- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
granini
őstag
válasz
-=Jam=- #22429 üzenetére
Korrekt. Én mondjuk megpróbáltam a papírkutya glasscannon és a túlbiztosított unbreakable között megtalálni az árány középutat tezsvírem, és így lett technician spec, Fenris vért spotter talent. Így a fegyveren bukok 5 chc modot de a spotter meg fixen 15% dmg akármi van.. E mellé nálam maradt a fox prayer mert azért messzebbre csak kell egy pontlövészet M1A Classic ahhoz meg jól jön.
Nekem olyan 47-50% körüli chc van a builden, szólóban valóban kicsit nehezebben teszi fel néha a jelet, de addig lövöm a mobot amig meglátom a fejin a negót és akkor váltok másik célpontra. Viszont csapatban szinte mindig van 1-2 coyote maszk és onnan már simán jó vagyok énis.
Szerintem a fox prayernek a dmg to target sora az elég erős, összességében szerintem többet hoz mintha egy cseszka darabom lenne +10 chc-val..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest