Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Carmageddon 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
Megvettem a legutóbbi Steam-es akció keretei között 5 euróért a játékot.
Ezelőtt utoljára a Settlers III-al játszottam, azt imádtam. Kb 2 órát volt alkalmam játszani az újjal eddig, tapasztalataim:
-a skirmish bedob a mélyvízbe, nem fogod tudni kezdőként, hogy mihez nyúlj, így marad a kampány
-a kampány sztorija hihetetlenül gyenge, már nem pazarlom az időmet az átvezető videókkal.
-a kampány olyan szájbarágós, hogy mire eljutok az utolsó épületig, addigra csoda, ha nem unom meg. (2 óra alatt, kb 10 féle épületet /illetve upgrade lehetőséget/ ismertem meg a kb 80-ból...)
-a térkép területekre osztottsága nagyon nem tetszik. Már nem arrafelé terjeszkedsz, amerre akarsz, a térkép korlátoz ebben...Háááát, ez így elég gyengének tűnik nekem...
Új hozzászólás Aktív témák
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Asus Rog Strix 1000W Platinum / PCX Garancia 5 év / Asus gyártói 10 év
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest