- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubris
őstag
válasz
Krisztián42 #38698 üzenetére
Értem, így már világos.
És akkor szerinted erre a 2,5-4m távolságra jó a 85 col nem kell 75-ös? -
Anubris
őstag
válasz
Krisztián42 #38689 üzenetére
Szia, köszönöm a választ, még a 85T8C-ot néztem, ott azt írja hogy tükröződésmentes a kijelző, de nem tudom a valóságnak ez mennyire felel meg.
Az oldalról az mit jelent, mert nálam a kanapé olyan 3,5 méter széles, (TV kb 190 cm) ha a TV-t kb középre helyezem el akkor azért jó lenne hogy ha a kanapéból űlve kb mindenki normálisan tudná nézni.
-
Anubris
őstag
Sziasztok!
85 col méretben keresek TV-t, elsősorban letöltött pendrivos filmnézés és ps5 mellé. 85C765 és 85C765-ket néztem. Egy LG 49UF850V-t váltana, így gondolom bármelyik nagy ugrás lenne, de abszolút nem vagyok képben a mai trendekről, hogy mit lenne érdemes nézni. Nappali helyiségbe kerülne ahol elég sok fény áramlik be TV-vel szemben és oldalról is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- TCL LCD és LED TV-k
- YouTube
- Brave
- Ez a mondat angolul?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest