- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- eBay segítség kezdőknek
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Még a nyáron ezzel a Kodi verzióval néztem 1filmet TV-ről ami mkv DV volt.
Igen a program miatt. Hivatalosan az mkv-s DV nem támogatott a Dolby oldaláról. Maga a Dolby közzé tett egy programot amivel Dolby Vision videót lehet "szerkeszteni" és nem véletlenül mp4-be menti. Az a hivatalos DV fájl!Saccco
Nézd meg az Állati természet dokumentumfilm sorozatot. Dolby Vision+magyar szinkron. Na ott nem kell a színekkel szenvedni. Brutális! -
Saccco
nagyúr
Az biztos, hogy Netflix előfizetéssel megy a Dolby Vision.
De ott is vannak eltérések. Néztem a Lupin-t és nem tetszettek a színek, állítgattam rajta, utána elkezdtem nézni a Lucifer-t, akkor meg ott volt furcsa, így kicsit visszafelé is kellett állítgatnom. Gondolom a rendezőn múlik, hogy milyen végleges színvilágot szeretne, ha azt saját gondolat mentén hangolod, akkor valamelyik másik műsor lesz fura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sorozatok
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged