Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Telekom OFFtopik

Hozzászólások

(#1151) South Velen válasza Game-over (#1149) üzenetére


South Velen
addikt

A Best Buy topik nem követhető le ennyire célirányosan.

Nekem semmi gondom sincs azzal, ha valaki lát egy jó akciót és beírja, hogy más is jól járjon, és ebben az esetben sem lenne, de basszus, 1-2 db-os készletekről van szó! Saját maga esélyeit is megszivatja aki beírja, meg aki elindította ezt az egészet, mert 1000 ismeretlen gyökér is lerabolja ezzel az összes készletet.

A közvetett hatása, meg ahogy kinéz a dolog, hogy nem is lesz többet akció, az meg aztán mindenkinek jó... :U

A másik meg, hogy sok barom meg arra se képes, hogy visszakeresse a linkeket, hanem azt is inkább privátban vagy fórumban elkéri, mert annyit is baszik tenni az egészért... Azért kicsit kelljen már dolgozni a jó árakért. De ami igazán felb*sz, hogy valaki harmadáron kapott egy telefont, de van benne 1 v 2 pixelhiba vagy mittudomén, és akár bő haszonnal továbbadhatná, de neeeeem, nekiáll a T-nek bakker, hogy adjanak neki új, hibátlant. Csoda, hogy nem lesz többet akció, ha nem lesz??

(#1152) MittuDomain_


MittuDomain_
őstag

Szerintem ez egy win-win szitu.
A Telekom a készletét nyomó, használt, kifutott... modelleket adja el, jó áron.
A logisztika meg a készletben álló pénz miatt megéri nekik kiszórni, kivezetni régi, 1-1-db-os modelleket, és nincs annyi alkalmazott, hogy mindent felszívjon: tudjátok, cégen belül is csak egy-egy darabokat hagytak venni, és tiltva volt a továbbértékesítés. Ennek ellenére biztosan volt aki csinálta, de elrettentő ereje a tiltásnak akkor is van; én pl. tuti nem tenném kockára az állandó jövedelmem.
Ez a topic azért lehet felelős, hogy szélesebb réteg értesült, így még gyorsabban lezajlott a kiszórás, volt nem kevés webshop túlterhelődés (404, 503, 504 stb...), de vazz, informatikusok, oldják meg.

Én örülök ennek a topicnak, nem irigylem senkitől, aki gyorsabb/ügyesebb/szerencsésebb volt nálam, és tudok nem egy olyat, aki beszerzési áron adta tovább mikor kiderült, valami nem kóser/nem kell anyucinak, stb.

Si tacuisses, philosophus mansisses.

(#1153) elszabi válasza South Velen (#1151) üzenetére


elszabi
tag

Vszeg aki elindította, annak fontosabb volt az itteni közösség, mint maga a haszonszerzés. Tiszta hülye volt, mi? :) Ennyi erővel torrent oldalak sem lennének, mert ugyan mi értelme ingyen, saját erőforrásodat pazarolva megosztani bármit is. Meg miért jó crackelni másoknak a játékokat, programokat, hát vegyék meg maguknak, nem? Az adott programozó is a saját esélyét rontja, mert annyi idő alatt mennyi pénzt megkereshetne jól fizető melóval. Persze, minden bizonnyal jó kis hírforrás volt ez a sok sufni gsm-nek, de ettől még működött közösségi helyként. Ahogy a Bestbuy topic is - sokszor oda is csak 1-2 darabos akciók kerülnek fel. Mégsem csak a pénzről szól a dolog. A topicba írók legalább felét már "ismerem", ami szerintem tök jó dolog. Én személy szerint nem dőlök a kardomba, ha nem lesz több publikus T-s kiárusítás. Majd lesz más. Mint ahogyan eddig is volt mindig vmi új. De, hogy ne osszuk meg az infót, mert magunk ellen cselekszünk... Hát ennyi erővel nyaralni is egyedül megyek majd Honolulura: kevesebbet költök és még az asszony csivitelését sem kell hallgatni. Legfeljebb kap egy képeslapot, azt is csak emailben, hogy olcsóbban kijöjjön. :)

(#1154) South Velen válasza elszabi (#1153) üzenetére


South Velen
addikt

Tiszta hülye volt, mi?

Igen. De már nem látom értelmét tovább magyarázni. Nonszensz.

Nyilván én is megosztottam barátaimmal, ismerőseimmel, és akár itt is PM-ben a szimpatikus tagokkal. De ez egy teljesen más helyzet. FB zárt csoportban kellett volna ezt esetleg, szigorú tag-ellenőrzésekkel.

[ Szerkesztve ]

(#1155) elszabi válasza South Velen (#1154) üzenetére


elszabi
tag

Az a baj, h ez így nem működik. Ha csak egy bennfentes közösség tud valamiből, akkor valószínűleg Te is kimaradsz belőle. Az úgy túl szép lenne, hogy "én tudjak róla, de más azért ne". Gondolom, te is vhonnan a PH-ról értesültél a dologról, nem egy T-s munkatárstól. Tehát lényegében azt a hírforrást ellenzed, ahonnan Te magad is értesültél minderről.

Én nem vagyok valami nagy családbarát típus, elég nekem a macska meg a barátnőm az év 99%-ában. Mégis legalább 6 telefont tudtam szétosztani a rokonok között, amelyeket 1/4 áron v. még olcsóbban vettem. Szóval nem happolták el előlem még a topic ellenére sem.

részemről befejeztem amúgy. :)

[ Szerkesztve ]

(#1156) dudikpal válasza elszabi (#1153) üzenetére


dudikpal
aktív tag

Mégsem csak a pénzről szól a dolog.

Régen lehet így volt, de az utóbbi eksön óta tele lettünk nepperekkel, akik követelőzve/könyörögve érdeklődnek valami tuti infó/szkript után, hogy lerabolják a készletet, majd gyorsan felbaszhassák apróra...

(#1157) denko válasza dudikpal (#1156) üzenetére


denko
senior tag

OFF:
na ez a legundoritobb dolog, hiszen nem ez volt a célja a topicnak, de ha valami f*szarc lerabolj a készleteket csak mert haszont szerezzen belőle és ugyanugy az apron szorja szét az basz*djon meg ott ahol van...

ez olyan mint a black friday-es akciók, érdekes képpen a sok f*szgyökér miatt az árúk töbsége aprón meg árveréses oldalakon kötöt ki és nem az otthonukban.

Aztán a szerencsétlen diákok (pl) akik egész évben gyüjtötték pénzt pl tvre nem jutottak hozzá, a sok barom meg aki ebből él majd eladja neki saját haszonnal..

hadd ne mondjak véleményet.. ;]

(#1158) Laca1212 válasza denko (#1157) üzenetére


Laca1212
őstag

Szép fogalmazvány. Grat! :D

Ez ezerszer lerágott csont. Mindenkinek ugyan annyi az esélye vadászni a jó arú cuccokra, olvasni is bárkinek lehetősége van ezt a topicot.

(#1159) kelly416 válasza Laca1212 (#1158) üzenetére


kelly416
veterán

Az lehet, de ezért nincs pl. link, ami régen volt. Én egyetlen telefont szerettem volna venni Életem értelmének, de esélytelen voltam, mindent leraboltak mielőtt észbe kaptam volna, aztán aprón meg jófogáson láttam viszont. Köszönöm, rohadjon rá az ilyenre a cumó felőlem, inkább megvettem drágábban olyantól, aki régebb óta hirdette.

Lehet, hogy ugyanannyi esélye van vásárolni, mint nekem, de az emberségesség faktor meg a fórumtársak iránti tisztelet ezekből gyökeresen kiveszett. Harácsoljon, töltse bele a tőkéjét és értéktelenedjen el nála.
A még idiótábbja meg panasszal élt a telekom irányába, csodálkozunk, hogy beszüntették?

(#1160) South Velen válasza kelly416 (#1159) üzenetére


South Velen
addikt

Tök mindegy, ki mit tart etikusnak és mit nem, hogy ez fog történni az pontosan előrelátható volt mikor a topik megszületett, és minden épeszű ember láthatta, én akkor is hangot adtam neki.

Mindenesetre még nem temetném a dolgot, ennyi visszavitt cucc még mindig nem kel el a dolgozók körében. (kérdés a T-nek jobban megéri majd valami más megoldást találni az ilyen cuccok árusítására vagy továbbadására, ez főleg a panaszolók miatt érdekes, a panaszkezelési költségekkel együtt már nem biztos, hogy a T-nek is jó ez) Persze ettől még ha lesz is, ugyanúgy le fogják rabolni a készletek nagy részét a tök idegen newbiek, netán gsm boltosok..

[ Szerkesztve ]

(#1161) Sanki válasza South Velen (#1160) üzenetére


Sanki
addikt

Ha egy terméket eladnak garanciával és utána 'panaszt' kapnak, hogy rossz a termék, akkor mit várnak? Ha szerintem ezt el akarják kerülni, akkor alapból nem garanciával kéne adni.

(#1162) South Velen válasza Sanki (#1161) üzenetére


South Velen
addikt

Ezt a kört már itt legörgettük párszor, a garanciával adott termékek tiszta sor, de ezek általában új termékek voltak melyeket garanciálisként hirdettek (max bontottak voltak), ezzel nem is szokott panasz lenni, vagy ha van, rendes garanciális ügyintézést kaptak.

Itt inkább azzal volt a gond, hogy mondjuk vki kijelzőjén 30 ezer forintért vett (nem garanciálisként hirdetett termék esetén) egy 90 ezres telónál mondjuk volt egy halvány bizonyos háttérnál látható folt, mondjuk simán beadhatta volna 50ért egy gsm boltba még akár a hibát felfedve is, de neeem, elkezdett harcolni a T-vel fogyasztóvédelemmel meg minden anyámkínjával fenyegetőzve, hogy adjanak neki új telót. Na ez az igazi fa**kalapság. Erre és ilyen típusú esetekre gondoltam. (nem konkrét esetet írtam, de voltak hasonlók.)

[ Szerkesztve ]

(#1163) kelly416 válasza South Velen (#1160) üzenetére


kelly416
veterán

Persze, totál igazadvan. Simán előre látható volt a dolog, csak nem kell meglepődni, hogy ez lett a vége.

Lehet, inkább vissza küldik majd a megmaradt termékeket a gyártóknak fillérekért, minthogy még egy mizériát vegyenek a nyakukba...

(#1164) Sanki válasza South Velen (#1162) üzenetére


Sanki
addikt

Azért volt olyan telefon is, amit már alapból vissza kellett volna küldeni a gyártónak. Pl., amit én vettem Lumia az is alaplaphibás volt (folyamatos újraindulás, fagyás stb., rendeltetésszerű használatra alkalmatlan volt), de inkább eladták.. Lehet valaki benyeli ennyiért és inkább nem viszi vissza, de én megtettem, 3x is. Bár nem hozzájuk vittem, hanem a nokia care-hez.

(#1165) kelly416 válasza Sanki (#1164) üzenetére


kelly416
veterán

Ez persze érthető, főleg ha a gyártóbál garanciáztatja a vevő, mert így ki sem derül a "turpisság".

Ha valami használhatatlan, akkor használhatatlan. Ez egyértelműen mehet vissza.

(#1166) Mr.Csizmás válasza Sanki (#1161) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

jótállással adták, 1-2 darabnál volt garancia, de ezek külön fel voltak tüntetve :U

az esélyegyenlőségről annyit, hogy nekem W7+IE10+noscript+norton av céges gépen sikerült rendelnem 1-2 tételt az elején a finomságokból is. (6ezres laptopról lecsúsztam)

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#1167) Sanki válasza Mr.Csizmás (#1166) üzenetére


Sanki
addikt

Ez már gyártás után hibás volt, így a jótállás is vonatkozott rá.
Ahol én dolgozok ott is ilyen felállás van, bár a telekom azt se tudom bejön e, nem próbáltam, mert vissza lehet nézni.
Én pont szabin voltam egy nap és ezt az egy telefont hoztam el. Tehát az egyenlőségre ennyit tudok mondani. :)

(#1168) vasi89 válasza dudikpal (#1150) üzenetére


vasi89
addikt

Úgy lehülyézni másokat h nem is ismeritek őket ehhez csak gratulálni tudok :R :C De addig jó a telekomnak míg vannak olyan emberek mint Ti, akik soha semmiért nem szólnak és tűrik a szerencsétlenkedésüket. Aki meg hangot ad neki az hülye. Mindegy nem vitát akarok indítani csak ez kissé erős volt.... Neked válaszoltam de mindenkinek szól aki így gondolkodik... Ha nem lesz többé akció engem se nagyon izgat, amíg 1 webshopos rendelést nem tudnak rendesen kezelni addig ne is legyenek akcióik. De azt se értem miért véditek ennyien, ez az undorító cég, ott basz át mindenkit ahol tud és akkor még az a szemét akikből élnek. Mielőtt valaki bármit félreértene ezeken az akciókon soha semmit nem vettem a gyökérkedésük miatt. Viszont évek óta vagyunk előfizetőik mert nincs más úgyhogy nagyon is tudom milyen a hozzáállásuk.

[ Szerkesztve ]

(#1169) kelly416 válasza vasi89 (#1168) üzenetére


kelly416
veterán

Nézd. Én nem rendeltem onnan semmit, mert lecsúsztam, de ha rendeltem volna és nem működik, én is vissza fordítom. Azért viszont panaszlevelet írni a cégnek, hogy nem működik az oldal, vagy nem tudtam valamit megvenni, mert hol megvehető, hol nem, az azért kicsit túlzás. Igazad van Neked is a panasszal bizonyos mértékig, de mondom, szerintem csak addig, ameddig a megvásárolt cumó hibája miatt van kiakadva a panaszkodó. És nem hinném, hogy ezen panaszok miatt szüntették be nekünk a vásárlási lehetőséget.

A lehülyézés meg az ilyenek úgy mindenestől elvetendők ezen fórumfelületeken, ez kétségtelen, nem ismerjük egymást szinte senkivel, ne személyeskedjünk. Viszont ostobaság egy hibásan működő oldal miatt reklamálni, ha már egyszer azon hiba miatt vásárolhattunk onnan. Gondolom lecserélték a programozókat kicsit okosabbakra, akik nem csak az oldalt rázták gatyába, hanem minket is kizártak sikeresen.

(#1170) vasi89 válasza kelly416 (#1169) üzenetére


vasi89
addikt

Na ott a pont :R

[ Szerkesztve ]

(#1171) Vangelis válasza kelly416 (#1169) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Igazából még nem tudjuk, hogy ki vagyunk-e zárva.
Tény én is vettem pár lomot... vol ami xar volt azt vagy visszaküldtem vagy garanciába megcsináltattam.

Igazából a 2990ft-ot Lumia 550 et küldtem vissza garanciába.

Ott valami marha kitépte a sim-et. Foglalatot ki is cseréltettem maszekban... de jöttek a szoftveres hibák..

Felküldtem... kapott új alaplapot.. és azóta hibátlan. Jah és az egyik csavar nem is agyári volt benne.. :)

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#1172) faki_ válasza kelly416 (#1169) üzenetére


faki_
senior tag

Nekem az tetszett a legjobban az egész műsorban, amikor valaki azért nem vette át a Telekomos, használt, garancia nélkül hirdetett telefont, mert az nem volt független és nem adtak jótállási jegyet. "Monnyon le" a Telekom!!! :DD

(#1173) macskacsa


macskacsa
csendes tag

helo,
októberben jár le az előfizetésem a telekomnál (next m társkártya platinafokozat 9990ft/hó), és aki ilyenre fizet elő az sokkal olcsóbban tud telefont venni. Ha lejár a szerződés és meghosszabbítom akkor rám is vonatkoznak ezek a kedvezmények? Ha nem akkor megoldás az hogy nem hosszabbítom meg viszont egy nappal később újra előfizetek ugyan erre a csomagra? :R

(#1174) DBob válasza macskacsa (#1173) üzenetére


DBob
őstag

Ez offtopic?

(#1175) L4mie válasza DBob (#1174) üzenetére


L4mie
veterán

jaja ítt lehet nyünyögni, hogy nincs akció mert létrejött ez a topic és a telekom főfőfőigazgatója észrevette, hogy többen csencselnek.Úgy jó magyaraosan, lecsapnak a kínálkozó alkalomra aki meg 3 héttel az akció indítása után olvasta, hogy volt 6 ezerért laptop meg 50 ért ps4 és ő meg lemaradt róla, itt nyázhatja a nepperpalántákat, akik befeszültek a gép elé és 2mp-enként frissítették a webshopot, és itt tudtak sírni, hogy a telekom visszadobta a nem kiszállításra kért plazmatévét, amire oda volt írva, hogy csak kiszállításra.

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1176) SUPREME7 válasza L4mie (#1175) üzenetére


SUPREME7
őstag

http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/koszonjuk-valaszaidat

:P ;]

Egyébként ja, biztos forrásból tudom, hogy nem lesz több kiárusítás! Oszolj. ;]

(#1177) denko válasza L4mie (#1175) üzenetére


denko
senior tag

:DDD

good job!

(#1178) debcamp válasza SUPREME7 (#1176) üzenetére


debcamp
aktív tag

Itt mit kell nézni, mit kellene látni..

(#1179) Silent77 válasza debcamp (#1178) üzenetére


Silent77
veterán

"Köszönjük válaszaidat"

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#1180) glacious válasza macskacsa (#1173) üzenetére


glacious
addikt

Új számot kell venned hozzá.

(#1181) debcamp válasza Silent77 (#1179) üzenetére


debcamp
aktív tag

Ez meg van, azt hittem van más is ami nálam nem tölt be vagy vmi..

(#1182) DeNi91


DeNi91
tag

Semmi új infó nincs még a kiárúsításról? :F

(#1183) L4mie válasza DeNi91 (#1182) üzenetére


L4mie
veterán

de, állítólag nem lesz több, mert létezik ez a topic. :O
:U

[ Szerkesztve ]

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1184) Mr.Csizmás válasza L4mie (#1183) üzenetére


Mr.Csizmás
félisten

meg a gigabites nettel rendelkező ráérős nepperek elvisznek mindent, amint felkerül

:U :W

"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |

(#1185) South Velen válasza L4mie (#1183) üzenetére


South Velen
addikt

Hát igen, mostmár kezd teljesen biztos lenni, ilyenkor már mindig volt.

(#1186) DeNi91 válasza L4mie (#1183) üzenetére


DeNi91
tag

Igen, ezt itt láttam, hogy találgatták többen. Viszont valaki korábban rákérdezett valami ismerősnél, gondoltam azóta hátha van valami fejlemény :U
Azért hátha lesz, sokaknak nagyon jól jött akik nem eladási célra vásároltak...

(#1187) lsebestyen


lsebestyen
addikt

Lehet mar volt, csak a sok gigabites nepper olyan gyors volt h eszre sem vettük. :DDD ;]

(#1188) updog válasza lsebestyen (#1187) üzenetére


updog
senior tag

Múlt hét pénteken volt valami a webshopjukban, én egy iPhone 6S-t meg egy PS4-et húztam be, összesen valami 45ezer volt.

;] :o

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#1189) SUPREME7 válasza lsebestyen (#1187) üzenetére


SUPREME7
őstag

Sokra nem megy a gigabittel, ha már 5-en egyszerre böngésznek a webshopban már 56K-s tempót diktál és vért izzad a szerverük :D Biztos nem vittek vissza elég lomot, hogy publikra is maradjon. Vagy felvettek valami jobbféle fejlesztőbrigádot ( :DDD :DDD )

(#1190) Vangelis válasza updog (#1188) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Bizonyítékot. :D

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#1191) kelly416 válasza Vangelis (#1190) üzenetére


kelly416
veterán

Nincs neki, ez csak szöveg, mert ha megcsípett volna egy ilyent, akkor Te már rég vettél volna 3db G5-öt 40000-ért, meg két PS4-et 60ért...

(#1192) Vangelis válasza kelly416 (#1191) üzenetére


Vangelis
nagyúr

Hát igen észre kellett volna vennem.... azért csodálkozok. :)
De persze lehet pont nem volt áram... vagy valami.

Sajnos tényleg régóta nincs fennt semmi érdekes dolog.... így jártunk.

Emag is el van xaródva :D

[ Szerkesztve ]

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#1193) SUPREME7 válasza kelly416 (#1191) üzenetére


SUPREME7
őstag

Vangelis mostanában az emagot fosztogatja. :D

(#1194) updog válasza Vangelis (#1190) üzenetére


updog
senior tag

:DDD ;]

[ Szerkesztve ]

"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

(#1195) Vangelis válasza updog (#1194) üzenetére


Vangelis
nagyúr

És tényleg.......

@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new

(#1196) oszi666


oszi666
őstag

Valaki el tudja nekem magyarázni, hogy a Next S-el vett telefon NEKEM a vásárlónak miért éri meg?
Veszek egy Huawei P9 Lite-ot, 65k instant, plusz 24*plusz két ezer forint havonta, tehát a végén kifizetek érte 113k forintot kb, miközben boltban 90-100k között lehet kapni. Ez mégis hol értelmes megoldás?
Ha már előfizetek, aláírom a hűséget, legyen olcsóbb nem? Vagy én számolok valamit el?

It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.

(#1197) ZS3NI válasza oszi666 (#1196) üzenetére


ZS3NI
őstag

Esetleg a lebeszelheto havidíj? SMS?

IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)

(#1198) L4mie válasza oszi666 (#1196) üzenetére


L4mie
veterán

itthon szokás úgy gondolni a felhasználóra mint aki nem tud összeadni x + 24*y összeget.

szóval hülyének vagyunk nézve.

Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák

(#1199) dedike válasza oszi666 (#1196) üzenetére


dedike
addikt

Én nem találom ezt a fantasztikus ajánlatot... dobsz egy linket róla? :U
Nálam 90 ezer a legmagasabb ára.

Jó szerencsét!

(#1200) kelly416 válasza oszi666 (#1196) üzenetére


kelly416
veterán

Úgy gondolják, részletre adják, így adnak valami pluszt, amit honorálnod kell.
De komolyra fordítva, rengeteg telefont vittek és visznek el előfizura, aminek lehet, már az első részletét sem fizetik ki, a készülék megy mobilmutyisokhoz függetleníteni, IMEI cserére, aztán olcsón megveheted akár még aznap, és gondolom ilyenekkel kompenzálják a kieséseket a szolgáltatók.

Szerintem.

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Telekom OFFtopik
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.