Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz PETEE78 #26334 üzenetére

Én erre az ég világon semmit nem tudok mondani. :N

Mi egy ideje azzal szórakoztatjuk magunkat, hogy 2. illetve 3. karakterre is kifarmoljuk a meglévő 13-15 (!!!) komplett, full godroll buildeket, aztán ha ez is megvolt, akkor azoknak a daraboknak a helyére keresünk másikat amin valamit optimalizálni kellett, hogy csak recalibos darabokból álljon minden set. :DDD

Az életben nem használtam pl fulltank buildet, de cirka 10napja fullos lett a második karakter is, semmit nem kell ládába rakni karakter cserénél, szóval kitaláltam "magamnak" hogy vadászatot indítok a 13%-os PFE modért.
    Van 3+K órám a játékban, 8000+SHD de azt a szart eddig csak képen láttam, ugyanakkor ha a játék jelenleg "aktív" emberállományát vizslatom, minimum a fele sub1000 SHD, számomra annyi szépséghibával, miszerint bármilyen félreértés vagy éppen koncepció build van rajtuk amikor inspectelem őket, minden másodiknál ott figyel egy vagy több 13% PFE mod, amitől finoman szólva is kidagadnak az erek a halántékomon. :DDD

Ez úgy nagyjából jellemzi is a "helyzetet" content ügyileg, erre mit csinálnak, még tápolnak minket, ami nagyon kell, mert abból a 13-15 buildből 3-4 olyan, melyekkel majdhogynem speedrun a solo Summit Legendary 5-7 direktívával, egy pedig amivel mehet a 10 is, max lassabban.

Félreértés ne essék, én megkaptam a pénzemért amit vártam, sőt annál sokkal többet is, kiszolgált a játék, a mai napig el tudok hülyülni benne ugyan azokat a contenteket tolva a társaság miatt, csak a szokásos téma ugye, a rengeteg parlagon hagyott lehetőség ami még benne lett volna ebben a játékban.., mindig és mindenkit ez kezd el frusztrálni, időről-időre.

Vannak hibái, bugos, függően attól h a Massive éppen min dolgozik és emiatt kiknek adják át pár hónapra h legalább server maintenance vagy season rerun kapcsán lábon tartsák, ugye az embernek sokszor az az érzése h teljesen inkompetens szellemi fogyatékosok kezében van éppen.., deeeeeee, az alap még mindig nagyon erős.

A magam részéről pl rengeteget szidtam az AI-t ezalatt a 2-3év alatt, emellé minden évben leraktam legalább fél évre, bottal nem piszkáltam meg és ez idő(k) alatt vettem jó pár AAA játékot, rá kellett jöjjek h olyan viszonyok uralkodnak a gaming iparban, melyeknek az a végeredménye h a Div2 AI-jához képest kb minden más csak bazári hulladék. ;) :K

• Warzoz

senior tag

válasz PETEE78 #26334 üzenetére

A felvázolt legendás world tier mellett lenne értelme (csak ugye sajnos itt erről szó sincs). Egyébként új tartalom nélkül mint halottnak a csók.

Új hozzászólás Aktív témák