- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
Konzisztens alatt arra gondoltam, hogy 6 éves jó backtest után nem 5-6 hónapig nyerek egy robottal, 2 hónapig bukok és felismerem hogy kuka, majd utána (közben) elölről kezdem a keresést egy másik után. (Egy kis finomhangolás belefér)
DD max 10%, évi minimum 25% profit.
Martingale, nagy kötésméretű recovery és társai kizárt nálam. Sokszor gondolkoztam rajta, de mindig arra jutottam, hogy nem bízok benne.Nagyon idegőrlő az egész. Amíg bróker voltam addig belefért. Most se időm nincs foglalkozni vele, se kedvem nincs idegeskedni rajta (munkára nem tudok figyelni). Elbuktam ~100k$ profitot, és ott úgy döntöttem elég volt, inkább mentem a tőkét.
Aprópénzes számla maradt, ezen nem bosszankodok, cserébe kb értelme sincs, de teljesen abbahagyni nem tudom.Idegeskedés része: elég sok bukó jött általam kiszámíthatatlan, kontrollálhatatlan dolgokból (leginkább slippage), ezen sajnos csak valami sokkal hosszabb kötésekkel operáló stratégia segíthet, azok meg nagyon távol álltak tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okosórával is készül a HMD
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Óvodások homokozója
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm LTE Megkímélt, Karcmentes, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- Garis! Csere Beszámítás! Acer Predator Helios 16! I9 13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD!
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MacSzerez.com - iPad Air 11" M2 / 6. generáció / 128GB / Wifi / Space Gray / Apple Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest