Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
válasz
gtasystem #1295 üzenetére
Hát ha egyre növekvő benyitott mennyiségekről beszélünk akkor az martingale.
Az oké, hogy lefedezed a pozid, de abból előbb utóbb kell csinláni valami nyereséget. Ehhez ki kell bújni a csűrből. Ehhez meg kell stop és target mindegyik ordernek és rettentő fontos, hogy pontosan és gyorsan teljesüljön a megbízás. Pár pip megfogható elméletben, iránytól függetlenül, technikai elemzés nélkül. Csak mozduljon nagyot gyorsan egy irányba és vagány leszel. Ezt megjátszod egyszerre 14 páron, lenyomsz belőle 3 kört (kihasználva a teljes tőkédet, egy kör nagyjából 1 óra) és máris dupláztad a pénzed....elméletben...ezt viszont nem tudom leprogramozni....majd kérek valakitől segítséget...
Bár ha ennyire gyorsan duplázod ugyanilyen gyorsan akár felezheted is...ezért kell, némi teszt mellé, de ezt manuálisan teljesen értelmetlen, legalábbáis lassú vagyok...meg külön broki is kell
-
Gh0sT
addikt
válasz
gtasystem #1295 üzenetére
Nem bízom másra.
Az az én stratégiám, ami kitaláltam, megírtam, tudom hogyan működik, ismerem minden hibáját és hiányosságát, erősségeit, gyengeségeit és ezen felül alaposan leteszteltem backteszttel és forwardteszttel.
Mondjuk szívesen használok fel már megírt programkódot, de csak akkor, ha 100%-ban értem is a mechanizmusát.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Battlefield 2042
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest