Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
caracarn
csendes tag
Sziasztok,
A "Milyen TV-t vegyek?" topikból irányítottak ide.

Vettem egy TCL 43C635 tv-t. A gond csak annyi, hogy hiába csatlakoztatom a pc-t, nem aktiválódik a game master menu. Bár a honlapon azt írták, hogy konzol vagy pc csatlakozáskor auto átkapcsol, de a google menuben már csak konzolt ír. Ez mondjuk lehet fordítási probléma is, a game master menut is valami szláv nyelven írja ki, ha magyarra állítom a nyelvezetet.

A kérdés, hogy aktiválhatom a game mastrer menut? Esetleg valami pc beállítás kell hozzá?
Írtam már a TCL-nek, de a magyar support nem is működik, a nemzetközire eddig nem válaszoltak.
Jó lenne megoldani, gyakorlatilag gamere vettem a tv-t, ha nem működik, akkor vissza kell vinnem.Köszi a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor