Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz
djculture
üzenetére
2. zárt bétába bárki bejuthatott, egész héten repkedtek a kódok, volt olyan oldal ahol osztották és el se fogyott. Szóval aki akart az simán bejutott. A játékkal kapcsolatos véleményedből annyit szűrtem le, hogy már kinőttél a játékokból

PEACE!

UI: és a 10 évvel ezelőtti autós játékok, így néztek ki KATT IDE!
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
djculture
üzenetére
-sokak vannak akik nem igazán néznek utána mit vesznek, csak megveszik, mert jó a reklámja, vagy mert a haver is megvette (gondolj bele hogy van a codnak még mindig akkora eladása
)
-Több ezer kulcs volt szétszórva még a béta bezártával is. Aki icipicit is akart tuti bejutott, mert annyi kulcsot szórtak ki, hogy ez közel nyíl bétának felelt meg.
-Ettől függetlenül szerintem is lesz még 1 nyílt béta megjelenés előtt, ha másnem azért mert promónak jó.(#690) HáGé
Elvárásaidtól függ.
Összességében szerintem az, de igencsak sok hibája van.
Pálya MMO-hoz képest pici, a pénz és autó balance egyenlőre nagyon gyenge, és sok örökölt hibája van (buta gps, buta AI, stb...)
Viszont új autós MMORPG-ként teljesen egyeduralkodó, úgyhogy ha ilyen élményre vágsz nem nagyon van más választásod. A szabad, open world, mmo feeling nagyon ottvan a szeren.
Irányítás meg félszimulátoros, szerintem pont jó egy ilyen gameban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)