- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Unbaised-Ben #6171 üzenetére
Elég gáz a magyar szinkron... Nem mókus hangú gyerekeknek kellett volna szinkronizálnia...
Viszont ha az angolt megnézitek tényleg jóA kémes videó jó
-
kexksz
addikt
válasz
Hát... Különbözik az ízlésünk akkor.
"Biztos hogy ez dolgozni fog?" <- Inkább működnie kéne sztem.
-
Akos2110
tag
válasz
Krissz FTW
-
kexksz
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6159 üzenetére
Camera Beardre cserélnéd?
-
rsf
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5794 üzenetére
Ja 2euróért aztán kinyitsz egy ládát aztán random kapsz egy értéktelen dolgot.
2euróért már egész jó fegyvereket vehetsz.
Üdv. -
HS 2142
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5744 üzenetére
Ezen a videón erősen felnevettem.
"Doki, biztos hogy ez dolgozni fog?"
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kb mindenki azt mondja, hogy mennyire jó, de nekem nem nyerte el a tetszésem. Főleg az elejével van baj. Csak engem zavar, hogy egy viccesnek beállított játék videójában fel van vágva a heavy hasa és tökéletesen látszódnak a belső szervei? Persze nem életszerű a dolog a "mesés" grafika miatt, de számomra az a rész marhára visszataszító volt, kicsit undorító is, vagy morbid, hogy viccesen beszélgetnek, miközben az egyik a másik hasában turkál. Ne értsetek félre, nem vagyok gyenge idegzetű, a Fűrész filmekkel sincs bajom, de ez valahogy kiverte a biztosítékot.
Az a rész, amikor bekapcsolta az übert kifejezetten látványos lett.
Azt is érdemes megemlíteni, hogy a hűtő egy az egyben a meet the sandvich-ből való. Figyeljétek meg, ott is van a szendvics a harmadik polcon asszem.
-
bAtt001
addikt
válasz
az a nagyfokú átélés
erre biztos igény volt
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5710 üzenetére
3. A sok újonctól.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5696 üzenetére
Úgy megjött a kedvem a heavysteines videó után egy kis játékra, de félek elindítani.
-
whisperity
tag
válasz
Unbaised-Ben #5686 üzenetére
Ezt mire mondtad
-
válasz
Unbaised-Ben #5572 üzenetére
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5560 üzenetére
én a kedvenc kis noob szerómat hiányolom (orange x3 100% crit)
Külön taktika kellett hozzá, hogy 2 órán keresztül ki se tudott jönni az ellenfél a spawn területről. Az a csapatmunka már művészet volt
-
Doki16
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5556 üzenetére
160 körül már biztos
Sok patch kellett a patchekre
Az én szememben ez már nem az a TF2 amit a megjelenéskor megvettem, ugye Bence. Milyen jókat is játszottunk régen.
-
Worker
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5550 üzenetére
Talán most már nem ér annyit, de korábban a buds-zal ment kb. 1 árban (ami most 18$).
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5527 üzenetére
Köszöntem a megtekintést!
Nem vagyok movie-mágus, de azért jóval gyengébb videók is keringenek youtubeon. Csak néha kap el a hév, hogy na most csinálok egy videót. Sőt, már el is felejtettem az After Effect nagy részét
Sonja: Persze, két nap alatt megnézték a vidid 40-en.Elég szép lett volna, ha enyémhez adták volna hozzá.
-
Liudvikas
tag
válasz
Unbaised-Ben #5428 üzenetére
pff ugyanezen gondolkodtam pénteken, hogy valami nem oké, ránéztem más Source-os játékokra (L4D2, DoD:S), és ott is jelenvolt a probléma
-
Serpiko
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5428 üzenetére
Várunk hátha valaki ír valami értelmes és jó megoldása. Most ilyet mondhatnék, hogy steam újra rakás win újra rakással együtt, de ez csak sablonos duma lenne és lehet meg sem oldja.
-
Serpiko
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5426 üzenetére
Lehet bekavar valami a játéknak ezért csinálja ezt a jelenséget. Eddig mit próbáltál tenni ellene?
-
Serpiko
addikt
válasz
Unbaised-Ben #5424 üzenetére
Érdekes próbléma haveromnak is ez a baj kiváncsian várom a megoldást. Hátha tud itt valaki segíteni.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5317 üzenetére
-
Sonja
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5210 üzenetére
Kár.
Akkor nem kell.
-
Akos2110
tag
válasz
Unbaised-Ben #5210 üzenetére
Az meg nem nagyon éri meg gift wrap 2 euró, játék meg kb 4 asszem. Plussz még kapsz más itemeket is...
-
csana
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5186 üzenetére
Én is úgy tudtam hogy maxolták a heti dropot, de a wikin így fogalmaznak:
"There is no cap on the amount of items that can be received per week, but instead a cap on the amount of playtime in which drops can occur. This cap has been estimated to 11 hours each week."
Tehát ha jól értem, egy hétre 11 olyan órája van az embernek, amiben lehet drop. Ha ez letelik, akkor resetig semmi. Ebben a 11 órában követhetik egymást a dropok 15 ill. 75 perces időintervallum között. -
Vasinger!
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #5178 üzenetére
Köszi, tökéletes. Ez milyen vicc már? Kb. semmi kül.
Még 1 kérdés. Hogy működik most a drop rendszer?
Ugye vmi hét napos korlát van amikor X db-ot kaphatsz max.Nah most ez azt jelenti, hogy hétfőtől vasárnapig kaphatsz X darabot, vagy úgy, hogy 7 napon belül x darabot kaphatsz ma?
Szóval ha elérted a limitet, akkor másnap 1-et tudnál kapni. -
csana
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #5124 üzenetére
Dehogy felesleges. Erre van a fórum, hogy elmondja bárki a véleményét. Azon meg fölösleges morfondíroznod, hogy a "másik tábor" nem osztja teljes mértékben a véleményed. Nehezen lehet meggyőzni bárkit is arról hogy a kedvenc színe márpedig a zöld, és ha nem bírja elfogadni, akkor az nem olyan mintha a falnak beszélne az ember. A valve igyexik népszerűsíteni a játékát új ötletekkel, új célcsoportoknál. Vannak akiknek nem tetszik amerre halad a dolog, vannak akik elfogadják, de tény, hogy azzal hogy itt leírtok nagy igazságokat, attól nem fog előre mozdulni a dolog. Addig nem lesz változás, amíg a nagy többségnek nincs kifogása a mostani helyzettel kapcs, és ez nem azt jelenti hogy akkor mind hülye, hanem hogy nekik tetszik a "vérfrissítés".
Én régóta TF2-zök, és tetszik hogy próbál új dolgokat behozni. Tisztában vagyok vele hogy sokan nem osztják a véleményem, és nem veszem személyes küldetésnek, hogy meggyőzzek bárkit arról, hogy úgy lássák a dolgokat ahogy én.
-
munky
őstag
válasz
Unbaised-Ben #5124 üzenetére
Valóban felesleges, mivel a legtöbben egy kockát sem látnak nemhogy az egész kirakót. Reggelig lehetne körmölni mi mivel függ össze, oldalakat lehetne írni, de még akkor is lenne olyan aki bambán kérdezgetné, hogy mi bajod az ingyen frissítéssel meg lökné a többi sablon baromságot, mert távolabb nem látna egy centivel sem…
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #5120 üzenetére
miért mert van neki most kb 4 féle kesztyüje ? na attól ugyan úgy üt egy heavy, ugyan úgy minigunnal fog jönni, na meg tud szendvicset enni vagy csokit azt se a harc közbe fogja
írd le hol mossa össze a castokat ? majd ha a heavy távcsövessel fog jönni és a spy minigunnal akkor elhiszem ezt a zagyvaságot, én már akkor is játszottam a gameval amikor még nem volt ilyesmi bent és azóta is ugyan úgy bejön
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5048 üzenetére
De az más, mint 100 sapi
Meg nem sok mindenki venne előre játékot. Ha előre küldi úgy én is áteresztem a 100 sapit 3 perc alatt D: Plusz ha pénzt szeretnék érte, attól ódzkodnak. Érdekes módon játékot sokan vesznek sapiért, de pénzt küldeni nem akarnak
-
Worker
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #5035 üzenetére
Hinnye bazze... mit kérsz érte?
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5016 üzenetére
Most már biztos.
Hogy ne csak te büszkélkedhess vele Kanczy, én is kaptam egy JAG (becsületbeli ügyek)-et és mellé egy második Wrangler-t. Úgy látszik szeretnek az engi cuccok.
-
Kanczy
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5011 üzenetére
random
Utóbbi két napban (magamat belevéve) ~5-6 sapkát láttam, ahogy random kiesik. Játszatok sokat, és szerintem kaptok ti is
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #5002 üzenetére
na most megkaptad
amúgy állítólag dropból is jönnek dec. 31-ig ezek a kulcsok
-
dinnyev1tez
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #5002 üzenetére
2 pofont meg egy gombóc fagyit, egyre szánalmasabb h. már csak a trade-ről szól a játék
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4953 üzenetére
Baromira tetszik a kinézete.
Igazából ennyi.
És így nem is idegeskedem a fejlövések miatt. Már mint hogy nem találom bucin az ellenfelet. -
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4948 üzenetére
köszi igen, közben megtaláltam ugyanezt a tf2sig.com-on is
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4921 üzenetére
utólag is meg lehet, csak akkor kell aznap csinálni ha azzal nevezni akarsz az épp aktuális sorsolásra
-
Kanczy
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4883 üzenetére
Hát, lehet, bár én nem gondolom őket ilyen ádáznak
-
Kanczy
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4881 üzenetére
És ennek mi köze a Valve-hoz? Úgy állítod be, mintha valami nagy pénzéhes akció lenne, legalábbis "bekajálni" olyan dolgokat szokás. Ennek a feature-nek viszont semmi jelentősége nincs szerintem
-
dinnyev1tez
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #4875 üzenetére
Nem picit, de a legjobb az h. a valve próbálja ráerőltetni a kompetitív szférára is az ápdéjt cuccokat.
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4875 üzenetére
az új dobozt néztem nevetséges áron akarják eladni egyes emberek, lehet egyet elrakok aztán kinyitom majd magam, csak bízniszelnem kellene kulcsot hozzá majd
más: azóta kaptam még 3 fegyvert meg egy új ládát
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #4857 üzenetére
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4830 üzenetére
Szerintem poly sapiért már nem adnának két sapi, legalábbis 2 normálisat sem. Max. 2 fost, de azzal meg nem mész sokra mindenesetre szólok, ha kéne.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #4699 üzenetére
Katt a Mi is ez?-re.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4690 üzenetére
Kinek mi... Nekem például csak 1 refined van és 2 scrap van. Szóval nekem határozottan drága.
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4635 üzenetére
Mi a taktikája a shortstop-nak?
Szerintem nagyon erős lett a scout. Gyors+viszonylag sok HP+ egy fegyver, ami lassítja az ellenfelet. Ezt az egy fegyvert tuti banolni kéne.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #4635 üzenetére
Én azért vettem meg az új Spy sapkát mert lényegében így újra kell tanulni a Spyt.
Én úgy veszem észre, hogy ez elsősorban a DR-nek tett jót, én eddig egyáltalán nem használtam mert nagyon hangos volt és normálisabb szervereken simán levadásztak ha meghallottak, viszont így halk DR-rel már elég jól lehet gyakni.
Bár még mindig csak gyakorlom, mert most az új kés mellett a DR-t is meg kell tanulnom használni, én eddig a sima óra híve voltam (és vagyok is az alapkészletet használva).
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4548 üzenetére
én okoskodok ? te vagy itt aki nagyképűen lehurrogod az embert és én okoskodok még... de részemről vége
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4543 üzenetére
javaslom váltsál hangnemet, mert ez nem a sarki kocsma köszi
mutatom akkor a példát: ezt Soldier Milestone 1 után adta (Unlocked: Oct 6, 2010 10:57pm) [link]
volt másik is és megpróbáltam hogy metált csinálok belőle és utána a metálra is ezt írja! -
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4543 üzenetére
Hát nem olyan rég az engivel megszereztem a shotgunt és azt nem engedte, nyilván nem beképzeljük, amit mondunk, lehet azóta megint jött egy update és már azokat is engedi, az ellis cap-et és a serpenyőt se engedte aztán már azt is lehet. Mindennapos egy 50 megás update a tf2-höz így benne van az hogy ez is módosult, de mondom amiket régen szereztél meg azokkal azt csinálsz amit akarsz, ez a trade update-el jöhetett.
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4539 üzenetére
ne legyél már túl buzgó... amit írtam azt BalaNce87 is megerősítette
más:
ez az új lila metál csak arra a semmitérő fejszéhez jó ? -
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4539 üzenetére
Amilyen fegyvert most achievmentel szereztél meg az nem tradelhető, ez azóta van így mióta jött az update, amiket előtte kaptál acsival azzal azt csinálsz amit akarsz.
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4537 üzenetére
amit én mondtam az nem tévedés...
-
bAtt001
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4503 üzenetére
Ez az update nekem nagyon nem jön be. Most mi értelme van h randomban beszalad egy bot és egy ütéssel megöl bárkit? Inkább valami értelmeset hegesztenének a játékéhoz mondjuk valami új játékmódot...
bocs nem válasznak szántam -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4399 üzenetére
Old Guadalajara elcseréltem, de az se jön be
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #4392 üzenetére
Lehet hogy jól jártál, csak ez rohadtul nem illik a karakterhez, sőt... demonak 2 jó sapkája van, az afro meg a glengarry bonet, nah meg az alap, többi egyáltalán nem illik rá, ez kb akkora baki, mint heavynek a football helmet. Mondjuk a sapkák 90%-a nem illik az adott karakterhez, szóval ezzel nem mondtam újat, csak általába mindenkinek az új kell.
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4392 üzenetére
Ha azzal tényleg jól jártál
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4380 üzenetére
Megvan a Sober Stuntsman sapka
Hotrod-ot kellett adnom érte, kurvára jól jártam -
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4384 üzenetére
Nem is tetszik neki + még hülye is a trade-hez akkor még a stuntman mellé mást is ad a protectorért
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4380 üzenetére
Szerintem mostanában nem fogsz kapni stuntmant protectorért
Legalábbis ahhoz egy nagy gyökeret kéne találnod!
-
KubanitoS
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4365 üzenetére
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4350 üzenetére
+++1 a második feléhez.
Nem akarom magamat lejáratni, hogy mennyit tradeltem, úgyhogy meg sem mondom
De mind az ÖSSZES trade-ből van. Épp arról áradoztam már itt több nap is, hogy mennyi őrült van. Kb 40-50 új fegyvert craftoltam, és mindegyiket csak sapiért adtam tovább. Volt aki 3 refined metalt adott 1 new fegyverért. Abból megint baromi sokat lehet craftolni. Azért kösz srácok, hogy gyorsan mindenki felvett friend-nekde sajnos semmi titokkal nem szolgálhatok.
Ra3: sapkanáci
szerk: ja de, egy trükköt tudok, azt el is mondtam. De az már a pofátlanság teteje.
-
cass
aktív tag
válasz
Unbaised-Ben #4354 üzenetére
Én is nyugott vagyok nem aggodalmaskodok, de tőled még mindig nem hallottam a bűvös magyarázatod.
-
cass
aktív tag
válasz
De van bug, hidd el szépen és nyugodj bele
És magyarázd már meg nekem azt a fentebb általam említett linket, amin vagy 10-et kap egyszerre ne okoskodj, előbb járj jobban utána...
-
kovsol
titán
válasz
na lehet nem is megyek többet magyar szeróra ezek után
-
kovsol
titán
válasz
Unbaised-Ben #4266 üzenetére
kb 3 hónapja nem is volt fent a játék így az, hogy én hibámból tűnt el az nem lehetséges, megpróbálom az átpakolós dolgot
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #4266 üzenetére
Ehe, halál biztos voltam benne, hogy egy tradelésből kell lenni 2 reclaimed metalomnak, láttam is, aztán eltűnt
Vannak azért durva emberkék: 2 sapit kaptam 2 vintage fegyverért
Tegnap is 1-1 sapit 1 reclaimed metalért és új fegyverért. -
sp@rtan
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4226 üzenetére
Hm, érdekes. Mikor megkaptam (elsőre) akkor fel is vettem, használtam is, nem volt semmi... De ma reggelre már visszakerült.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #4200 üzenetére
nemtom miről beszélsz.
-
ricsy888
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #4168 üzenetére
Így igaz, a steames tört játékok zavarnak be. Régen mikor játszottam tört cs-vel és utána indítottam a tf-et akkor jelentkezett ez a probléma.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3945 üzenetére
Ehhez nagy szerencsétlenség kelhetett.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3907 üzenetére
26 napja nem voltam Steamen
szerk: Ha rá tudom venni magam a játékra akkor jönnék én is a csapatba.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Unbaised-Ben #3907 üzenetére
ja itt bennevagyok
el is felejtettem, hogy van
majd du. próbálok fogni vmi jó partit
köszi
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3791 üzenetére
Olyan rég játszottam már hogy ezt el is felejtettem
-
válasz
Unbaised-Ben #3749 üzenetére
Régebben én is szaggattam
Tésztát?
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3749 üzenetére
Ha nem lenne optimalizálva, akkor pont a 4 magos procit nem tudná kihasználni.
Ráadásul az ajánlott cpu kategóriát kimeríti egy 5200+ is. -
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3728 üzenetére
pedig nekem pálya végén egyben dobta ki a 11-et, múltkor meg 32-t
áruljátok el, mi az az idle-zés?
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3716 üzenetére
köszi
Pont azt szerettem volna kérdezni, hogy ez a backpack jó e. Majd valamit kéne craftolni.
Az alul levő cuccok miért nem kerültek még be a hátizsákba? -
Sonja
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #3706 üzenetére
Ezt mondom, hogy itt dátum nincs nekem, mivel Gift-ként vannak véve a játékaim.
Ja, és írtam neked egy PÜ-t.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #3701 üzenetére
Nem hangzik rosszul.
Azt egyébként hogy a fenébe lehetne megtudni, hogy mikor vettem meg a játékot, azaz mióta is játszom vele?!
Az account-nál nem írja a vásárlási dátumot, fejből meg nem emlékszem, hogy mióta játszom vele.
-
tasp
tag
válasz
Unbaised-Ben #3693 üzenetére
unbaised-ben@ kösz a linket!
lehet mókázni fogok kicsit pyro-val meg heavy-vel
-
Darahian
tag
válasz
Unbaised-Ben #3693 üzenetére
Akkor böngésszünk
-
Darahian
tag
válasz
Unbaised-Ben #3688 üzenetére
Jogos. Arra vagyok kíváncsi mi újdonságot pakoltak bele a büszke készítők.
(ez a nap sem az enyém: a a kedvenc szerveremet valami fíreg rágja. Érdekes, a fanatikusok egy részét megtaláltam a saigns.de egypt szerverén.) -
Darahian
tag
válasz
Unbaised-Ben #3670 üzenetére
Tudod hogy van ez... A kőműves háza mindig a legrondább: 4 db PC -re kell ügyelnem a saját vasamon kívül: Ubuntu, Ubuntu, Win 7, és Win Xp SP3 van rajtuk. De a saját gépemmel kapcsolatban lassan már az is rejtély számomra hogy MITŐL működik tulajdonképpen
Amúgy a fentebb jelzett probléma a "verify local content" steamről való futtatásával úgy látszik megoldódott (és a gépház is tiszta, biztos ami biztos) ...de inkább nem mutatom meg mit gányoltam hogy jobban hűtsön a passzív (de fogalmazzunk inkább így: "drótozott aktív") hűtés a videókártyámon
-
tasp
tag
válasz
Unbaised-Ben #3658 üzenetére
na ez jó! gyakrabban fog esni cucc
és remélhetőleg kevesebb idle emberke lesz, mert felesleges
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3613 üzenetére
Most néztem ez nem két új fegyver, hanem csak reskinje a scout pisztolyának és a spy revolverének... persze akkor kaphatod meg ha előrendeled ezt a játékot, ez már tényleg vicc kinek csinálják ezt a játékot 5 éveseknek?
-
KubanitoS
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3613 üzenetére
Új updétet kapunk új tárgyakkal --> reakció --> szánalmas a TF2. Én kérek elnézést.
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3517 üzenetére
Akkor marhára nem értem én sem. Egyébként non steam szerver. Lehet, hogy a magyarokat banolták (IP címtartomány alapján)?
Ha veszek egy használt TF2-t (vagy ilyenkor csak az steam acc eladó?), akkor hogyan lehet lecsekkolni, hogy nem vernek át?
Illetve legális steam acc-al fel szabad menni non steam szerverre? -
tálusz
tag
válasz
Unbaised-Ben #3472 üzenetére
Kb. 3 hónapja tolom, de azóta szopok vele!
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3453 üzenetére
Sokáig a kedvenc szeróm volt, főleg a kezdetekben. Itt tanultam meg az alapokat
Nemtom mitől de tényleg szép lassan elkezdett kiürülni. Fénykorában fullon volt mindig. Mint manapság az ogc. Amúgy folyton visszasírom az ARGO-t és sokszor mentem fel az utóbbi időben is...
Szar lesz mindig ugyanazokon a mapokon tolni. Úgylátszik nincs igény az újak iránt.
Hátha újra feléled majd -
BalaNce87
addikt
válasz
És hogyogy megszűnik a szerver? amúgy jó szeró csak sajna kevesen szoktak rajta lenni, lehetséges hogy ez az egyik indok amiért leáll?
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Aham, ezt sajnálattal hallom.
-
bAtt001
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3384 üzenetére
Akkor nem nálam van a hiba. Nem jött rosszul mondjuk ma goldrush-on amikor láttam hogy pyro elbújt és utána megindult felém a fal másik oldalán
volt időm hátrébb szaladni.
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #3301 üzenetére
Értem tehát akkor egyenlőre értelmetlen az egész, amúgy jöhetett volna crafting helyett trade, vagy mind2, csak sajnos a crafting nem úgy sikerült ahogy gondoltam, úgy emlékszem hogy alap fegyókat is kaphattunk volna és azokat is lehetett volna craftolni, nah mind1 ez van, de kicsit vicces az hogy ha classhoz akarok sapkát akkor ahhoz még1 fém kell, nem elég hogy 3+1 class token...
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3301 üzenetére
persze ha lesz egyáltalán trade..
-
bunfi
őstag
válasz
Unbaised-Ben #3259 üzenetére
Pedig mondhatnád is
Amúgy meg köszönöm a dicséretet SPR1NG. Mindig örülök, ha 11 évesek dicsérik az általam szerkesztett honlapot
-
SPR1NG.
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #3237 üzenetére
Mert te jobb vagy
Várlak a Private Test serverre 1v1re -
munky
őstag
válasz
Unbaised-Ben #3209 üzenetére
Ennyi erővel a többi kaszt felesleges is lenne.
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3199 üzenetére
Akkor csak azért is íjászkodni fogok
Élőben már próbáltam, csipához még nem volt szerencsém
Köszi munky, úgy látszik a dead ringert finomították leginkább. Végre nem 10 pipe kell egy pajzsos demoba és végre simaugrásra nem ad minicritet a DH
-
attiati
veterán
válasz
Unbaised-Ben #3193 üzenetére
ezt én is akartam már kérdezni, hogy a spy ha álcázza magát valaminek, akkor tudja használni annak a fegyvereit?
én is láttam már olyat, hogy pl pyro felgyújtotta csapattársamat, aztán átváltozott másnak (és nem volt a közelben senki más)
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1