Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fáraó
őstag
75k már egy nemisolyanócska autó ára + ha eladod a PC-t is és kibővited a 75k-t már zenét is veszel bele.
Akkor most jöjjön egy kezdők kérdése. Ha offline eljutottam x%-ig át tudok állni online-ra, hogy néha előkkel gurulhassak? Vagy online játékhoz teljesen új profil kell?
VIGYORRRGAZMUS.....
-
Tibiajax
nagyúr
Jó volt a tegnapi este.
Fel hiányát természetesen eléggé nehezen viseltem, de azért végül is nem volt olyan rossz. Mint írtam is, olyan Forrest Gump-os országon átcirkáló futós buli volt..
6-magasságában start a közép-északon lévő házamtól, nem tudtam megtenni az első métereket sem, máris rámtalált Firo(HUN).. Megtárgyaltuk mit hogyan s miért, elindultunk. 100m, és rámtalált Memphis barátom (sg), azzal a kérdéssel, ti meg hova mentek?.. - ő is csatlakozott. Hármasban elég sokáig mentünk, amikor is már a sziget félnyugati részén járva ránktalált okos67, a várjatok meg engem is!!-beugrómondattal...
Továbbfolytatva utunkat, már a város felett jártunk, amikor megjelent Hofi1991, az ő csatlakozási mondata a na bazmeg végre megvagytok volt, és immáron 5-en száguldottunk tovább..
Város feletti autópálya-szakasz vége fele, Reaper megérkezett, alig birtam neki nyomni egy Hi-t, annyira feszes voolt a tempo, hiába na, én mentem elöl...
Sziget, nyugati partszakasz, autópálya, 200km/h+ átlag, végre megérkezett egyik kedvenc kiskomám, moho is, valaki felkiáltott, várjuk meg moho-t!. Így is tettünk, tovább. Moho természetesen rögtön el is kezdett kötekedni velem, miszerint is -bár még alig érkezett meg- de meg van győződve arról, én rossz irányba tartok, nem bala hanem jobbra kell mennünk.. azt épp nem irta be, h mekkora egy béna vezető vagyok, de azért éreztem a szavai mögött, hiába na, igaz jóbarátok vagyunk mi...
Nyugati part, Triumph-szalon magasságában jártunk, és furcsa volt h olyan csönd van.. Egyedül votlam, mindenkit ledobott. Hiába lokkolt mindenki orrbaszájba, ahogy megérkezett, seemmi..ugyanugy szart le minket a szerver, magasbol... 10percig vártam, aztán továbbindultam, a vacsora már várt, és még hátravolt az utolsó 2000km.
Már épp a házamhoz értem, amikor okos67 ismét rámtalált, de én már akkor hazaértem, és elfáradtam....
De legalább, azért jó volt, legközelebb fordított irány következ, némi kis városi kiruccanással.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
HC nekem sosincs, rühellem. Azt sem igazán szeretem, ha a kruztársnak van, mert..mert, evidens. Szóval, mindenki ugy jön, ahogy akar, csak azt kérem, hogy ha nem skilles annyira, hogy a hc-modban minden kanyar után ne sodrodjon ki, és emiatt várjunk rá, akkor inkább ne erőltesse. A legrosszabb a kruzba az, amikor vkire állandoan várni kell, fél percenként.. Mindenki döntse el, mire képes.
Balu, rád számitok mindenképp, te elég jol imitálod a vezetést
De, gyertek minél többen.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
Szia Grim, gratula a vizsgádhoz! Nézz visszább kicsit a forumban, a héten nagy dolgok dőltek el, ujjáalakul a PH-club Természetesen, Téged is szeretettel várunk, én legalábbis személy szerint mindenképp, mivel már volt pát jófféle krúzolásunk..
bendeguz 76. Az egy sima Ford Mustang volt, Saleen-tunninggal. Tunningmuhelyben választhatod hozzá, opcióként.
[ Szerkesztve ]
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Cucori
tag
Na émmeg gondoltam nézek magamnak Mustangot. Csak a morcos pofája miatt, imádom, mindegy milyen kat, csak úgy gurulászni vele.
Bemek szalon, nézem E-kat. Jóvan, nembaj. Lássuk hogy meg. Kigurulok az útra, pattog mint a gumilabda. Neeembaj, akkor nézünk mást. Legyen Audi, abból van cabrio. Csinos, tetszik, viszem teszt... pattog mint a gumilabda. Ekkor jutott eszembe Skyline, azis így kezdte De semmi kedvem azért költeni tuningra, hogy hátha akkor nem pattog.Úgyhogy marad az eredeti terv, Lambo-val megyek.
Common sense is not so common anymore...
-
Bronco80
aktív tag
Ha jól tudom nincs mód üres házba pakolásra, csak ha veszel új autókat akkor van esélyed üres házat feltölteni.
(Ha van pénzed, veszel annyi Saturnt, hogy megteljen a kívánt ház; utána már a jobb egérgombos rendezgetéssel odamozgathatod a kedvenceket, utána eladod a Saturnokat.)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
-
szacsee
nagyúr
Én is ott vetten 1 perce...
Nem ám...már vagy 2 éve megvan és nincs vele semmi gond..Bendegúz: a gameban az FFB-t lődd ki, mert domboknál félreránt...
Win-ben:
Kormányfordulati szög: 265°
Alatta minden 65%
A visszahúzás a kozéppontba...nekem 15%Gameban:
Kocsinál :
Sens..: kb 33%
Linear..: kb 50%Motornál:
Sens: kb 85%
Linear:: kb 60%
Nekem így bejött, de szokni kell.Jah ha driftelsz és nincsenek nagy bukkanók, akkor valahogy érezni is kell, hogy mikor csúszik meg, az FFB-t kapcsold vissza a játékban. Én lusta vagyok hozzá mostanában, inkább nézetet váltok..
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Ha mond valamit Alex Demko neve (asszem így hívják),akkor sztem tudod, hogy nem kispálya.
Na Ő Superman a PH fórumán...azaz magyar gyerök.
Neki is van véleménye a játékról és az FFB terén eléggé negatív.
Én is próbáltam, hogy FFB legyen azért benne, de ahogy dimbes-dombos helyre tévedek és ugratok máris kicsúszok egyszerűen nem tudom megfogni a vasat. -
Fel
addikt
Nekem így indult a napon Oahun: [link]
Erre előkerülsz motorral... jön az ötlet a reptérről... megérkezik Laczfi a lapos kis Jag-el:
Próbált Ő is kemyény lenni...
De azért az Igazi ez...A sznobok nem akartak felengedni a hajójukra.. motorral! khmm Der Die Das Traumschiff
Ezután a hotel bárját céloztam meg...De nem sikerült beesni
Jó móka volt srácok! Köszönöm Rípörnek a kitartást a reptérnél! Köszönöm Laczfinak a támogatást a Jaguarja elejével (remélem nem karcoltuk össze nagyon )! Köszönöm Opelosnak és Raganak a részvételt, és h szintén dobbantónak használhattuk őket
-
Sirpi
senior tag
szerintem a csitereknek az ilyen versenyen nem sok esélye lenne
De nekünk se Mert gondolom az egészet megfejelnéd még egy 10-es driving gauge-dzsal is, ugye?
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Tibiajax
nagyúr
jah, nemtom miért, talán mert még mindig gyerek vagyok, talán mert csak egyszerüen nem vagyok százas, de imádom ezeket a fogócskákat, szétröhögöm mindig magamat, amikor megyek ezerrel, összevissza h ne tudjanak lekövetni, erre egyszercsak mindig ott van a seggemben az aki épp üldöz, jelen esetben tegnap Rípör de a multkor meg Opleossal játszottuk el ezt, kellemes rekeszizomtorna számomra
Lehet szervezek egy klubtali alkalmából is egy ilyen bulit -
Tibiajax
nagyúr
egyszerűen, Bende cimbora volt olyan rendes és áttolta föncsinek a bnk-fileokat tartalmazó cuccost, amihez ugye kód kell az aktiválásához, az felinstall, berakta a game-be, elindít.. Erre bejön server, mapra fel, nézem a szalonokat, "Lexus"..
Azonnali hatállyal osontam befele és ott figyeltek a gépek, nem hittem el.. válaszotttam egyet (a fekete színűt...) ki az utcára és ott vagyok a Lexussal, és online.. ezt már mégjobban nem hittem el, mondom, nem igaz. Elinditok, megyek, szám fülög ér, egyszercsak beadott 3 online embert, és mire kimondtam hogy ezt mostmár végképp nem hiszem el és hogy Bende te egy isten vagy!..., addigra már le is dobott a serverről Tanulság: sajnos, azért ennyire könnyen még egy kiváltáságos klubföncsinek sem megy..
Utánna már nem is engedett fel, csak épp addig, amig nem kapott valamilyen adatot a serverről.
Kilép, net kikapcs, game indit, uj profil kreál, elkezdtem villámgyorsan egyet elölröl, és elkezdtem felfedezni a szalonokat, és ott figyeltek a járgányok sajnos, pénz híján csak a tesztvezetésre tellett, de ez is sokkal jobb volt a semminél, így végig lehet menni az összesen szépen, igaz, az alfával mire körbejártam a szigetet, igencsak elhúzodott az idő..
1.5 perces orgazmusaim voltak az éjjel -
TESCO-Zsömle
félisten
Szerintem keverni tetszik F1 GT-val. Az LM a GTR utcai változata, és mindössze egy egységnyi irányítás a különbség köztük, az is a GTR javára...
GT viszont télleg egy állat. Végsebességet illetően asszem a 3. 469-el. Elötte a CC8S 771-el az alött pedig CCR aminek 474 a vége...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
gyuszito
senior tag
Áhh elegem van már az egész szaros T-onlineból
nembaj Júni 1 től hivatalosan is boldog tulaja leszek a 20megás netemnek márha összejön mert amilyen szerencsés emberke vok a dolgok kb 5% se szokott összejönni.De szurkolunk neki....Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
Helló az adatlapodon olvastam h mien géped van. És a képeken tisztán látszik hogy nincs bekapcsolva az élsimítás.(ha tévedek akkor elnézést) szerintem ha bekapcsolod sem igazán fogja meg a gépedet és sokkal szebb lenne a grafika is;)
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
-
gyuszito
senior tag
Ezt megértem én is élvezem(máramikor olyanom van és tudok vezetni) de az nVidia control panelben egy dolgot ajánlok nagyon:az anisotropic filteringet vedd fel 16X-osra!!! gyönyörű lessz az út és adrenalinosabb is uttestnézetben, mint h egy elmosódott pacákos úton száguldozzál!!!Próbáld ki megéri
Nem az számít, hogy mit mond, hanem hogy Ki mondja!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest