Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tiberius744
csendes tag
Sziasztok!
Csak azért írok, hogy aki Tecszart akar venni, ennek tudatában hozza meg élete hatalmas (rossz) döntését.
2016. októberében vettem, ill. kaptam egy Teclast X98 Plus II Kínából, ill Angol közvetítőn keresztül (vám nélkül). A képernyő gyönyörű (volt, sajnos) a többi nagyon átlagos. Win10 1511-el kaptam, az elejében frissülgetett, de a mostani 1711 közelébe nem került. Pontosan egy év elteltével (??!!) a múlt héten behalt a Win, nem bootol be, csak kidobja a Bios képernyőt.
Ennyi! ÓCSÓ HÚSNAK HÍG A LEVE!
Ha rám hallgattok, úgy tapsoljátok el kis összekuporgatott pénzeteket Tecszarra ahogy akarjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad gen 7
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest