Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
- gerner1
-
LOGOUT
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
A felhősödés annyira minimális, hogy csak full feketén látszik, ha tudod mit keress a szemeddel. A sávosodást nem tudom, lehet csak a stream miatt látszott. Sajnos natív blu-rayjel még nem tudtam kipróbálni. Az előző VA Samsungom ezerszer rosszabb volt ezen a téren, főleg a felhősödés volt látványos.
Egyik jelenség sem vészes a kategóriában, sőt! Nem biztos hogy én vagyok a legjobb tesztelő, mert AMOLED-en is sötetszürkének látom a feketét, egy bizonyos fényerő fölött, hiperérzékeny a szemem. OLED után viszont nem biztos hogy ez lenne számodra a legjobb, hiába jó TV.
A milyen TV-t vegyek topikban segítenek!
-
Redneck
nagyúr
Pár hét használat után, azt kell mondjam, a feketeszint, és a HDR fényereje annyira nem győzött meg. A kijelző elég homogén, felhősödés csak nagyon minimálisan jelentkezik, de tegnap láttam pár képhibát a Netflixes Dolby Vision filmeknél, DV IQ módban, teljesen sötét szobában. Enyhe sávosodás, és utánhúzás is látható volt a sötét jeleneteknél. Lehet egy kis finomhangolással ezeket meg lehet oldani, de tegnap filmezni akartunk, nem beállításokban turkálni.
Natív tartalommal még nem próbáltam, lehet a stream tömörítésből adódtak ezek a képhibák.Ennyi pénzért nem nagyon tudok jobbat mondani, alapvetően nem rossz a képe, és a színek is kellemesek.
Jól össze van rakva, korrekt és gyors a rendszere, sok szabványt támogat. Ha az ember játszik is, részemről különösen ajánlott készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE65QN800b) 165CM 8K NEO Q-LED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor