- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamikaze boci
őstag
a következő kisebbik monitor tft lesz (ha a pénztárcám engedi), de a nagy még mindig crt, nem szeretem a játékot tft-n
A billentyűzetet következetesen összekeverem, legutóbb akkor anyáztam, amikor egy 160-as HDD-t formáztam, ami ugye a space-ra leállKétszer indítottam újra, természetesen már nem sok lett volna hátra...
A felső monitor egyébként meglepően kényelmes, csak a szöggel kellett kicsit variálni. Bevált, a következő is emeletes lesz.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Eredetileg április elsején indult volna a topik, de a bonyolult ötlet miatt annyi technikai nehézség merült fel, hogy csak most készült el a mod. Mindenesetre a tervezett megjelenési dátumnak megfelelő komolysággal kezeljétek a projektet.
Szóval adott egy kis asztal, két számítógép, két, a garanciaidőből jócskán kifutott monitor. A két monitort úgy kellett elhelyeznem, hogy a horizontális kiterjedésnek változatlannak kellett maradnia, valamint a pénz nem számít, ezért a költségeknek a nullához kellett konvergálnia. A terveket a Matrix c. film enteriőrje ihlette:
Az értékes fém szerkezet egyenesen Németországból érkezett (értsd.: valami Hörmann billenő garászkapu maradéka a családi műhelyből). A szélcsatorna kísérleteket külön erre a célra nagy beruházással létrehozott speciális felületű és kialakítású helyiségben végeztem, (azaz, újra festettük a szobát, és amikor az ajtó és ablak egyszerre van nyitva, intenzív a levegő mozgása). A konstrukció földrengésbiztos (amikor költöztettem az íróasztalt, úgy ingott, mint a Tacoma Narrows híd 65 km-es szélben (Bővebben: link), de kibírta).
Egyébiránt idén mindkét monitort le szeretném cserélni, már nagyon rossz állapotban vannak, azért merek bohóckodni velük..
A többit mondják el a képek:
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest