Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Hát pár szerencsés embernek sikerült belépnie.. pár kép..
f430napmadaraknagyhajó
megnyugtató h az embernek ilyen Barátai vannak
napf430combó[ Szerkesztve ]
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Tibiajax
nagyúr
No, a hét talijaiból pár jól sikerült fotográfia.. javarészt moho, Fel, Norbi társaságában..
[link]
[link]
[link]
[link]
Fel-pajtival
[link]
[link]
Moho-pajtivalbónuskép. krízis elbújhat...
Köszi skacok, jövö héten ujabb talik, nem állunk meg.
[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz TESCO-Zsömle #1104 üzenetére
"Első képen kié az a csini lila meki??"
-Valami Kenji nevű egyéné, csak csapódott hozzánk.Másfél-két hónap... az nagyon sok idő... ha minden összejönne a pletykák alapján, akkor addig talán már kint lesz a folytatás... uh sztem akkor már nem fogja megérni a tdu-t megvenni... ki tudja lehet beszüntetik a szervereket hozzá. (...ezt csak így, bújtatva merem megjegyezni, mert semmi sem tény abból amit leírtam, cask (szerintem!) egy logikus lépés lenne a kiadó részéről)
Egyébként nagyon jók lettek a képek Tibi, Szenátor Úr!
(Viszont nem értem mit szeretnek egyesek a fekete fényezésen ebben a játékban ... szerintem nem mutatnak jól a képeken, egyik autón sem... oké oké értem én... az autó maga az ember... tükrözi a sötét lelkületüket )[ Szerkesztve ]
-
Hoffer
őstag
Lesz ma este tali????
-
Kiskokó
veterán
fellem délutá is lehet tali
aki akar kerssen meg [HUN]Saabe
báj| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Ritchie82
csendes tag
Help Me pls!!!
Nem olyan régen toltam XP alatt a TDU-t minden probléma nélkül.
Most feltettem a Vistát és azóta nem tudok vele játszani. A probléma a következő:
1. Belépés, beállítás.....OK
2. Reptér - Ingatlanközvetítő.......OK
3. Ingatlank. - Autóvásár.......OK
4. ELSŐ autó - első verseny........OK
4. Első verseny időre: nem jelenik meg a kocsim a flaszteron mielőtt a START-ra nyomnék és ezáltal hiába nyomom a START-ot nem történik semmi, mivel a háttérkép szerint "nincs" autóm amivel indulhatnék. Az EXIT gombra se reagál, csak az ESC bill.re.Előre is köszi a segítséget.
-
Ritchie82
csendes tag
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Ritchie82 #1113 üzenetére
Ha természetesen nem, akkor természetesen nem is nagyon kellene ezt itt erőltetni, mert -elvileg- ez az original játék topicja lenne, warez kérdések és válaszok -elvileg- nemkívánatosak itt. Egyébként meg valszeg van másik krekk is hozzá, aimvel jo lehet, nem tudodm, ha nem találsz égenföldön sem ,akor csak xp-hez van olyan, amivel jo, ott probáld ki.
Egyébként, a virágbolti buli pont arra jó, h kiprobáld, vmilyen szinten, de origiban nagyon megéri megvenni, az online emberkékkel valo kocsikázgatás teljesen más mint aoffline történet, megér bármit, 4k-t meg föleg, a hulyenemvagyok boltokban most... Ajánlom megvételre. -
Fel
addikt
válasz Tibiajax #1119 üzenetére
Nem kell Jó neki az SM 2.0 (minimum vga ATi R9800..). Mondjuk azzal a 9600-assal lesznek sebességbeli gondok, ha elindul a tdu...
Szerintem valami kodek is bekavarhat, ha már a videókat sem játsza le az indításkor.
(esetleg egy 7.05-ös catalystot is kipróbálhatsz, ahiszem az az utolsó ami még jó lehet neked)[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
Érdekes...
1. verzióm: tedd fel a patchet [link]2. telepítsd újra a TDU-t, de mielőtt újra rakod töröld a Dokumentumok mappában lévő Test Drive Unlimited könyvtárból a TDU_MC_1_45_A.dmp (vagy ha már patchelted akkor *_1_66_A.dmp) fájlt.
Az előbbi könyvtárról készíts az újratelepítés előtt egy biztonsági másolatot!!
A patch használata mindenképpen ajánlott, mert megment a mentett állásod sérülésétől! -
Florens
tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.
Nem tudom elindítani a játékot, mert olyan felbontáson indul el, amit nem támogat a monitorom.
Nincs valami megoldás a felbontás állítására a játékon kívül?
Végignéztem a fájlokat, a reg. adatbázist, de nem találtam semmi különöset, ahol hekkelni lehetne a felbontáson.
Valakinek ötlet? -
Florens
tag
válasz TESCO-Zsömle #1126 üzenetére
LCD TV. Én sem értem hogy miért, de azt írja, hogy "nem támogatott üzemmód".
Eddig csak ezzel a játékkal volt ilyen. A többi mind elindult gond nélkül.
640*480; 800*600; 1024*768; 1360*768 <-ezeket viszi 60 Hz-en. -
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Florens #1127 üzenetére
Megvan a te problémád!
1024x768 - 75Hz
Valszeg ezt nem komálja a 60Hz-es TV...
Nincs mese! Szerezned kell egy alkalmi monitort, ami támogatja 75Hz-et is és 60-at is.
Vagy VGA-driverel kell játszanod, ahogy Fel is javasolta, mert ahogy néztem, Options-ban csak olyan Frekiket lehet állítani, amit monitor bír...
Javslom: Megjelenítési tulajdonságok->Beállítások->Monitor itt állítassz 60 Hz-et és kipipálod, hogy monitor által meg nem jeleníthető üzemmódok elrejtése. Ha elvisz minden mást, nyertél!
Vagy: Monitor helyett 8800G fül-> nVidia vezérlőpult indítása->Egyedi felbontások kezelése->LétrehozásSajnos nekem az egyedi felbontás állítása után is 75Hz-en indult a gamma, de hátha neked szerencséd lessz...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Jah'rakal
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #1128 üzenetére
én problémám még mindig nincs megoldva,akadozik a hang kormány nézetben magasabb sebességeknél.Csak nagyon rövid időkre akad meg.Kipróbáltam másik C2D-s gépbe vga-mmal ott nem akadt Fizikai memóriára gyanakszom,mert itthon már több hangkarit is kipróbáltam.
-
Jah'rakal
csendes tag
Nah lesz ma "gyűlés" valahol?
-
Fel
addikt
Akkó' gyere jáccani Majd a héten bizti összehozunk valami talit (gondolom )
Jah'rakal @#1129: Szerintem a hangeszköz nem bír egyszerre annyi hangot kidobni... nekem is megvan ez a hiba, mióta az integráltat használom, viszont korábban az SB Audigy-n nem jött elő.
[ Szerkesztve ]
-
Hekxer
tag
Üdv mindenkinek!
Egy ideje már játszom a TDU-val de még nem próbáltam neten valaki elmagyarázná nekem hogy tudok csatlakozni és mit kell keresnem meg állítgatnom?Minden idelátogató kollégának: FEDEZET NÉLKÜL NINCS TELJESÍTÉS!
-
Backspace
tag
Tud valaki valamit, hogy manapság van-e még ez a Media Markt-os TDU akció?
-
smisa
őstag
Amit nekem eddig legjobban bejött az On-line-ba a csoportos száguldás ill. a kereskedés, eddig 3,5 milla plusszba vagyok (amit gyorsan elvertem szóval 25%-nál van 24 autóm )
-
Tibiajax
nagyúr
Aki akar ma jönni, este 8-ig várom fennt. Én mindjárt indulok, ma a Lotusommal nyakamba veszem a szigetet, és egy teljes kört teszek meg, gps és mapsegitség nélkül.
-
Hoffer
őstag
Jó volt ez a mai kis autókázás! Képek jönnek majd késöbb!!
Amugy nem tudja valaki hogy az miért van, hogy ha megnyomom a chatgomobot megfagy a kép kicsi ideig aztán tok irni és ha elküldöm megint megfagy és akkot tok tovább játszani!! Szal ez elég zavaró!!! Lehet tul magason van a grafika??
-
Tibiajax
nagyúr
Jó volt a tegnapi este.
Fel hiányát természetesen eléggé nehezen viseltem, de azért végül is nem volt olyan rossz. Mint írtam is, olyan Forrest Gump-os országon átcirkáló futós buli volt..
6-magasságában start a közép-északon lévő házamtól, nem tudtam megtenni az első métereket sem, máris rámtalált Firo(HUN).. Megtárgyaltuk mit hogyan s miért, elindultunk. 100m, és rámtalált Memphis barátom (sg), azzal a kérdéssel, ti meg hova mentek?.. - ő is csatlakozott. Hármasban elég sokáig mentünk, amikor is már a sziget félnyugati részén járva ránktalált okos67, a várjatok meg engem is!!-beugrómondattal...
Továbbfolytatva utunkat, már a város felett jártunk, amikor megjelent Hofi1991, az ő csatlakozási mondata a na bazmeg végre megvagytok volt, és immáron 5-en száguldottunk tovább..
Város feletti autópálya-szakasz vége fele, Reaper megérkezett, alig birtam neki nyomni egy Hi-t, annyira feszes voolt a tempo, hiába na, én mentem elöl...
Sziget, nyugati partszakasz, autópálya, 200km/h+ átlag, végre megérkezett egyik kedvenc kiskomám, moho is, valaki felkiáltott, várjuk meg moho-t!. Így is tettünk, tovább. Moho természetesen rögtön el is kezdett kötekedni velem, miszerint is -bár még alig érkezett meg- de meg van győződve arról, én rossz irányba tartok, nem bala hanem jobbra kell mennünk.. azt épp nem irta be, h mekkora egy béna vezető vagyok, de azért éreztem a szavai mögött, hiába na, igaz jóbarátok vagyunk mi...
Nyugati part, Triumph-szalon magasságában jártunk, és furcsa volt h olyan csönd van.. Egyedül votlam, mindenkit ledobott. Hiába lokkolt mindenki orrbaszájba, ahogy megérkezett, seemmi..ugyanugy szart le minket a szerver, magasbol... 10percig vártam, aztán továbbindultam, a vacsora már várt, és még hátravolt az utolsó 2000km.
Már épp a házamhoz értem, amikor okos67 ismét rámtalált, de én már akkor hazaértem, és elfáradtam....
De legalább, azért jó volt, legközelebb fordított irány következ, némi kis városi kiruccanással.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest