Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Madw

csendes tag

Hasonló cipőben járunk.
    Megláttam hirdetés, azonnal küldtem a női szakosztályt, hogy vegye meg a DVD-t. Persze felkészítettem, hogy pénztársor előtt azért nézze meg egy leolvasónál a cuccot mert ismerve a Tesco-t ugye...
    Megnézte. Hétezer akármennyi. Király. Ment reklamálni, eltünt a cica a lemezzel. Sajnos a barátnőmnek mennie kellett 10 perc várakozás után, mert értekezlete volt így nem derült ki, megkapja-e akciósan vagy sem.
    Miután ezt elmesélte telefonon, elkezdtem böngészni a Tesco honlapját. Meg is találtam az akciós újságot, benne a The First Decade, csak az a különbség hogy több termék mellett is ott van egy kis karika, hogy csak a 3000 négyzetméteres áruházakban. A játékunk mellett is. Továbböngészve kiderült, hogy a veszprémi Tesco nem 3000-es így ugrott is a dolog. Persze a bedobott akciós újságban nem volt feltüntetve, csak a neten. Hurrá. Ez így egyértelműen megtévesztés. Remélem megint kapnak egy feljelentést meg egy jó kis bírságot a nyakukba!
    Nem lehet, hogy a topikindítónak is hasonló volt a baja? A weboldal szerint Bp--en nincs is 3000-es Tesco, csak itt: Kalocsa, Kiskőrös, Kisvárda, Komló, Makó, Paks, Siklós, Szarvas, Székesfehérvár-Palota, Százhalombatta, Tiszaújváros

Na sebaj. Karácsonykor csak olcsóbb lesz. Ha meg nem, akkor is meg kell venni. Alapmű.

Új hozzászólás Aktív témák