- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
concret_hp #1698 üzenetére
Nem kéne egyáltalán, sőt, de nekem az volt az érzésem, hogy ezt a hatást szerették volna elérni, ezért írtam, hogy szerintem nem sikerült.
-
Viszlát
addikt
SPOILER
Ritka ótvar egy rész volt sajnos. Igazából semmi nem történt, legalábbis bennem egyáltalán nem hagyott mély nyomot és nem is érzem iszonyatos lógva hagyásnak Leonard elutazását. Azt mondjuk nem bánom/bánnám, hogy Lucy eltűnt/eltűnne a színről...
-
Viszlát
addikt
válasz
leslieke #1672 üzenetére
Nem is írtam, hogy megszakadt volna a szál.
Viszont amikor már harmadjára rángatták szét őket mondvacsinált, erőltetett indokokkal, akkor én már nem tudtam komolyan venni a dolgot. Csak remélni tudom, hogy Lorre nem követi el ugyanezt a hibát, hanem talál más konfliktus és poén forrást.
-
-
Viszlát
addikt
válasz
Ventur@ #1666 üzenetére
Sejteni sok mindent lehet.
Az utóbbi részek róluk szóltak a legkevésbé, semennyit sem fejlődött a kapcsolatuk, persze ez leginkább Penny miatt van, kicsit komplexusos a drága. Tragédia nem történt, csak hivatalos forrásból nem igazán értem miért van szükség ilyenekre... biztos gáz a nézettség és csalogatni kell a nézőket.
-
Viszlát
addikt
Geek szex rlz.
Egyébként hihetetlen, hogy 6 évad kellett, hogy kitalálják Helbergnek a szituációt amiben igazán meg tudja mutatni a parodikus képességeit.
-
Viszlát
addikt
Allat resz volt, Shamy vitte a primet, de a tobbiek is kitettek magukert. A sorozatos utalasok is nagyon ultek.
-
Viszlát
addikt
válasz
Bjørgersson #1594 üzenetére
Nyomokban SPOILERT tartalmazhat!
Ha az a szempont, hogy jó nő legyen, akkor nyilván Amy kissé hátrányban van. Viszont Amy karaktere iszonyatosan jó alapanyag, rengeteg potenciál van benne humor tekintetében, ami Alexről egyáltalán nem mondható el, hiszen esélye sincs versenyezni a 6 év alatt kialakított Penny a jó csaj a bandában felállással. Maximum annyi lehetne benne mint Priya-ban volt, vagyis Leonard egyik sikertelen próbálkozásához partner, de igazából az indiai kiscsajon is inkább Raj háborgása dobott nagyot.
-
Viszlát
addikt
válasz
Bjørgersson #1587 üzenetére
Személy szerint komoly bónuszt adtam volna a casting-ért felelős csapatnak Mayim Bialik kiválasztása után. Hihetetlen jól eltalált karakter, elképzelni sem tudnék jobbat.
-
Viszlát
addikt
Tessék:
SPOILER!!!
Lassú voltam, de mosmá' marad.
-
Viszlát
addikt
Nah, végre egy jó rész, bár még mindig nem a geek vonal, de ne legyünk telhetetlenek. Ja és a Penny rajongók készüljenek, igazi finomságok várnak rájuk.
-
Viszlát
addikt
-
Viszlát
addikt
A CBS berendelte a hetedik évadot is. Na nem mintha ez olyan meglepő fordulat lenne, de azért jó tudni.
-
Viszlát
addikt
Most szólok, hogy ne érjen felkészületlenül senkit, a következő rész csak április 5-én jön.
-
-
Viszlát
addikt
Nah, ez az a rész ami tökéletes példája volt annak, hogy milyen irányba nem szabad semmiképpen sem elvinni a sorozatot. Szörnyű volt.
-
Viszlát
addikt
Nem csak a geek poénok hiányoznak, hanem a jól kidolgozott, sírva röhögős helyzetkomikum is.
Mint amikor a második évadban Howard elviszi a Marsjáró irányítótermébe Stephanie-t (Leonard későbbi barátnőjét), valamit elront, ezért megoldásként kitalálják, hogy letörlik az adatokat és eltüntetik a nyomaikat. Később kiderül, hogy a robot élet jelét találta a Marson mielőtt a titokzatos üzemzavar beütött volna, de az adatvesztés miatt sosem fog kiderülni, hogy kinek köszönhető ez az óriási felfedezés.
Én ezeket inkább hiányolom, mert a különleges karakterek miatt teljesen hihetőek voltak ezek az egyébként ritka elrugaszkodott helyzetek.
-
Viszlát
addikt
Az a szomorú és egyben fájó igazság, hogy ez az évad csak addig tűnik egész jónak, amíg az ember meg nem néz néhány régebbi részt az első kettőből.
-
Viszlát
addikt
Szerintem egyáltalán nem volt rossz. Oké, ebben az évadban volt néhány nagyon erős rész, azt a szintet tényleg nem üti meg, de ettől még jó kis rész volt ez.
-
Viszlát
addikt
Na igen, de az a szerencsétlen flótás imázs része, egész más történet. Nekem alapvetően semmi bajom a melegekkel, mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál a hálószobájában, viszont azt nehezen viselem amikor benyomnak egy meleget a soriba, aki persze tuti jófej, a többi szereplő jófejségét is határozza meg, hogy mennyire jófejek a meleg jófejjel. Magyarán a meleg az új fekete, velük csinálták ezt az túlkompenzálást, ami egy idő után olyan szintet öltött, hogy nem lehetett nem poénkodni azzal, hogy egy fekete srácnak mindenképpen lennie kell a filmben/sorozatban.
koxx: az nem baj, csak ne ültesse át a szerepébe.
-
Viszlát
addikt
Nah, lehet, hogy Raj mégis becsajozik Valentin nap alkalmából?
-
Viszlát
addikt
válasz
leslieke #1290 üzenetére
Valamelyik Comic-Con-on azt mondta Bill Prady, hogy ki fog derülni a vezetékneve.
Én egyébként úgy vagyok vele, hogy nagyon bírnám ha soha nem mutatnák meg Howard anyját, vagány dolog lenne.
Greenity: ez teljesen normális, ahogy a való életben is, itt is tolódik a hangsúly, ami huszonévesen még izgi volt, egyre kevésbé lesz fontos és új dolgok veszik át a helyüket.
-
Viszlát
addikt
Történelmi rész, tessék nagyon figyelni.
-
Viszlát
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #289 üzenetére
Lehet, hogy tévedek, de van egy olyan sejtésem, hogy CL-t nagyon lefoglalta a Two and a half men tovább rugdosása Sheen nélkül és ez kihatott a TBBT-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest