- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
misx
senior tag
Hali. Kéne egy kis segítség.
Céghez vettem egy Benq G2222HDL monitort, otthon kipróbáltam integrált videóval is és simán ment 1920x1080-ban. Itt meg nem hajlandó, bár ki lehet választani, de gondolkozik 10 mp-et (fekete képernyő), majd visszaugrik 1680x1050-be (ez a max. amit enged). SIS Mirage 3 (S672) VGA van a gépben, drivert frissítettem, monitoré is fenn van. Megpróbáltam a VGA memóriáját 256MB-ra növelni a BIOS-ban, de így sem jó.
Ja és D-SUB-bal van összekötve, otthon is így próbáltam.
Mi lehet a gond? -
patai0122
csendes tag
Aham köszi szépen a választ!
-
old_artist
addikt
válasz
patai0122 #109 üzenetére
Üdv!
Mindig a natív (max., tehát 1366x768/60Hz) felbontáson érdemes üzemeltetni, mivel abban a legjobb a képminőség - és természetesen DVI összeköttetéssel!
Ez alatti felbontásokon is használhatod, de akkor (gondolom észrevetted) nem olyan jó a képminőség (főleg a betük) ... játéknál még elmegy, de általános felhasználásnál inkább a natív felbontás az ajánlott - különösen egy TN paneles monitornál!
Ez nem CRT monitor, ahol fontos volt a minél nagyobb ferkvencia - ez LCD-TFT technológia, ahol általában 60Hz-re és natív felbontásra optimalizálják a monitorokat! -
patai0122
csendes tag
Sziasztok! benq g922hd led monitort vettem 2 napja és érdeklődnék h elvileg a max felbontása 1366*768. Szerintetek milyen felbontásban érdemes használnom? mert max felbotáson 60hz-en megy. 1280*768-ban pedig 85-hz-en. sz hogy kb 75hz-en menjen és normális legyen a képminőség mit ajánlotok? (vga:ati hd3850 512mb)
-
Daemon09
őstag
válasz
old_artist #107 üzenetére
Ezek nem jók, olyan kellene, ahol az RCA a kimenet és az adja a monitornak a jelet. Ez fordítva csinálja.
Most nézem, hogy kicsit topicot tévesztettem, több meg volt nyitva.
-
Daemon09
őstag
Sziasztok!
Létezik olyan átalakító, ami S-video (RCA) kimenetről átalakít d-sub-ra és így ad képet a monitorra?
-
gabinho9
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Most telepítettem újra a laptopom 64bites Win7. Azóta akármilyen játékot feltelepítek és leveszem a felbontást 800*600ra vagy 1024*768 akkor olyan mintha keretbe rakná a képernyőt( Fekete csík oldalt). Ilyet eddig nem csinált 32 bit alatt. Próbáltam h a windowson belül is csökkentem a felbontást de az sem segített. Mi lehet a probléma?
-
boomer92
csendes tag
hello szevasztok az a problémám lenne a monitorommal hogy mindenféle ikonok,betűknek árnyéka van ilyen domborkás árnyékuk van rossz felbontás miatt van szer tem lehet nem megfelelő drivert használok az lenne a baj? ha igen küldjetek már egy jót vagy tippet
thanks
-
boomer92
csendes tag
hello szevasztok az a problémám lenne a monitorommal hogy mindenféle ikonok,betűknek árnyéka van ilyen domborkás árnyékuk van rossz felbontás miatt van szer tem lehet nem megfelelő drivert használok az lenne a baj? ha igen küldjetek már egy jót vagy tippet
thanks
-
maestro87
őstag
Sziasztok!
Meg tudnátok nekem mondani, hogy az 1024x768 felbontás az pontosan mit is jelent?
Tehát vízszintesen 1024 a pixelek száma és 1024*3=3072 a subpixelek (alpixelek) száma.
Vagy 1024 az csak a subpixelek számát jelenti?MP5 lejátszóhoz kellene az infó, mert az adatlapján 960x240 felbontást ígértek, de a függőleges felbontás még a 150 pixelt sem közelíti meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged