- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
revonz
csendes tag
Kihúztam a KOAX kábelt, amúgy sem használjuk, a táp csatlakozót is megfordítottam, továbbra is bizserget az alsó káva. Ilyen [link] elosztóba van dugva a TV.
-
revonz
csendes tag
Srácok, beszarás, nem tudom ez normális-e, de a az 55C728-am alsó, szürke kávájánál RÁZ A TV.
EZ NORMÁLIS?Pár órát ment a TV, este kikapcsoltam, és mikor leraktam a távirányítót, véletlen hozzáértem a készülék aljához.
Először azt hittem forró, aztán megint odanyúltam, és nem forró volt, hanem rázott. Nem egy nagyot, hanem érzésre “sok kicsit”. Még 1-2 alkalommal oda-oda nyúltam, mert nem hittem el. -
revonz
csendes tag
Sziasztok,
TCL 55C728 laptopról HDMI-n keresztül filmezünk, de 60Hz, ami nagyon zavaró. Tippek, hol/hogyan tudom átállítani normális 24Hz-re?
-
revonz
csendes tag
Tegnap lett meg életem első TV-je, egy 55C728.
Milyen appokat érdemes letölteni? Valakinek sikerült telefon remote-ot használni hozzá? sem android sem IOS telefonról nem sikerült google TV appot használva. Amiket találtam egyéb appok, durván fizetősek.
Tökéleteskép-Vhiktor videója alapján állítottam be mindent (Innen is köszi a sok tippért, és az egész videóért!) SDR-HDR-DV képmódokban.
Teszt jelleggel a Netlifx- Rémségek Tára egyik sötét tónusú részét néztem, teljesen sötét szobában, viszont a feketék nekem szürkések, felhősek voltak.Használtan vettem a TV-t, remélem nem hibás, és azért sózták rám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hollow Knight
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3113
- PS Plus előfizetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest