- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HML
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja kértem egy kis segítséget itt, hogy melyik tv legyen, most még annyit kérdeznék, ki hol vette/venné?
Minden reklámban azt látom, hogy bizonyos termékekre 5 év garancia, amit ha jól gondolom ingyenes?! Ez mindegy hol veszem jár hozzá? Pár oldalon látom, hogy lehet venni pluszban 2-3-4 év garanciát, ami akár 60 ezer Ft környékén is mozoghat már.
Az 5 év gari mindenképp jár és ami vásárolható hozzá pluszban, az elhanyagolható? -
HML
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem akkor az 55C805 elég lesz, a hangot meg utólag Soundbarral javítom ha nagyon rossz lenne, illetve megkeresem Vhiktort vagy a fájlokat, de úgy gondolom a jelenlegi tv-hez képest a gyári beállításokon is hatalmas különbség lesz képben.
Igazából a 60 éves szüleim néznék a legtöbbet, teljesen általános tv adásokra telekomos boxal hdmi-n keresztül, nekik szerintem tökéletes lesz.
Nem ismertem ezt a márkát, korábban itthon a műszaki dolgok 90 százaléka samsung és lg volt, bár azok közül is sok 15-20 éves, akkor szerintem még más minőséget képviselt minden márka.
Haveromnak van 4db tcl klíma, azok évek óta hibátlanul működnek, remélem ez is jó lesz.
Olvastam, hogy simán megáll 2 hónap vagy pár év után akár egy LG is ha épp hibás, azt meg anyagilag fájdalmasabbnak érezném majdnem dupla ennyiért 🙂 -
HML
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, elég sokat olvastam a tcl-ről, a miniledről már elég jókat mondanak, mégsincs mondjuk LG oled árban.
Nagy igényem nincs, jelenleg egy közel 12 éves 80 centis Blaupunkt hd readyt váltana 😀55"-ben gondolkodom, a c805 vagy c765 modelt néztem ki.
Nagyon fontos szempont, hogy a lába középen legyen, ezért is nézem ezt a két típust, ha szélén van a lába, akkor sajnos nem férne be a helyére.
A két típus között az Onkyo hangrendszer ami úgy látom, nincs a 805ben. Akinek 805 van, mennyire érzi ennek hiányát? Megéri a plusz 40 ezer körüli különbséget?
Sima tv adás nezesre lenne használva, foci, rtl, néha heti kétszer netflix. De igazából a méret a lényeg, kisebbet nem szeretnék, a családban van gyengébb látó, aki nem a 120,144hzen fog kiakadni, hanem, hogy látja mi van a tvben vagy nem 🙂
Láttam, hogy szokták kalibralni, illetve a beállításokkal szórakozni, ezek nélkül akinek van már vele tapasztalat, mennyire gagyi a kép?
Úgy látom a 805 már 250 ezer Ft környékén elérhető, őszintén sokkal többet nem is szánnék rá, nagyon max a 280. Vagy milyen típusok vannak még ilyen árban ami jó lehet?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Egy óra, két rendszer
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest