Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madw
csendes tag
Hasonló cipőben járunk.
Megláttam hirdetés, azonnal küldtem a női szakosztályt, hogy vegye meg a DVD-t. Persze felkészítettem, hogy pénztársor előtt azért nézze meg egy leolvasónál a cuccot mert ismerve a Tesco-t ugye...
Megnézte. Hétezer akármennyi. Király. Ment reklamálni, eltünt a cica a lemezzel. Sajnos a barátnőmnek mennie kellett 10 perc várakozás után, mert értekezlete volt így nem derült ki, megkapja-e akciósan vagy sem.
Miután ezt elmesélte telefonon, elkezdtem böngészni a Tesco honlapját. Meg is találtam az akciós újságot, benne a The First Decade, csak az a különbség hogy több termék mellett is ott van egy kis karika, hogy csak a 3000 négyzetméteres áruházakban. A játékunk mellett is. Továbböngészve kiderült, hogy a veszprémi Tesco nem 3000-es így ugrott is a dolog. Persze a bedobott akciós újságban nem volt feltüntetve, csak a neten. Hurrá. Ez így egyértelműen megtévesztés. Remélem megint kapnak egy feljelentést meg egy jó kis bírságot a nyakukba!
Nem lehet, hogy a topikindítónak is hasonló volt a baja? A weboldal szerint Bp--en nincs is 3000-es Tesco, csak itt: Kalocsa, Kiskőrös, Kisvárda, Komló, Makó, Paks, Siklós, Szarvas, Székesfehérvár-Palota, Százhalombatta, Tiszaújváros
Na sebaj. Karácsonykor csak olcsóbb lesz. Ha meg nem, akkor is meg kell venni. Alapmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest