Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mi történik egy netes csalás után?
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Mára elég volt az LSD-ből
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jankó31
csendes tag
Sziasztok! P635 -ös tévén ilyen a hdr10 kép, mint a fotón (remélem feltöltődik). Ez játék módban van most, szabványnál elhalványul valamelyest. Az első pár másodpercben ahogy indul egy hdr film, még tiszta a kép, de ilyen lesz. Már minden beállítást is beállítottam, kihúztam a tv-t, épp még csak nem vágtam hozzá a kávés poharam. Szóval ez orvosolható valahogy, vagy szervíz. Bár legszívesebben szabadulnák már ettől a tv-től…
[ Szerkesztve ]
-
Jankó31
csendes tag
Na valamit megnyomtam és "p mode"- ba rakta magát. Na abból hogy lépek ki?🤔 Keresem a googlin de még nincs találat...
-
Jankó31
csendes tag
A képfrissítést lehet valahogy befolyásolni? 60 hz-s az enyém, de mintha csak 20 lenne ahogy nézem. Röcög kissé, nem szép egyenletes se stream-nél, se médiaboxról. Mozira van állítva a kép, kikapcsolva a mozgás funkciók, intelligens funkció. Szabvány beállításnál ott hozza a szép egyenletes képet a mozgás funkcióval, de úgy a kontúrok ölik meg a képet. Ennyit nem baszakodtam még tv-vel. Please help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Video konvertálás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Felhőből hozza a Windows élményt a Microsoft új PC-je
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest