Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz
nelsonmanian #198 üzenetére
Mivel csak bugokat kell találni, így gondolom nincs meghatározva külön feladat,kérdés aminek menetét fel kell jegyezni.
-
bogyo456
csendes tag
Sziasztok!
Benne vagyok egy tesztben, ami a hibavadászatra van kiélezve.
A teszt feladatai közt leírják hogy: "....Ezúttal nem kell tesztleírást készítened, csak a hibák megtalálására koncentrálj!..."
Tehát értelmezésem szerint szerkesztenem kell a tesztriportomat, de csak screenshotokkal kell feltöltenem.
A baj az, ahhoz hogy lezárjam a tesztriportot, minden egyes szöveg mezőt is ki kéne töltenem. De ugye a feladatban elmondták, hogy erre nincs szükség.A kérdésem az: Ha nem zárom le a tesztriportot, akkor is elfogadják a feltöltött hibákat és screenshotokat és mindezek után megkapom a fizettséget?
Köszi a válaszokat előre is és Kellemes Ünnepeket minden tesztelőnek!
-
doc
nagyúr
válasz
nelsonmanian #192 üzenetére
en is orulnek, most unalmamban utaltatom at a ket honapja ott uldogelo 18 eurot
-
doc
nagyúr
Masnak is eltuntek a szamlaadatok?
Most kerni akartam a kifizetest, erre nyoma sincs sehol a korabban beallitott szamlaszamnak, pedig 2 honapja meg gond nelkul utaltak.
Ugye ez nem komoly hogy minden utalas elott ujra be kell mindent allitani? Mert akkor inkabb mar most hagyom a francba... -
Rison77
senior tag
Körülbelül fél hónappal ezelőtt regisztráltam , és csináltam meg a tesztriportot, a mai napon reggel jött az email, hogy elfogadták. Rá 2 percre jött is ez az éles teszt beválasztás, jelentkeztem, és most kaptam egy olyan levelet, hogy kiválasztottak tartalékosnak, ha megüresedik egy hely szólnak. Bár erre sok esélyt nem látok.
-
aizen92
addikt
nem lettem kiválasztva. valakinek sikerült azért?
-
FB Testbirds
csendes tag
Kedves Fórumlakók!
Novemberben kiküldött levelünkben nem ígértünk már sok tesztet erre az évre, ehhez képest igen szorgalmasra sikerült az év utolsó hónapja - és még küldünk ki meghívókat idén. Reméljük, hogy a jövő év során az igazán motivált tesztelők egyre gyakrabban jutnak majd tesztelési lehetőséghez. Felmerült pár kérdés a korábbi kommentekben, amikre szeretnék reagálni, hogy világosabban lássátok rendszerünket.
- Mi euróban utaljuk el a tesztelők fizetését, pontosan annyit, amennyit a tesztleírásban ígértünk. Az, hogy kinek milyen kezelési költséget számít fel a bankja, kizárólag az adott banktól függ. Tapasztalatunk szerint ez bizony szór, hamarosan ez ügyben frissíteni fogjuk a Testbirds GYIK-et. Azt javasoljuk, hogy azoknak, akiknek a bankja több mint 1000 Ft-ot számít fel ezért, másik banknál vezetett számlát adjon meg az adatlapján. A legtöbb banknál az összeg csak párszáz forintot tesz ki, ám párnál jóval magasabb.
- Nem jellemző, hogy csak azok tudnak tesztekben részt venni, akiknek a legújabb készülékei vannak, illetve, hogy Linux rendszerrel ne lenne esély bekerülni tesztbe. Számos tesztünknél direkt fontos, hogy a nagyon elterjedt, de már kissé régebbi készülékeken milyen élményt nyújt egy alkalmazás. Sok tesztnél nem lényeges az operációs rendszer, mivel az általános élményekre vagyunk kíváncsiak, nem rendszer specifikus információkra.
Remélem, sikerült pár kérdést tisztáznom, ha további kérdésetek van, azokat mindig várom ide: balazs.fonagy@testbirds.hu
Fónagy Balázs
Marketing & PRTestbirds Kft.
Crowdtesting. Valódi felhasználók, valós körülmények.www.testbirds.hu
blog.testbirds.hu -
doc
nagyúr
En a multkor kiutaltattam a kb. 18-20 eurot, alig par forintot vont le belole a Granit Bank
Az utana kapott teszt dijat bent hagytam, nem romlik az ott meg. Mondjuk nem is kamatozik, lehet hogy megiscsak ki kene utaltatni... Na ha nem valogatnak be a mostani tesztre akkor atutaltatom, ha igen, akkor majd azzal egyuttkoszi, nem az en erdemem, en csak hasznalom, de mar meg nem mondom melyik modi keszitette a satyekomat
-
aizen92
addikt
bár holnap 17.00-ig kell megcsinálni és mindháromra jelentkeztem rémélem egyikre beválasztanak!
Nagyon jó ez a mikulás téma doc
más. ti hogyan igénylitek a kifizetést? mert nekem a bankom közölte, hogy körülbelül 3000 forint mínuszba leszek ha külföldről devizában utalnak nekem ..... ötletem sincs hogyan oldjam meg családban meg mfél éve szüntettük meg az eurós számlánkat. úgyhogy bukta.
-
aizen92
addikt
nekem jött 3 mobilszolgáltatós teszt. I-II-II számmal.
-
djpetar
tag
válasz
Victoryus94 #180 üzenetére
Csak nehogy végelgyengülése legyen.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #179 üzenetére
Biztos megvárják, hátha gyengül még a forint
-
djpetar
tag
Valakinek elbírálták már a legutóbbi tesztjét (a tv-s app-ra gondolok)?
-
PumpkinSeed
addikt
Engem egyikre se választottak be, de örülök is mert nem kívántam megadni mindenem.
-
Victoryus94
őstag
válasz
Victoryus94 #174 üzenetére
Akit esetleg szintén meghívtak, írjon rám privátba, mert nem világos minden.. köszönöm.
-
bogyo456
csendes tag
válasz
PumpkinSeed #171 üzenetére
Engem is beválasztottak. Viszont kicsit fura, hogy minden adatot elkérnek
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
PumpkinSeed #171 üzenetére
Engem be, de még semmi részletet nem közöltek, annyit sejtek, hogy t-mobilos teszt androidos telóval.
-
PumpkinSeed
addikt
Valakit beválasztottak erre a titkos feladatra?
-
cocus007
tag
Milyen jó h nem értem rá befejezni:
Ha ma este 21:00-tól vasárnap 23:59-ig elvégzed és leadod a próbatesztedet, akkor a hétfői nap folyamán 5 eurót írunk jóvá a Testbirds számládon.
akkor igyekeznem kell! -
aizen92
addikt
ha a németet bejelölted mint nyelvet nem véletlenül kaptad. nálam is be van jelölve lehet azért kaptuk az "anyaországból".
bár volt 2 olyan teszt meghívom ami hasonló volt és amikor felhívtam a TB hogy ez micsoda (előtte egy héttel azt prezentálták nekem hogy mi angol és német nyelvű meghívót soha nem fogunk kapni max ha a német vagy angol oldalon keresztül regisztrálunk.) azt mondták az anyaország tévesen küldi ezeket mivel ezek szerint a 2 tesztelő adatbázis néha egybefolyik.
szerintem erről lehet szó. -
doc
nagyúr
válasz
bogyo456 #163 üzenetére
nem az oldalrol beszelek, hanem a teszt leirasarol
"Dieses Projekt wird direkt von unserem Kunden betreut. Bitte achte auf vollständige Angaben bei den Bugs, da diese ansonsten direkt abgelehnt werden!!!
In Eurem Bericht genügt es einen Screenshot von Euren Betriebssystem (Smartphones) Einstellungen bzw. Browser Version (Desktop) zu machen und diesen einzureichen.
Bitte beachte: Dies ist ein reiner Bugtest, Du brauchst KEINE Vorgangsbeschreibung oder Usability Feedback schreiben oder Fragen beantworten!
Viel Spaß bei der Bugsuche!
"
-
bogyo456
csendes tag
Nekem teljesen magyar az oldal, bár nálam is előfordult a tegnapi nap hogy kaptam egy német ajkú levelet is hogy most nem kerültem be a tesztelés folyamatába.
-
doc
nagyúr
igazan orulok hogy kivalasztottak egy tesztre, de azert vannak "kisebb" problemaim...
egyreszt az osszes szoveg (feladatleiras, stb) nemetul van, ami meg a kisebbik problema, valamennyire tudok nemetul es a google translate is segit
de az mar kellemetlen, hogy sehonnan nem derul ki hogy melyik weboldalt is kellene tesztelnem... sehol egy webcim, link, semmi, igy eleg nehez lesz
ha irok egy hozzaszolast a tesztriporthoz, akkor azt megkapja es elolvassa valaki, vagy csak a riport bekuldese utan? -
bogyo456
csendes tag
Nah el sem hiszem. Csak írnom kellett, hogy kíváncsi vagyok mikor jön teszt, erre mára jött.
-
aizen92
addikt
Na testbirds küldött egy levelet. láttátok?
lényeg a lényeg: A Testbirds csapata folyamatosan azon dolgozik, hogy ez minél előbb bekövetkezzen: nagyobb számú éles teszt indulása januártól várható. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy november és december folyamán nem indulnak tesztjeink, de rendszeres meghívókra 2014 elejétől számíthatsz. Türelmedet előre is nagyon köszönjük! -
törölt tag
Akkor én növelem az esélyeit a többi tesztelőnek, mert meguntam a várakozást és töröltem magam az olalról. A telefonom sem volt egy nagy szám, operációs rendszerként meg kizárólag Ubuntu/Mint kombó van az itthoni PC-ken (ezekre meg nem hiszem, hogy valaha is lenne fizetős teszt). De azért jó móka volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest