- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisztciii
újonc
Ma én is nyertem 2 milliót XD Dr xy(nem emlékszem sajnos)hívott a T-mobile-tól rejtettszámmal és boldogan gratulált nekem,hogy mennyire szerencsés vagyok h az én számomat sorsolták ki.Felolvasta a számomat,kérdezte hogy ez vagyok-e én mondom igenigen.Aztán megkért h diktáljam be a címem mondtam neki hogy szerintem inkább nem diktálom be erre kicsit ideges lett és durván kezdett beszélni mondtam neki hogy ne haragudjon de amég én nem beszélek így magával addig ön se beszéljen így.Ezután lecseszett hogy ő milyen fáradt mert péntek van az utolsó munkanapja stb. Mondtam neki hogy elhiheti hogy nálam is péntek van na mind1 erősködött tovább paragrafusokat meg nem tudom miket idézett hablatyolt az áfáról az adóról minden hülyeségről, sajnos nem tudtam 100%osan figyelni mert közbe dolgom volt amire figyelnem kellet. Na mind1 is végül eljutottunk a lényeghez miszerint 25 percen belül vásárolnom kell 20ezer forint értékbe feltöltőkártyát.Kérdezte megoldható-e mondtam neki hogy majd még meglátom.Mondta 55kor visszahív. Vissza is hívott de én nem vettem fel.Így már visszagondolva nagyon bánom mert ma láttam ezt a videót: http://homar.blog.hu/2010/09/01/a_feltoltokartyas_csalas_a_legujabb_kor_bitlisze Ha ezt előbb látom tuti felvettem volna énis és eljátszok valami hasonló szitut..tetűk sajnálom nagyon azokat akik bedőlnek bár bevallom nagyon hiteles volt az elején ott kezdett gyanús lenni amikor elkezdett "kiabálni" velem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest