- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danoob
csendes tag
Szerintem elvileg kapsz kezdésnek 10000$-t a számládra. De ha nem, akkor elindítod a Java-s kereskedőprogit, és ott az account menüben van egy olyan, hogy add/remove funds. Na ott lehet állítgatni az összeget.
A valódi számla eljárása engem is érdekelne. Leginkább, hogy mennyit kell vele IRL vacakolni, kell-e igazolványmásolat, adószám, stb., akarják-e tudni az állandó címem, ahova leveleket küldhetnek, meg ilyenek. Mondjuk nekem az az elhatározásom, hogy akkor nyitok igazi számlát, ha a demón egy előre elhatározott szintet elérek, számlaújratöltés nélkül. Na ettől még messze vagyok
Amúgy vannak itt értékelések a különböző forexes cégekről: [link]
Oandát is elég sokan szidták, de alapvetően kábé mindegyik céget.Ja és most találtam rá a metatraderes versenyre, azt hiszem még nem volt a topikban: [link]
Előre beadott kereskedőprogramok versenye valós adatokon. Érdekesek az eredmények. Van néhány aminek baromi jól megy, viszont a több mint 700 indulóból alig 200 van pluszban. Azt hiszem ki kell tanulnom jobban ezt a MetaTradertMúltkor már nézegettem, de elég zavaros egyelőre az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest