- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Szólánc.
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucus76
újonc
Sziasztok!
Ingatlan vásárlás előtt állunk, kinéztünk egy vályogházat. Az egyik ingatlanos azt a tájékoztatást adta, hogy ez egy olyan ház, ahol nincs térerő!!!! Amikor ott jártunk ezt az infót még nem tudtuk, 2 hét múlva tudjuk ismét megnézni a tulajjal és kipróbálni. Amennyiben tényleg igaz a térerő probléma, van rá megoldás, hogy tudjuk telefonálni és internetezni? Jelenleg a Vodafonnál van előfizetésünk, illetve PR telekomos az internetünk.
Előre is köszi a válaszokat!
üdv, Cucus -
smith1985
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Édesanyám a hagyományos (nyomógombos) telefonokat preferálja. Viszont ami most van neki az nagyon nehezen talál térerőt (újkora óta). Ha mondjuk városban használja akkor nincs vele gond, tökéletesen tud vele telefonálni, csak otthon gyenge a térerő és sokszor nem is talál. Ellentétben az családban található többi (nokia lumia) okostelefonnal. Azok otthon is tökéletesen veszik a térerőt. A kérdésem az lenne, hogy tudna e esetleg valaki ajánlani ilyen körülmények közé hagyományos nyomógombos telefont - lehetőleg ne valamilyen őskövületet, hanem azért tudjon vele fényképezni, zenét hallgatni. Nem hátrány, ha van benne microSD kártya hely.
Köszönöm szépen előre is! -
arsenlupin
aktív tag
Hello!
Nógrád megye nyugati részén élek. Egyik napról a másikra nincs térerő a telómon(HTC Desire 500 (dual)),de csak a falumban.... Amennyiben két községgel odébb megyek minden ok!Fél évig tökéletes volt a térerőm!
Azt hittem a HTC a probléma de nem, ma a fiam Sony XperiaSP telója is ugyanezt "játsza". A készülék másfél éves, soha nem volt vele baj.... Két községgel odébb már müxik, akkor most mi a f@sz van?
Mindketten T-sek vagyunk
Köszi. -
hercegno1991
csendes tag
az mvm net kiépítése se két fillér
http://makohirado.hu/hirek/varos-es-videk/2016/03/10/negy-antennaert-evi-egymilliot-kaszalnak.html
-
törölt tag
Sziasztok!
Jópár évig külföldön éltem, mikor kimentem akkor a T-Mobile volt a legjobb szolgáltató, annak volt a legjobb térereje és lefedettsége, leggyorsabb internetje a Vodafone pedig volt a leggyengébb ilyen téren. Szeretném megkérdezni, hogy ez még mindig így van, tehát ha minőségi szolgáltatót szeretnék választani akkor még mindig a T-Mobile a legjobb választás vagy esetleg az elmúlt 6 évben történt olyan, hogy érdemes más szolgáltatót választani? Elég sokat utazok az országban ezért egy általános helyzetkép érdekelne. -
törölt tag
Sziasztok!
Mitől lehet az, hogy T-Mobile Domino 5 feltöltőkártyás csomagnál azt írja ki a telefonom, hogy nincs térerő?
-
törölt tag
válasz
ZolikaE46 #270 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy és milyen térerő (2g,3g,4g) kellene?
Telenor nem segít, a Telekom ingyen szerel neked jelerősítőt, de kábelhez vagy kötve onnantól, a Vodánál meg ott a Minibázis, de egyrészt ahhoz meglévő vezetékes net kell, másrészt lakossági ügyfeleknek csak jogos lefedettségi probléma esetén adják és akkor se ingyen. Ezek a lehetőségek vannak.
Vagy van még a cell-fi, azt te is be tudod szerezni, de kültéri antennát kell hozzá szerezni és 300e ft az ára. -
ZolikaE46
senior tag
Sziasztok, tudnátok e segíteni abban, hogy alaksorban lakom és nem igazán van itt térerőm. Mit tudnék tenni, hogy legyen?
-
törölt tag
Nem egészen egy évvel a hírközlési hatóság sikeres 4G/LTE frekvenciapályázata után a hazai szélessávú mobilnet-hálózatokon végképp lezajlani látszik a generációváltás, mely felveti a kérdést, hogy a 3G-s hálózatokra milyen szerep vár a továbbiakban.
-
golya32
senior tag
Nekem Telenoros céges S4 van Győrbe tökéletes, Pannonhalmán viszont folyamatosan nem vagyok elérhető.
Van T-mobilos magán előfizetésem, erre irányítottam át a cégeset így legalább elérnek, ez egy 6310i,
Biztos hogy telenor probléma, már cseréltem sim kártyát, ez a 3. telóm amivel ugyanilyen probléma van, mindig újakat kapunk a cégtől.
Tudtok olyan okostelót aminek érzékenyebb a térereje? -
törölt tag
T-mobile térerő gondok előfordulnak nálunk is... át is állok Telenorra szám megtartásával.
-
jagusz01
csendes tag
Hasonló gondokkal küzdök én is...
Erre lettek képesek a magyar mobil szolgáltatók.
Lehet a kormánynak azokat kellene agyon vágni a válság adókkal, akik minimális szolgáltatást sem tudnak nyújtani.
Aztán veheted a legdrágább prémiumos készülékeket, ha nincs hozzá megfelelő hálózat.
Ez ügyben már több hatósághoz fordultam én is, hiszen a szolgáltató mindig azt állítja, hogy ez előfordulhat, és ez így normális is.
Szerintem meg nem.
Meglátjuk mire jutok ez ügyben. -
Oatrix
újonc
Sziasztok!
Körül belül 3 hete vettem egy Lg G3-as készüléket a 32gb 3gram-os verziót! A készülék nagyon tetszik és tényleg teszi is a dolgát csak egyetlen egy apró hibát vettem észre ami számomra nem is olyan apró!Azt,hogy egy csúcs mobilnál ingadozik a térerő???Hát ezt nem is értem.
S ha esetleg gyenge térerő van egy bizonyos településen akkor ráadásul le is dob a hálózatról és nem is csatlakozik vissza csak egy újra indítás után és akkor is 30 perc tétlenség után ismét ledob!Persze hozzá teszem előtte egy Lg Optimus 4X-em volt és a páromnak Lg Nexus 4 van és azokkal soha semmi ilyesmi gond nincs és nem volt a TMobilnál. Gondoltam felhívom Lg Ügyfélszoláltatót és elmondom,hogy milyen észre vételem van is milyen problémával fordulok hozzájuk!(mert ugye garis a készülék)Fel is vette egy ügyintéző mondom neki,hogy ez és ez a problémám térerő gondjaim vannak aki közölte velem,hogy még ilyenről Ő nem hallott!
Mondom neki,hogy utána néztem az interneten és sajnos egyes készülékeknél problémát tud okozni az Lg-nél. Erre a válasz,hogy ott sok mindent írnak ne foglalkozzak vele!!!Na hát én nem akarom feladni mert ugye egy ilyen készülék nem éppenséggel olcsó ezért küldtem nekik az Lg ügyfélszolgálaton egy emailt.De eddig még semmi válasz!Egy olyan kérdésem lenne,hogy esetleg van-e valakinek valamilyen ötlete?Mert ugye ha beviszem a szervizbe sajnos lehet,hogy hülyének néznek ha ott lesz térerő!Ezért nem is tudom,hogy mit csináljak?
Várom segítő válaszotokat.Attila
-
jagusz01
csendes tag
Sajna ilyen telefonom nincs...
Az a furcsa, hogy januárig semmi gond nem volt.
Tehát telefonálni mindig tudtam, az internet ebben az esetben nem számít.
Más városokban amúgy egyikkel sincs gond.
Lényeg, ha az utcára néző ablakra rátapadok tudok telefonálni.
Ha már 30cm beljebb vagyok nem.
A lakásban esélytelen.
Az udvaron szintén.
A kertben tudok.
Gyakorlatilag 20-30méteren múlik, annak ellenére, hogy a készülék jelez térerőt, csak mindig változik.
Tippem sincs mit tegyek, azon kivül, hogy a Telenornak reklamálok... -
club1
veterán
válasz
jagusz01 #260 üzenetére
Onnantól kezdve, hogy csak 2G módra állítva sem stabilak a hívásaid, sok lehetőséged nem marad: Meg kell nézni egy fiókban heverő hagyományos külső antennás telefonnal, hogy mi a helyzet. (Volt már a kezemben igen gyenge antennájú S5.) Ha az is gázos, marad a szolgáltatóváltás. 4G-re ui. egyelőre hiába vársz, azon egy darabig nem lesz beszédhívás lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OTP Bank topic
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- Nők, nőügyek (18+)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új DLSS4 Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 5060 Ti/16Gb-32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Új 2K Gamer PC R7 5700X/RTX 5060 Ti/32Gb DDR4/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- BENQ ScreenBar Plus Computer Monitor Light
- Kedvező ár! Lenovo E460 laptop (14/i5-G6/8GB/128SSD)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest