Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
Na flame plz!
Az ügyben még semmi változás sem történt.... -
Flashback
addikt
Az akció ma jár le... 13 napig semmi sem történt. Csak küldözgették az emailt egyik osztályról a másikra... Még egy elnézés levelet sem küldtek. Hát ennyit a Tescoról...
-
Flashback
addikt
Ma érkezett. Talán hamarosan kiderül mennyire tisztességes cég is a Tesco...
[Tabanyi Krisztina] Tisztelt Címzett !
Továbbítottam levelét, cégünk marketing osztályára.
A panasz elintézési módjáról a későbbiekben tájékoztatom.
Üdvözlettel: Tabányi Krisztina
Vevőszolgálati Igazgató
Pesti úti TESCO áruház -
Flashback
addikt
válasz
Cyberslider #17 üzenetére
Az adott lapon nincs rajta, csak a katalógus első lapján.
-
Flashback
addikt
Addigis UP! Hátha valaki pont a FD-et akarná megvenni!
-
Flashback
addikt
Remélem akkor több embert megkíméltem egy felesleges úttól!
-
Flashback
addikt
Helló mindeki!
Itt a tanulságos kis levelem a tesconak címezve:
''2006.08.31.-én vidékről felutaztunk a Pesti úti Tescoba én és 2 ismerősöm, hogy az akciós ujságban meghirdetett termékeket vásároljunk. Nevezetesen a ''Command & Concuer - The First Decade'' című programot szerettem volna megvenni. Az akciós ujságban 3890 Ft-ért volt meghirdetve. De még a honlapjukon is megtaláltam. Itt a link: [link]
és mellékelek egy képet is:
Az akciós részleg a bejárattal szemben volt berendezve. Kerestem is a szoftvert. De nem találtam meg. Mondták hogy akkor ne az akciós szoftverek között nézem meg hanem az állandó szoftver osztályon. Meg is találtam, bele akartam rakni a kosaramba mikor megakadt a szemem az árcédulán 7980 Ft. Odamentem az egyik eladóhoz és megkérdeztem hogy ez most hogy van. Ő azt mondta hogy valószinűleg nincs átárazva. Menjek oda a vevőszolgálati pulthoz. Ott vártam kb 10-15 percet míg odajött foglalkozni velem valaki. Odamentem de ott csak értetlenül néztek és mondtak valami álltalánosat. Kisebb kérlelés után a dologgal LÁTSZÓLAG történt valami. Mondták hogy szólnak a részlegvezetőnek, és majd ő megnézi hogy rajta van-e a listán, és átárazza ha igen. Még azt is hozzátették hogy mi addig menjünk el vásárolni. Nem hagyott nyugodni a dolog messziről figyeltem az eseményeket. A szoftvert lerakták a vevőszolgálati pult belső felére, és ott is hagyták. Senki sem foglalkozott vele. Utánna egy közeli kaszához beálltam két ismerősömmel. Ők kifizették a termékeiket. Ezt követöen odamentem a vevőszolgálathoz érdeklődni hogy mi van a szoftveremmel. Majd az eladó kisasszony közölte velem: Hogy a kép csak tájékoztató jellegű! Problémázni akartam de ő már kérte is a következőt.
Ennyi lenne a rövid kis történetem. Az úton buktam a benzinpénzt és azt a 2-2,5 órát. Persze a legjobban ez a szoftver dolog idegesít. Miért hirdetnek meg olyan terméket, olyan árral amit nem is valós?''
Eddig ezt írták vissza:
Tisztelt Cím
Levelét továbbítottuk a pesti uti áruház vevőszolgálati vezetőjének, aki felülvizsgálja problémáját.
Üdvözlettel:
Tesco Online
VÁrom a fejleményeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest