Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vasinger!
üzenetére
Nekem teagömböm van (nem teatojás, abból nem oldódik ki rendesen), nem sokkal macerásabb, mint a filter.
Zöld teánál arra érdemes odafigyelni, hogy meddig és hányszor áztatod. Az nem egy rohanós tea, amellett ott kell lenni.
(#861) kk831228: irodába inkább fekete vagy rooibos/honeybush teát javasolnék. Ezeket egyszer lehet kiáztatni, utána kidobható a zacc. Esetleg gyümölcsteát, az akár órákig is ázhat, nem romlik az íze.
Én annak idején egy sok komponensű rettenetet ittam: fekete tea, kávé, csoki, karamell, ehhez adtam tejport... és finom volt

-
Đ1G1Ŧ4ŁNØM4Đ
tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
a három eléggé kizárja egymást...
(minőségi és filteres és gyümölcstea)
ált a gyümölcsteákat telenyomják mindenféle ízesítővel (jobb esetben termszetes) ez ahhoz kell, h elfedje azt a borzalmasan silány minőséget, amiből készül...
ilyenből készül a "karácsonyi tea" is!
(ugyanez megfigyelhető boroknál: olcsó küvé. dohánynál: nagyon olcsó aromásított pl pipadohány, kávénál: frei aromásított förmedvényei, és a nagy szirupos latték)
de ha mindenáron ragaszkodsz a kategóriához, akkor 3at tudok Neked javasolni:
-Dilmah
-Twinings
-Lipton piramisos teái
ezek egyike sem kimondottan olcsó!
Új hozzászólás Aktív témák
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(minőségi és filteres és gyümölcstea)
ilyenből készül a "karácsonyi tea" is!