Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: MárkaLánc
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyj74
senior tag
Sziasztok!
Én nem tudom, mi a fene ütött tegnap óta a telómba (vagy a netbe), de a Play-be belépve a saját alkalmazások menübe, nem tölt be, majd időtúllépéssel kidob az alkalmazásfrissítés lehetetlen. Ezen felül a Google Drive-ben sem tudom megnyitni a fájlokat, minden más google alkalmazás működik.
Az Opera böngészőben nem tudok bizonyos oldalakat megnyitni (pl. ezt), de a chrome-ben sikerül.
Mindez csak az itthoni wifin. (UPC.)
Mobilnettel, más wifivel jó minden, illetve nézve az itthoni wifit, ping, sebesség ok, laptopon tökéletes.Sőt a telefon máshonnan érkező WI FREE-vel jól elvan.
A modem egy TC7200, sok a wifi a környezetemben is.
Csináltam már a routeren resetet, a telefonon wipe cache-t, de semmi eredmény.
Update: Épp' most érkezett haza a párom, megnéztem az S4 minijét, ott ezek a problémák nem jelentkeztek.
Ilyenkor vajon mi lehet a gond?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest