Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
érdemes próbálkozni mindenféle aszalt gyümölcsökkel, nagyon finom dolgok jöhetnek ki. épp most csináltam és ittam egy saját keveréket.
- aszalt sárgadinnye
- aszalt körte
- aszalt szilva
- rooibush
finom édes, gyümölcsös. talán egy kicsit túl édes is, kevés citromlevet, vagy savanyúbb gyümölcsöket (vagy hibiszkuszt, bár a rb-ban nem igazán láttam). senki más nem kísérletezget ilyenekkel?
veszíteni nem veszíthet, viszont nyerni azt lehet, finom ízeket.
a köv. adagot lehet, hogy megbolondítom egy kis fahéjjal és/vagy szegfűszeggel, hogy karácsonyi hangulata legyen.
egoka: a teázáshoz saját tapasztalatom szerint nem feltétlen kell társaság. én esténként max virtuális társaságban szoktam teázni. mindenesetre jövőre a ph!-táborban már úgy tűnik, lesz legalább egy kellemes teázás, rajtam legalábbis nem múlik.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vicces videók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Analóg fényképezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- ELADÓ Radtel RT-920 (10W, CB sáv, RH) többsávos kézi amatőr adóvevő
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
veszíteni nem veszíthet, viszont nyerni azt lehet, finom ízeket.