- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ptech
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Tudom már! Vmi túlélőversenyre gyúrsz egy kisállatkereskedésben. Helyi kaja only. Ezt lesz a következő valóságsó.
ps: Lehet hogy jó(
) íze van, de gondolkodtál már rajta, hogy mi van benne az aromán kívül? Én még párizsit sem eszem mióta láttam, hogy készül!!! (hányós smiley
-
MarKoo
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Nekem az egyik kisdisznóm több mint 6 évig (hím), a másik 4 évig (beteg lett, és azt hittük, hogy csak terhes) élt. Kétszer voltak kis tengeridögök, de az első alkalommal már csak azt vettük észre reggel, hogy többen vannak. Nagyon furik a pár napos szőrgombócok.
Most van egy harmadik (hím) egy deguval. Hihetetlen, hogy mennyire szeretik egymást. Már az előző hímnek is a hátán aludt, és ezzel is összebarátkoztak egy pár nap alatt. Az eleje kicsit döcögős volt, mert megpróbálták azt, ami nekik nem megy
, de rájöttek, hogy ami nem megy, azt nem kéne erőltetni. 
Jah és én pl. a fürdőszobában tartom őket, mert este nem tudnék mellettük aludni. (most is hallom, ahogy isznak..)
Jó tanács: A ketrecet lakatold le, mert ezek előző életükben kulcskirályok voltak.
A degu rájött, hogy ha a két kis kezével sokáig b@szogatja a műanyag zipzár szerűséget, akkor egy idő után kinyílik. Nem egyszer ébredtünk arra, hogy megszólalt a riasztó, és ilyenkor egyből mentem az állatokhoz leltárt tartani. Ha hiányzott valamelyik, akkor lementem, és megkerestem, hogy hol remeg a szőrpamacs. -
Ptech
addikt
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Ja, és a tengerimalac kajának tök jó íze van, olyan mint a chips. Egyszer számitógép előtt ülve elmajszoltam eggy fél dobozzal. (a zöld és piros golyók a legjobbak)---gg
csak nehogy rászokj, chips helyett, prüntyőkének meg nem lesz mit ennie ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EGOKA
tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Eddig itt sem, sőt, nyúltápra is húzza az orrát.
Mondom, h válogat, csak a szótár...azt szereti.
-
RAM
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Mindent megesznek, mindegy, hogy méreg...

-
Integra
titán
válasz
GombócArtúr
üzenetére
akkor a tied valami drogos lehet vagy én nemtom...

ezek éjjel úgy tekernek a kerékben mint valami szétspeedezett vadállatok
egyik barátnőm két hét után feladta és kirakta másik szobába
-
EGOKA
tag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Köszi.
Kaptam. 
Amúgy rozettás (angóra keverék). Édes. Új kép nincs, de régi [link] van.
Jah és szept 22-én született. Krampusz a neve.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) íze van, de gondolkodtál már rajta, hogy mi van benne az aromán kívül? Én még párizsit sem eszem mióta láttam, hogy készül!!! (hányós smiley
A degu rájött, hogy ha a két kis kezével sokáig b@szogatja a műanyag zipzár szerűséget, akkor egy idő után kinyílik. Nem egyszer ébredtünk arra, hogy megszólalt a riasztó, és ilyenkor egyből mentem az állatokhoz leltárt tartani. Ha hiányzott valamelyik, akkor lementem, és megkerestem, hogy hol remeg a szőrpamacs.