#7862) micafighter válasza Mans20 (#7861) üzenetére


micafighter
nagyúr

Akkor szürkül be amikor 6. szintel leszel nagyobb. Ezért én igyekeztem legkésőbb +5 szinten megcsinálni mindent. Az hogy mit érdemes attól függ hogy játszól. A medve adja a legnagyobb védelmet a szörnyek ellen, erősiti az erős támadásaidat ha kifejleszted azt a képességet, az adrenalin töltödését gyorsitja, de a stamina (állóképesség) regeneráció eléggé lelassul a nehéz páncél miatt. A griff az a jeleket erősiti és a stamina regenerációt gyorsitja. A macska a könnyü támadásokat erősiti ha kifejleszted pluszba a képességet, a stamina regenerációt gyorsitja, de ez adja a legkevesebb védelmet. Ott van még a skellige páncél szett ami nem witcher felszerelés de emberek ellen az adja a legtöbb védelmet, igy érdemes azt is beszerezni. Aztán ott a farkas ami szintén witcher iskola felszerelés, átmenet a medve és a griff között, a jeleket és az adrenalin töltödést is erősiti.

Játékstilus és preferencia kérdése. Én újraosztottam párszor a pontokat, sokáig griff páncéllal játszottam, majd farkassal, végül medvével.

(#7863) Mans20 válasza micafighter (#7862) üzenetére


Mans20
addikt

Értem,most jut eszembe a macska és medve szettet csak valami 2x szinttől érdemes keresni.Én szeretek mászkálni a játékba,főleg hegyeken,megnéztem a kopasz hegyet de inkább elmenekültem mert 20-as szintű alien-ek voltak :)

(#7864) Wlac válasza Mans20 (#7863) üzenetére


Wlac
Ármester

Alienek? Biztos ez? :D

“The wha-"

(#7865) micafighter válasza Mans20 (#7863) üzenetére


micafighter
nagyúr

:DDD

(#7866) Mans20 válasza Wlac (#7864) üzenetére


Mans20
addikt

Valami gollam féle :) Az oxinfort-os küldetés meg érdekes volt..:) egy-két ilyennel jó lenne még találkozni.

(#7867) saen válasza Mans20 (#7861) üzenetére


saen
veterán

Az alapjátékot én a macska szettel toltam végig. Bár nem próbáltam nagyon a többit (most épp farkas van), de biztos vagyok benne, hogy mindegyik jól használható. Válaszd azt amelyik tetszik és persze hozzá kell igazítani a képességeket is.

(#7868) Madwe válasza saen (#7867) üzenetére


Madwe
nagyúr

Hah milyen piperkőc vagy ;] Én a játékstílusomhoz igazítom az abilityket, aztán az ahoz illő szettet hordom :) Mondjuk fodrásznál se nagyon voltam még :D

[ Szerkesztve ]

(#7869) k-adi válasza Mans20 (#7861) üzenetére


k-adi
nagyúr

Melyiket érdemes? Amelyik a legfas.szábban néz ki :D ami a farkas vagy a medve epic páncél.. a griffé egyszerűen szarul néz ki, a macskás még elmegy (a vipera meg ugyanolyan mint a kezdő szett? lol?). A többi pl. skellige és a niilfgardi páncél meg nem olyan cool mint a witcher iskola páncélok

(#7870) k-adi válasza k-adi (#7852) üzenetére


k-adi
nagyúr

Na utána olvastam, elvileg lesz W4 bár azt új főszereplővel tervezik, ami érdekes, nagyon érdekes. Ugyanis ha új férfiszereplő lesz akkor Geralt 2.0 lenne ami nem cool nyilván, ha meg női szereplő lesz akkor egyedül Cirinek lenne értelme, de ő túl OP karakter witchernek (w3 ending1), vagy meghalt (w3 ending2) vagy uralkodó lett (w3 ending3) így sehogy sem jó.

Ez végre egy olyan játék amihez tartalmas dlc jön, úgyhogy kíváncsi leszek a 2. DLC-re is... meg erre a Cyberpunk 2077-re is, jó lenne egy MassEffect konkurencia, mert tudomásom szerint nincs még egy normálisabb/minőségibb sci-fi rpg ME-n kívül (ha van írjátok meg)

(#7871) Madwe válasza k-adi (#7870) üzenetére


Madwe
nagyúr

Miért írod le h egyedül Cirinek lenne értelme, majd felsorolod h miért nem :D? Geralt 2.0ban részben igazad van. De játszódhatna kicsi késöbb is az egész, mondjuk az 1350es években vagy még késöbb, pl. Ebben a világban még bőven van. Az is lehet a következő játékban már nem ilyen witcherek lesznek, mert már kb kihaltak a szörnyek, s egy sima mutáns vs "sima" ember ellentét lesz, te meg ölöd a witchereket ;] Hahaha, no mindenesetre bőven lehet ezt még kihasználni anyagilag, meg tekintve projekt red elképesztő szeretetét az egész iránt, biztos lesz még ezzel vmi...

Scifi rpg ala a mindent megteremtő Deus Ex? annak is most jön vmi újabb kiadása...

[ Szerkesztve ]

(#7872) k-adi válasza Madwe (#7871) üzenetére


k-adi
nagyúr

Azért írtam Cirit, mert ő karaktere lett most bemutatva, részletesen kifejtve, már fel van építve a karaktere (skin, hang, animációk) így kevés munka lenne őt átvinni Witcher 4-be, viszont a története akárhogy alakul nem tenné lehetővé a folytatásba való szereplését. Azaz ez amolyan paradoxon jellegű, hogy ő lenne az egyetlen értelmes jelölt de nem lehet :D

Deus Ex-et ismerem, várom is az új rész, de az is inkább megy át csőjátékba, egyre kevesebb a szabadság, mászkálás a térképen ide-oda (ME is errefelé halad :( )

(#7873) micafighter válasza k-adi (#7869) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én ilyen griffel nyomtam sokáig, sztem egész türhetö baromi jól néz ki ingame :) Már az alap se rossz szvsz, de az első fejlesztéstől kezdve meg baromi jó. A többi páncél első szintjei nem jöttek be túlzottan :)

Skellige-re meg van ilyen, ez se rossz sztem:

[ Szerkesztve ]

(#7874) dannyl válasza k-adi (#7870) üzenetére


dannyl
addikt

Szerintem egy fiatal Vesemir game is nagyon faja lenne.

(#7875) Dogengar


Dogengar
aktív tag

Aki hiányolta volna az első részben lévő 3D-s medált, van már rá megoldás. :) [link]

(#7876) k-adi válasza micafighter (#7873) üzenetére


k-adi
nagyúr

ezt a skelligéset nem ismertem, ez tényleg jó :K

(#7877) bivalyolo válasza micafighter (#7873) üzenetére


bivalyolo
őstag

Ilyen griff páncélt hogy lehet szerezni? Mod esetleg?
Ez tényleg jól néz ki enchancedtől de az alap griff az nagyon gáz..

"Let's agree to disagree!"

(#7878) k-adi válasza bivalyolo (#7877) üzenetére


k-adi
nagyúr

griff páncélt ugyanúgy mint medvét vagy macskát...stb... kincskeresős questek által, kellenek az elkészítési ábrák hozzá

(#7879) micafighter válasza bivalyolo (#7877) üzenetére


micafighter
nagyúr

A griff páncélt is úgy szerzed ahogy a többit mint írták is, ez csupán esztétikai mod hozzá. Képen nem tűnik túl jónak az alap amit mutattam de játékban már az is nagyon jól nézett ki szerintem ;)

(#7880) bivalyolo válasza micafighter (#7879) üzenetére


bivalyolo
őstag

Megvan a griff, de ez a színösszeállítás jobban bejön. :K

"Let's agree to disagree!"

(#7881) micafighter válasza bivalyolo (#7880) üzenetére


micafighter
nagyúr

(#7882) bivalyolo válasza micafighter (#7881) üzenetére


bivalyolo
őstag

Köszi :)

"Let's agree to disagree!"

(#7883) Pipó


Pipó
őstag

A macska páncél emberek ellen valóban gyengébb (kicsi a vágás, szúrás ellenállása), azonban kompenzálja, hogy 1 pontért ad 25% kritikus sebzést darabonként egy fejlesztés. A tömege miatt pedig több mindent lehet harácsolni, mielőtt keresel egy kereskedőt, vagy ládát. Ebből a harácsból lesz ugye a pénz. Macska páncélban játszottam végig és a végére 3400 valamennyi lett az ezüstkard sebzésem úgy, hogy csak egy karakterfát , plusz egy helyet egy másikon szenteltem a piros fejlesztésnek. A gondnokot persze beszoptam a páncél miatt, azzal megszenvedtem.

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch - Kis fekete szir-szar rózsaszín biszbasszal a tetején? - Az is vaaan!

(#7884) zegi_norbi válasza atainprison (#7859) üzenetére


zegi_norbi
tag

Nem a Blood and Wine lesz majd az utolsó DLC. Azt nyilatkozták, hogy mivel még mindig nagyon jól fogy, ezért ezt az évet is ennek a játéknak szentelik és azon dolgoznak, mit tehetnének még bele. Jöhetne akár egy Kovir DLC a visszavonult főhőssel, de majd úgyis kitalálnak valamit :)

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#7885) Madwe válasza zegi_norbi (#7884) üzenetére


Madwe
nagyúr

Minden évben jöjjön legalább egy ekkora dlc 1-1 új tartománnal, 2020ban az egész kontinensen akarok már barangolni :D

(#7886) micafighter válasza Madwe (#7885) üzenetére


micafighter
nagyúr

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#7887) zegi_norbi válasza Madwe (#7885) üzenetére


zegi_norbi
tag

Ámen! :D :C

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

(#7888) Wlac


Wlac
Ármester

Ha már páncél, én is a macskára szavazok. Deathmarchon egy-két ütéstől úgyis meghal az ember, szóval rákényszerül arra, hogy elkerüljön minden támadást, így viszont a bónuszok miatt a macska jött be nekem.

Egyébként vicces dolog, de számos játékban észrevettem, hogy többször halok könnyebb fokozaton, mint a legnehezebben, szimplán azért, mert míg a legnehezebben minden harcnak teljes összpontosítással megyek neki, addig könnyű fokozaton csak forró fejjel belerohanok és le is darálnak. Ezért javaslom mindenkinek, hogy kezdje a Witcher 3-at a legnehezebb fokozaton. Az első tíz óra (White Orchard) elég nehéz lesz, és többször fog halni, mint egy From Software játékban, de amint kiismeri a harcrendszert és úgy az egész játék mechanikáját, már könnyebb dolga lesz. Például soha nem értettem, hogy miért panaszkodik bárki a nagyobb szörnyek elleni harcra (griff, fiend), amikor én első lenyomtam a nagy részüket, maximum egyszer-kétszer földbe döngöltek, de egyedül Morvudd volt az, akit ott hagytam, mert még koponyás volt, amikor először belefutottam. Minden más szörny ellen kitértem, és csak akkor támadtam, ha biztos voltam a dolgomban. Amik ilyen nehézségen az ember igazi ellenségei, azok a drownerek és a nekkerek, mivel sokan vannak, és a kitérés nagyon nehéz, bár a folyamatos hátrálás és igni kombináció csodákat tehát.

A fentieket csak azért írtam le, hogyha az ember veszi a fáradtságot, és inkább elugrik a támadások elől, akkor a buffok miatt a macska lehet a jó választás, vagy esetleg a griff. A medve az inkább a tank karaktereknek való, de az a stílus szerintem annyira nem illik a vajákokhoz.

“The wha-"

(#7889) Dark Archon válasza micafighter (#7821) üzenetére


Dark Archon
addikt

Ha nem csináltad meg a Most vagy Soha küldetést Triss-szel, akkor bukta a Radovid megölős küldetés is.

Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7 | BF4: DarkArchonHUN

(#7890) atainprison válasza zegi_norbi (#7884) üzenetére


atainprison
senior tag

Adnál egy linket, ahol azt írják, hogy lesz még dlc a Blood and Wine után is? Köszi!
(dlc-n nem egy új armort értek, hanem HoS, BaW szinvonalú és mennyiségű tartalmat)

[ Szerkesztve ]

(#7891) Wlac válasza atainprison (#7890) üzenetére


Wlac
Ármester

LINK

Nincs hivatalosan semmi sem bejelentve, de szeretnének még extra tartalmat hozzá. Ha nem is nagy DLC, de szerintem extra küldetések simán jöhetnek.

“The wha-"

(#7892) micafighter válasza Wlac (#7888) üzenetére


micafighter
nagyúr

Én szeretem a nagy lényeket. Nagyobb a célpont, könnyebb eltalálni ;]

(#7893) atainprison válasza Wlac (#7891) üzenetére


atainprison
senior tag

Köszi! Tehát az utolsó hivatalos álláspont, hogy a Blood and Wine a második és egyben utolsó kieg.

(#7894) k-adi válasza Wlac (#7888) üzenetére


k-adi
nagyúr

hát igen, a sok kis nekker nagyon szívatós tud lenni

de miután a piros skill fán kimaxolod a pörgős gyors támadás tudást, onnantól gyerekjáték minden.

a főbossok lebénulnak minden csapástól (főleg ha kimaxolod az utána lévő piros skill fán az utolsó "vérzés" skillt akkor még jobban sebződnek)

a kis nekkerek meg beleugranak a pörgő csapásokba, egyedül a pókokon vettem észre (ott is csak az "A... valami faj") hogy kitérnek

(#7895) k-adi válasza atainprison (#7893) üzenetére


k-adi
nagyúr

Akármennyire is szeretem a W3-at, (tényleg a szívemhez nőtt a 200órás végigjátszásom során :) ) én nem szeretnék több dlc-t a BW után, hanem jobb lenne ha végre nekiesnének a Cyberpunk 2077-nek és azt fejlesztenék 100%. Witcher 3 már így is 11/11 évjátéka kb., a 2 TARTALMAS DLC így több mint tisztességes a mai világban

(#7896) atainprison válasza k-adi (#7895) üzenetére


atainprison
senior tag

Én örülnék, ha csinálnának még ilyen kiegészítőket, mint a Hearts of Stone volt, de nem hiszem, hogy így lesz. Az 5 perces küldetés dlc-knek meg nem sok értelmét látom, főleg, hogyha elveszik az időt a Cyberpunk fejlesztésétől (már én is nagyon várom).

(#7897) Madwe válasza k-adi (#7895) üzenetére


Madwe
nagyúr

A dlcknek pont az a lényege, h nem vesz el erőforrásokat a fejlesztésektől, mert míg a következő játék 99%án a programozók dolgoznak még javarészt (meg nyilván kell hozzá storyboard meg ahoz kezdetleges storyanimátorok) addig a dlcken főleg a grafikus és leveldesignerek dolgoznak. Régen eleinte főleg a programozók dolgoztak egy címnél, majd a designerek is beszálltak, de új projekt elején tétlenek voltak, jelenleg meg már mindenkinek tudnak folyamatosan munkát adni.

[ Szerkesztve ]

(#7898) Tigris011


Tigris011
tag

Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy logitech joy-l hogyan tudok játszani mert nem ismeri fel (szerintem, legújabb driver le van töltve hozzá)

(#7899) k-adi válasza Madwe (#7897) üzenetére


k-adi
nagyúr

Igen. ez igaz, de valamennyi erőforrást ígyis ugyis elvesz a Witcher támogatása, dlc-k, stb.. így ha csak 20% hiány van akkor is "hiány", de értem amit mondasz!

(#7900) zegi_norbi válasza atainprison (#7893) üzenetére


zegi_norbi
tag

Oké, most belemehetünk abba, hogy míg hivatalosan be nem jelentik addig nincs miről beszélni, de nekem Adam Kiciński(stúdióvezető) szavai elegek :)
"Olyan jól fogy a játék, hogy megvagyunk győződve arról, hogy lesznek még olyanok, akik megvásárolják, ha továbbra is reklámozzuk"

Egyébként én ezt a cikket a gamestar-on olvastam :)

"Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Witcher topik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.