Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
"When trading Forex, the Last, High, Low, Open, and Close are always based on the bid. Thus, it is possible to have a buy order filled at a price higher than what is shown for the high of the day because buy orders are filled at the ask price, which is always greater than or equal to the bid. It is also possible to not have a buy order filled even though the low of the day reached the price you wanted to buy at because the ask never reached that level."
-
fLeSs
nagyúr
Adózásnál azt nem értem, hogy ha pl. veszek GBPUSD-t, akkor melyik valuta árfolyamát kell vennem, ami alapján az adóbevallást készítem? A GBP-t vagy az USD-t?
-
fLeSs
nagyúr
Pár hónapja szó volt itt a topikban a forexes adózásról. Nemtom, hogy tudtok-e róla, de 2010.01.01-től változnak a dolgok: [link]
-
fLeSs
nagyúr
a fenti ellenállás áttörése OK.
de a lenti támasz az most így hol van? ezért kérdeztem amit kérdeztem...
lehet nézni így is: [link] meg lehet nézni háromszögnek is, csak akkor nemtom, hogy mi a támasz? 1,23 vagy 1,24? az 1,25-öt a korábbi napokban körbeugrálta, szal az az én szememben már nem támasz. -
fLeSs
nagyúr
napos, de az óráson is látszik.
-
fLeSs
nagyúr
sztetek az EURUSD-n egy háromszög vagy egy lefelé ékelődés alakul most?
-
fLeSs
nagyúr
ja igen, www.daytrader.hu, fórum, ott van tapasztalat bőven.
-
fLeSs
nagyúr
Az is ökölszabály, hogy soha ne hallgass másokra, mindig csak a saját stratégiád szerint válassz papírt és nyiss pozíciót.
Mindenki más csak megzavar.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindenki más csak megzavar.