Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
eXodus
őstag
"mit is akar weaver? 3 harcoló fél van? gonosz robot-békepárti robot-ember? azért itt sok kérdés felmerülhet." (#626) "+ Henry"
Kár h nincs kilátásban 3. évad, érdekes lett volna így h több fél van egymás ellen.... Eddig annyira megszokott volt a robot vs ember(oldalán egy átprogramozott robottal) már unalmas is volt történet szempontjából.
-
remington2
senior tag
Válaszok:
"hova került john?"
A jövőbe, de a messiás-éra ELÉ, nem pedig bele. Ráakadtak egy pincében, sokat tudott a gépekről, a kutyák nem ették meg, hát megtették vezérnek
Ott tényleg nem ismerték MÉG, szóval a nagy legenda csak most épül majd fel. A T1-T2 történetét csak nagy vonalakban követik, apróságokat még ott is csak mellékesen jegyeztek meg. A T3-at meg sehogyan sem."mit is akar weaver? 3 harcoló fél van? gonosz robot-békepárti robot-ember? azért itt sok kérdés felmerülhet." + Henry
Na ja, ha holnap beugrik Adama, valamit folytatni kell . . . .és elég ütős szálacskát hagytak ott, ezt még akárhová lehet fejleszteni.
"mik voltak a könnyek/ájlávjú/nameg amikor aszitte, hogy ő egy ember...hát ki is akadtam... ezekre immár semmi magyarázat?
max hogy csorogjon a tinik nyála?"Is-is. Epizodikus üzemzavar, drámával és hazudozással megspékelve, de annak, amit mondott, azért stratégiai jelentősége nincs . . . én azok közé tartozom, akik úgy hiszik, hogy falból mondta a "szeretlek"-et, mert nem akarta, hogy John kivegye a chipet, és így újraindítsa. Ha elengedte volna, habozás nélkül megöli. Ott "vérbeli" terminator volt, direktívaként Connor kinyírásával, de teljesen csapdába csalva. Ügyes kis húzás volt, az utolsó kockadobás lehetősége, mázli, hogy Connor nem vette be.
Ha lesz harmadik évad, érdekes lesz, amint újra mozgásba helyezik az egész cselekményt. Akárhogy is, de szerepet kap Allison, ami jó lehetőség Glaunak, és érdekes csavar is. Én magam el bírnám viselni, ha az egészet a jövőbe helyeznék, és a további részek ott játszódnak, elfelejtve a múltat. Tele lenne félrenézéssel (ismerlek/ismerni foglak/ismertelek), de a sztori szerintem elbírná. Kár, hogy ötletem nincs, alacsony költségvetésből hogy hoznák ki.
De szerintem így, egy-két apróságot nyitva hagyva is korrekt lezárás, főleg a teoretikus "pisztoly a fejhez - sosem tudod meg mi történt cliffhanger" scenariohoz képest. És persze eleget "ütött" ahhoz, hogy a sok fan fogja a fejét, és követelje a folytatást, a sorozatjunkie-n winnie szerint a "tökéletes lezárás" a halál, egy ilyen cliffhanger viszont - talán - reményt ad a folytatásra. Így még jó, hogy az én véleményem nem tükrözi a többi rajongóét, mert azért általában hatalmas WTF volt a finálé kapcsán, és várják / várjuk a folytatást. -
remington2
senior tag
SPOILER
Milyen nyitva hagyott kérdés?
Ami van, az lényegében másodrendű, a lezárás ötletességének hordereje mellett. John időutazott a jövőbe, de miért gondolja azt mindenki, hogy összekuszálta a vonalat? Ez lehet a "sima" történelem is, amelyben ő megérkezett 201x-be, vagy 202x-be, aztán ott megismeri az ellenállás aktuális fenegyerekeit, az egyiket majd idővel visszaküldi (Kyle), annak testvérét szintúgy (Derek), Allison meghal majd, hogy Cameron bőrébe bújhasson (morbid), és mehet ő is vissza a múltba. Lényegében - nagyrészt - ismert, szinte "szkriptelt" eseményeket kell (kötelező, ha csak nem akar meghalni) lejátszania, semmi mást (Skynet legyőzésének aprósága mellett), hogy a kör lezáruljon, vagy újra elinduljon, attól függően, honnan nézzük. Sarah a múltban meghal, ő az egyetlen érdemleges szereplő, akit "ott hagytak", meg Ellison, aki meg szinte lényegtelen. A T1000-es eleve a jövőből érkezett, az AI-harc maradt még esetleges folytatás-fonalnak, lényegében azért, hogy ha valami isteni csoda folytán mégis berendelnek még egy évadot, akkor legyen honnan indítani. Ez viszont eltörpül a rész minden korábbi elméletet/szabályt elsöprő, "a harc örök, kikerülni nem tudod, csak végigcsinálni" üzenete mellett. Szép kerek, én örülök, hogy így megoldották, és nem lógva hagyták a levegőben, mondjuk úgy, hogy az utolsó képkockán Weaver fegyvert fog John fejéhez . . . na azzal igazán arcba lennének köpve a rajongók.
A harmadik évad esélye meg vetekszik azzal, hogy holnap a Fehér Ház gyepére ugrik a Galactica, és eljövend az emberiség új hajnala . . .
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ott tényleg nem ismerték MÉG, szóval a nagy legenda csak most épül majd fel. A T1-T2 történetét csak nagy vonalakban követik, apróságokat még ott is csak mellékesen jegyeztek meg. A T3-at meg sehogyan sem.