- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
N_A_S
veterán
Nos feltettem a v653-at, ha van jobb akkor azt linkelje be valaki légyszi!
Találtam amúgy egy kis szépséghibát a TV-n: a TV felső részében található egy kis folt ami képernyőn belül van. Megpróbáltam fotózni, halványan de látszik, illetve maga a tudat zavar, de egyébként egyáltalán nem szembe tűnő film nézés közben.
Euronicses a TV, 24 hó garival, ezév áprilistól, amihez egy PDF-ben lévő számlát kaptam. Ez így elegendő lehet a gariztatáshoz? Nagyjából mi ennek a menete? Euronics kérheti a termék eredeti csomagolását?
Továbbá amit észrevettem az előző Philips-hez képest ami szintén Android 9 volt, hogy Netflixnél tudtam váltani a képbeállításokban Dolby Vision, és HDR profilok között, ennél viszont HDR profilokat nem látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- wireless, bluetooth hangfalrendszereek
- Borderlands 4
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest