Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HML
csendes tag
Sziasztok,
Pár napja kértem egy kis segítséget itt, hogy melyik tv legyen, most még annyit kérdeznék, ki hol vette/venné?
Minden reklámban azt látom, hogy bizonyos termékekre 5 év garancia, amit ha jól gondolom ingyenes?! Ez mindegy hol veszem jár hozzá? Pár oldalon látom, hogy lehet venni pluszban 2-3-4 év garanciát, ami akár 60 ezer Ft környékén is mozoghat már.
Az 5 év gari mindenképp jár és ami vásárolható hozzá pluszban, az elhanyagolható? -
HML
csendes tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szerintem akkor az 55C805 elég lesz, a hangot meg utólag Soundbarral javítom ha nagyon rossz lenne, illetve megkeresem Vhiktort vagy a fájlokat, de úgy gondolom a jelenlegi tv-hez képest a gyári beállításokon is hatalmas különbség lesz képben.
Igazából a 60 éves szüleim néznék a legtöbbet, teljesen általános tv adásokra telekomos boxal hdmi-n keresztül, nekik szerintem tökéletes lesz.
Nem ismertem ezt a márkát, korábban itthon a műszaki dolgok 90 százaléka samsung és lg volt, bár azok közül is sok 15-20 éves, akkor szerintem még más minőséget képviselt minden márka.
Haveromnak van 4db tcl klíma, azok évek óta hibátlanul működnek, remélem ez is jó lesz.
Olvastam, hogy simán megáll 2 hónap vagy pár év után akár egy LG is ha épp hibás, azt meg anyagilag fájdalmasabbnak érezném majdnem dupla ennyiért 🙂 -
HML
csendes tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, elég sokat olvastam a tcl-ről, a miniledről már elég jókat mondanak, mégsincs mondjuk LG oled árban.
Nagy igényem nincs, jelenleg egy közel 12 éves 80 centis Blaupunkt hd readyt váltana 😀55"-ben gondolkodom, a c805 vagy c765 modelt néztem ki.
Nagyon fontos szempont, hogy a lába középen legyen, ezért is nézem ezt a két típust, ha szélén van a lába, akkor sajnos nem férne be a helyére.
A két típus között az Onkyo hangrendszer ami úgy látom, nincs a 805ben. Akinek 805 van, mennyire érzi ennek hiányát? Megéri a plusz 40 ezer körüli különbséget?
Sima tv adás nezesre lenne használva, foci, rtl, néha heti kétszer netflix. De igazából a méret a lényeg, kisebbet nem szeretnék, a családban van gyengébb látó, aki nem a 120,144hzen fog kiakadni, hanem, hogy látja mi van a tvben vagy nem 🙂
Láttam, hogy szokták kalibralni, illetve a beállításokkal szórakozni, ezek nélkül akinek van már vele tapasztalat, mennyire gagyi a kép?
Úgy látom a 805 már 250 ezer Ft környékén elérhető, őszintén sokkal többet nem is szánnék rá, nagyon max a 280. Vagy milyen típusok vannak még ilyen árban ami jó lehet?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Samsung UE40M5002 LED Tv eladó (40"/101cm)
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új Bontatlan dobozos Horizon 4K Qled 139cm 55" Tv Wi-Fi,Netflix,Youtube, HDR stb
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor