Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
james001
veterán
Elsőnek az EA elnökéhez szólnék:
Miért nem adnak ki egy Need For Speed HD Collection-t? Benne az Underground 2-vel,a Most Wanted-el és a Carbon-al. Nagyobbat kaszálnának vele mint az új The Run-al ami finoman szólva is egy fos.
Másodiknak Katsuhiro Harada-hoz üzennék:
Jó ez a Tekken Hybrid ötlet,de a közeljövőben azért nem csak a Tag 1-et kéne felturbózva kiadni. A Tekken 4 és Tekken 5 is óriási gammák voltak,szerintem ezeknek is örülne a nép. (főleg akiknek nincs PS2-jük csak PS3-uk.)
Aminek meg én örülnék az egy Jin Kazama történetét feldolgozó játék. Egy nevet már adtam is a játéknak: Story of a devil gene. Maga a sztori a 3-tól 6-ig történő eseményeket dolgozná fel TPS-mászkálós-verekedős stílusban természetesen Jin Kazama-val a főszerepben.
Hát igen...
Aktív témák
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest