Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
Komplikato #253 üzenetére
"A robot arcok, akik jól el vannak dugva és idegesítően nehéz reflexjátékkal lennének aktiválhatóak, azok valami titkos Dungeon-t nyitnak?"
Nem. Materialokat adnak. -
Busterftw
nagyúr
válasz
Komplikato #252 üzenetére
Én is így vagyok vele, Viessa nekem bejön a videók alapján, nem értem miért "kell" a összeset kifarmolni.
Bár én kb minden játéknál így vagyok, Valorantot is beta óta játszom, aztán 6-7 karakterssimán nincs meg, mert nem jönnek be.
-
Peace
nagyúr
válasz
Komplikato #252 üzenetére
10 van: [link]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Komplikato #221 üzenetére
ha valakinek segítség kell a bossokban, szívesen segítek
-
scyllafren
senior tag
válasz
Komplikato #221 üzenetére
Az ugrabugra nekem is b+ -os volt, de veletlen rajottem hogy kell megcsinalni: 2 ember megy, az egyik a masodik feletol kezdi (grappleval fel lehet jutni), es ugy az ido "elég"
Es a valtozatossag kedveert nekem is a halott menyasszony a blokkolo, vagy 6-7x probaltam, a szolo lett a legjobb, ott mar belekezdtem a HP-jaba, de lejart a 10 perc... Miert van idokorlat?!
-
pRoject22
őstag
válasz
Komplikato #154 üzenetére
Nem emlékszem már a pontos béta beállításokra de ott 4K-ban megvotl a stabil 100-120 fps, most meg ugyanúgy DLSS/ Qual és még 50-re is beesik, persze mindne ultra és RTX on, de talán mintha szebb lenne a grafika mint a béta alatt ezért is gondolom ,hogy most jobban feltudom tekerni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #96 üzenetére
Eskü a SGF legjobb előzetese volt
-
válasz
Komplikato #66 üzenetére
Az előző béta closed volt és valószínűleg minimális játékossal, azért tűntée jobbnak a szerverek. Itt aznap, amikor kezdődött, alig lehetett mozogni a közösségi tereken, küldetésben, annyira akadt. Harmadnapon már rendben volt.
Én mondjuk nem toltam túl a bétát (20-25 óra ment bele), majd a véglegest, de így is meglett a sztori +40-es szint. A harmadik normal bossra már csak egyszer próbáltam rá, de körülöttem mindenki azonnal meghalt a méreg fázisban, úgyhogy hagytam is
Attól félek csak, hogy a véglegesben az upgrade + egyéb research cuccokért egy életig kell majd farmolni... -
.LnB
titán
válasz
Komplikato #66 üzenetére
Nem hiszem, hogy gyengébb lenne Valby. A moduloktól függ szerintem a karakterek tankossága. Én azért bőven tettem be neki HP, DEF modokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Komplikato #66 üzenetére
" Azok a nagy "szörnyek" (colossus-nak hívja a játék), amikből az egyik a töltőképernyőn is látszik, vajon mik lesznek? Valamiért a Neon Genesis Evangelion-ból az EVA unitokat juttatta eszembe"
Gondolom azok a Void Intercept boss-ok, róluk beszéltünk itt korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest